Samarbetspartner

För oss är attityden det viktigaste: förmågan att förnya sig, kämpa och svinga sig allt högre. En brinnande vilja att hålla fast vid sin vision, även om ingen annan skulle tro på den. Mandatum Life stöder exceptionella människors ansträngningar och goda projekt och tillför på detta sätt mer energi till alla finländares liv.

Läs mer om våra samarbetspartner

Samuel Purola

Sprinterlöparen Samuel Purola har överraskat med sina exceptionella prestationer. Purola spurtade i februari 2019 vid internationella inomhustävlingarna i Stockholm 60 meter på tiden 6,67. Resultatet är finskt rekord för 19-åringar och därmed stiger Samuel till femte plats i alla tiders statistik över rekord i Finland.

Emil Ruusuvuori

Tennislöftet Emil Ruusuvuoris tävlingssäsong började med en överlägsen turneringsseger. Ruusuvuori vann ITF World Tennis Tour i Norge. Turneringen på inomhusplan i Oslo lyckades utmärkt för Ruusuvuori – han förlorade inte ett enda set före slutspelet.

Oliver och Victor Silén

Oliver och Victor Silén har för avsikt att höja den finska seglingen till en ny nivå. De siktar på Olympiska sommarspelen 2024 i Paris där målet är att vinna OS-guld i 49-klass. Oliver och Victor har tidigare lyckats på junior-nivå Zoom8 och 29er klasser.

Andra samarbetspartner