Rekrytering

Rekrytering

Mandatum-koncernen är ett finansbolag som sysselsätter närmare 600 professionella på pengar och liv.

Är du en av dem? Se våra lediga tjänster eller lämna in en öppen ansökan.

Lediga jobb (på finska)

Mandatum som arbetsgivare

Mandatum är ett ansett och solitt finansbolag och en del av den framgångsrika Sampokoncernen. Mandatum har affärsverksamhet förutom i Finland också i de baltiska länderna. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom kapitalförvaltning, besparing och investering, belöning och personriskförsäkring.

Med våra tjänster kan våra kunder bygga upp ett rikare liv: ekonomiskt oberoende och trygghet inför överraskningar i livet. Vår gemensamma ambition och vilja är att arbeta som en av de bästa inom vår bransch, till förmån för våra kunder.

Arbetet på Mandatum är målinriktat, intressant och fullt av utmaningar. Hos oss arbetar engagerade proffs som är intresserade av att utveckla sig själva i de mångsidiga uppgifter som vi erbjuder.

Sök jobb hos oss (på finska)

Jatta Gerdt, HR-direktör

”Gemensamt för våra medarbetare är viljan att lyckas, nå framgång och åstadkomma något betydande. Arbetet görs med god energi och glädje och alla stöder varandra. Förtroende och omtanke skapar en ledig och uppmuntrande atmosfär, där var och en kan påverka såväl sitt arbete som gemensamma frågor.”

 


En av de bästa arbetsplatserna i Finland
  • Mandatum har valts till en av de bästa arbetsplatserna i Finland redan elva år i följd i enkäten Great Place to Work Finland. I 2021 och 2021 har Mandatum utsetts till Finlands bästa arbetsplats i Great Place to Work-institutets undersökning i serien för stora företag.
  • Mandatum är en arbetsplats för närmare 600 anställda där vi satsar på en inspirerande arbetsmiljö och verksamhet som ett team.
  • De anställdas välbefinnande har stor betydelse: en nöjd personal producerar också nöjda kunder och säkerställer ekonomisk framgång.

gptw_logo_2021_sve.jpg


 

Följ oss på de sociala medierna och få som första information om våra lediga jobb:

iconmonstr-facebook-3-240.pngiconmonstr-linkedin-3-240.pngiconmonstr-instagram-13-240.pngiconmonstr-twitter-3-240.png

 

Studerande