Rekrytering

Mandatum Life är ett finansbolag som sysselsätter över 500 professionella på pengar och liv.

Är du en av dem? Se våra lediga tjänster eller lämna in en öppen ansökan.

Lediga jobb (på finska)

Mandatum Life som arbetsgivare

Mandatum Life är ett ansett och solitt finansbolag och en del av den framgångsrika Sampokoncernen. Mandatum Life har affärsverksamhet förutom i Finland också i Sverige och de baltiska länderna. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom kapitalförvaltning, besparing och investering, belöning och personriskförsäkring.

Med våra tjänster kan våra kunder bygga upp ett rikare liv: ekonomiskt oberoende och trygghet inför överraskningar i livet. Vår gemensamma ambition och vilja är att arbeta som en av de bästa inom vår bransch, till förmån för våra kunder.

Arbetet på Mandatum Life är målinriktat, intressant och fullt av utmaningar. Hos oss arbetar engagerade proffs som är intresserade av att utveckla sig själva i de mångsidiga uppgifter som vi erbjuder.

Sök jobb hos oss (på finska)

Jatta Gerdt, HR-direktör

”Gemensamt för våra medarbetare är viljan att lyckas, nå framgång och åstadkomma något betydande. Arbetet görs med god energi och glädje och alla stöder varandra. Förtroende och omtanke skapar en ledig och uppmuntrande atmosfär, där var och en kan påverka såväl sitt arbete som gemensamma frågor.”

 

En av de bästa arbetsplatserna i Finland
  • Mandatum Life har valts till en av de bästa arbetsplatserna i Finland redan nio år i följd i enkäten Great Place to Work Finland.
  • Mandatum Life är en arbetsplats för drygt femhundra anställda där vi satsar på en inspirerande arbetsmiljö och verksamhet som ett team.
  • De anställdas välbefinnande har stor betydelse: en nöjd personal producerar också nöjda kunder och säkerställer ekonomisk framgång.

 

Följ oss på de sociala medierna och få som första information om våra lediga jobb:

iconmonstr-facebook-3-240.pngiconmonstr-linkedin-3-240.pngiconmonstr-instagram-13-240.pngiconmonstr-twitter-3-240.png

 

Studerande