Mandatum Life är en ansedd expert på pengar och liv som erbjuder sina privat- och företagskunder heltäckande tjänster för att utöka förmögenheten och gardera sig med tanke på framtiden. Tjänsteutbudet omfattar fondanknutna försäkringar och kapitalförvaltning, personförsäkringar och pensions- och belöningslösningar för företag samt konsulttjänster.

Företagsfakta

Mandatum Life är ett av de mest solida och ansedda finansbolagen i Finland och en del av den framgångsrika Sampokoncernen. Ta del av Mandatum Lifes nyckeltal, administration och värderingar.

Läs mer om oss

Företagsansvar

Mandatum Lifes företagsansvar vilar på hörnstenarna i dess verksamhet: att utöka och trygga kundernas ekonomiska välmåga och tillhandahålla skydd mot risker.

Läs mer om vårt företagsansvar

Mandatum som arbetsgivare

Mandatum Life är en arbetsplats för närmare 600 anställda med fokus på en inspirerande arbetsmiljö och verksamhet som ett team. Mandatum Life har valts till en av de bästa arbetsplatserna i Finland redan elva år i följd i enkäten Great Place to Work Finland.

Jobba hos oss

Partner

Mandatum Life stöder exceptionella människors ansträngningar och goda projekt. Vi sponsrar årligen varierande former av kultur och idrott och donerar medel till välgörenhet. Vi samarbetar också med läroanstalter och deltar på olika mässor och i seminarier.

Läs mer om våra partner

Presstjänst

Mandatum Lifes nyaste meddelanden och publikationer, kommunikationens kontaktpersoner och bildbank.

Läs mer

Kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifterna till Mandatum Lifes kontor och kundtjänst samt faktureringsadresser.

Kontaktuppgifter