Mandatum

Mandatum

Mandatum är en ansedd expert på pengar och liv som erbjuder sina privat- och företagskunder heltäckande tjänster för att utöka förmögenheten och gardera sig med tanke på framtiden. Tjänsteutbudet omfattar fondanknutna försäkringar och kapitalförvaltning, personförsäkringar och pensions- och belöningslösningar för företag samt konsulttjänster.

Företagsfakta

Mandatum är ett av de mest solida och ansedda finansbolagen i Finland och en del av den framgångsrika Sampokoncernen. Ta del av Mandatums nyckeltal, administration och värderingar.

Läs mer om oss

Företagsansvar

Mandatums företagsansvar vilar på hörnstenarna i dess verksamhet: att utöka och trygga kundernas ekonomiska välmåga och tillhandahålla skydd mot risker.

Läs mer om vårt företagsansvar

Mandatum som arbetsgivare

Mandatum är en arbetsplats för närmare 600 anställda med fokus på en inspirerande arbetsmiljö och verksamhet som ett team. Mandatum har utsetts till Finlands bästa arbetsplats i Great Place to Work-institutets undersökning i år 2020 och 2021.

Jobba hos oss

Partner

Mandatum stöder exceptionella människors ansträngningar och goda projekt. Vi sponsrar årligen varierande former av kultur och idrott och donerar medel till välgörenhet. Vi samarbetar också med läroanstalter och deltar på olika mässor och i seminarier.

Läs mer om våra partner

Presstjänst

Mandatums nyaste meddelanden och publikationer, kommunikationens kontaktpersoner och bildbank.

Läs mer

Kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifterna till Mandatums kontor och kundtjänst samt faktureringsadresser.

Kontaktuppgifter