Palvelut henkilöasiakkaille

Tutustu sijoittamisen ja vakuuttamisen palveluihin.

Palvelut henkilöasiakkaille

Tutustu sijoittamisen ja vakuuttamisen palveluihin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Sijoittamisen palvelut

Mandatum Life tarjoaa sijoittamisen palvelut ja työkalut niin itsenäisille sijoittajille kuin henkilökohtaisempaa palvelua toivoville. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä sijoitustyyliisi sopivin ratkaisu.

Varainhoito

Yksityisvarainhoidon asiakkaana pääset nauttimaan henkilökohtaisesta ja kokonaisvaltaisesta sijoittamisen, perintösuunnittelun, eläkeratkaisujen ja vakuutusten palvelukokonaisuudesta. Käytössäsi on Mandatum Lifen asiantuntijoiden erikoisosaaminen ja kanssasijoittamisen edut.

yksityisvarainhoito_600x600px.jpg

Tutustu

Digitaalinen varainhoito

Digitaalisen varainhoidon kautta pääset vaivatta sijoittamaan kohteisiin, jotka eivät olisi muuten tavallisen sijoittajan saatavilla. Valitset vain sijoitustavoitteesi ja sijoitettavan summan - palvelu hoitaa loput. Sijoituskorisi kehitystä seuraat kätevästi mobiilisovelluksessa.

digitaalinen-varainhoito-highlight-kuva.jpg

Lue lisää

Trader

Trader on itsenäisen kaupankäynnin palvelu niin aktiivi- kuin ammattisijoittajille. Trader avaa pääsyn lukuisiin sijoituskohteisiin jopa 37 markkinalle ympäri maailman. Palvelun edistyneet työkalut ja sisällöt auttavat sinua kehittymään sijoittajana. Traderin tarjoaa Saxo Bank A/S.

Trader-rakennuspalikat-highlight-600x600.jpg

Tutustu

Laatu kiehtoo

Digitaalisuus on tullut varainhoitoon. Ammattimaisen salkunhoidon hyödyistä pääsee osalliseksi kännykkäsovelluksella.

Lue artikkeli

Varautumisen palvelut

Mandatum Lifen Optimi on joustava ja yksilöllinen henkilövakuutus, jonka avulla täydennät lakisääteistä vakuutusturvaasi. Henkilövakuutuksilla sinä ja läheisesi saatte taloudellista turvaa vakavan sairauden, työkyvyttömyyden tai kuoleman varalta. Autamme sinua varautumaan taloudellisesti ikävien tilanteiden varalta.

Henkivakuutus

Henkivakuutus on tarpeellinen, kun haluat turvata läheistesi taloutta pahimman varalta. Voit ottaa henkivakuutuksen itsellesi tai pariturvana elämänkumppanisi kanssa.

sininen-sumu-highlight-kuva.jpg

Lue lisää

Vakavan sairauden turva

Vakavan sairauden turva on veroton kertakorvaus, jonka saat vakavan sairauden yllättäessä. Korvauksen voit käyttää esimerkiksi sairauden hoitokuluihin, lainan maksamiseen tai arjen juokseviin kuluihin.

vakavan_sairauden_turva_600x600px.jpg

Tutustu

Työkyvyttömyysturvat

Työkyvyttömyysturvien avulla voit säilyttää elintasosi ja varmistaa esimerkiksi lainojesi hoidon, jos joudut työkyvyttömäksi. Työkyvyttömyysajalta maksettava korvaus on merkittävä turva myös perheelle.

vihrea-sumu-highlight-kuva.jpg

Lue lisää

8 faktaa vakavan sairauden turvasta

Kun vakava sairaus yllättää, selkeä kertakorvaus vähentää huolia ja antaa voimia keskittyä paranemiseen. 

Lue artikkeli