Kumppanit

Meille asenne on tärkeintä: kyky uusiutua, taistella ja ponnistaa yhä korkeammalle. Polttava tahto pitää kiinni visiostaan, vaikkei siihen kukaan muu uskoisi. Mandatum Life tukee poikkeuksellisten ihmisten ponnistuksia ja hyviä hankkeita sekä sitä kautta energisoi meidän kaikkien suomalaisten elämää.

Kumppanit

Emil Ruusuvuori

Tennislupaus Emil Ruusuvuori on lunastanut hänelle asetettuja tavoitteita ennätyksellisellä vauhdilla. Syyskuussa 2019 Ruusuvuori taisteli itsensä maailman 200 parhaan pelaajan joukkoon. Vastaavaa ei ole suomalaisessa tenniksessä nähty hetkeen.

Katso video Ruusuvuoren Grand Slam -unelmasta

Lue lisää Emil Ruusuvuoresta

Naisten alppimaajoukkue

Kaudella 2019-2020 naisten maajoukkuetta edustavat Riikka Honkanen, Nella Korpio ja Erika Pykäläinen. Honkanen ja Korpio ovat iskivät kiinni maailmancupin pistesijoihin kaudella 2018-2019. Pykäläinen on niittänyt menestystä voittamalla SM-kultaa. Näistä nuorista naisista kuullaan varmasti vielä paljon!

Lue lisää naisten alppimaajoukkueesta

Samuel Purola

Pikajuoksija Samuel Purola on säväyttänyt poikkeuksellisilla suorituksillaan. Purola on tykittänyt 100 metrin 17- ja 19-vuotiaiden Suomen ennätyksen ajalla 10,31 sekuntia. Purolan suurin haave on päästä kisaamaan maailman huippujen kanssa.

Katso video Purolan unelmasta juosta huippujen kanssa

Lue lisää Samuel Purolasta

Muut kumppanuudet