Kumppanit

Kumppanit

Meille asenne on tärkeintä: kyky uusiutua, taistella ja ponnistaa yhä korkeammalle. Polttava tahto pitää kiinni visiostaan, vaikkei siihen kukaan muu uskoisi. Mandatum tukee poikkeuksellisten ihmisten ponnistuksia ja hyviä hankkeita sekä sitä kautta energisoi meidän kaikkien suomalaisten elämää.

Kumppanit

Mikko Korhonen

Suomen ykkösgolfari Mikko Korhonen on kaksinkertainen European Tour -voittaja vuosilta 2018 ja 2019. Ammattiuran lisäksi Korhosen perustama The 59 Fund luo hyviä alkuja suomalaisille ammattilaiseksi siirtyneille golfpelaajille.

Lue lisää Mikko Korhosesta

Naisten alppimaajoukkue

Kaudella 2021-2022 naisten maajoukkuetta edustavat Riikka Honkanen, Erika Pykäläinen, Rosa Pohjolainen, Charlotte Henriksson ja Nella Korpio. Honkanen ja Korpio iskivät kiinni maailmancupin pistesijoihin jo kaudella 2018-2019, ja Pohjolainen avasi pistetilinsä Levillä 2020. Pykäläinen ja Henriksson ovat niittäneet menestystä voittamalla SM-kultaa. Näistä nuorista naisista kuullaan varmasti vielä paljon!

 

Lue Fearless Finns -blogia

Samuel Purola

Pikajuoksija Samuel Purola on säväyttänyt poikkeuksellisilla suorituksillaan. Purola on tykittänyt 100 metrin 17- ja 19-vuotiaiden Suomen ennätyksen ajalla 10,31 sekuntia ja voittanut sm-kultaa sisäratojen 200 metrillä. Purolan suurin haave on päästä kisaamaan maailman huippujen kanssa.

Katso video Purolan unelmasta juosta huippujen kanssa

Lue lisää Samuel Purolasta

Mikko Kaukonen

Food Camp Finlandin Mikko Kaukonen on Suomen edustaja maailman arvostetuimman kokkikilpailun, Bocuse d’Orin, 15. kilpailukaudella 2020–2021. Kaukonen joukkueineen saavutti finaalipaikan Lyoniin.

Lue lisää

Muut kumppanuudet