Siirry sisältöön

Kumppanit

Meille asenne on tärkeintä: kyky uusiutua, taistella ja ponnistaa yhä korkeammalle. Polttava tahto pitää kiinni visiostaan, vaikkei siihen kukaan muu uskoisi. Mandatum Life tukee poikkeuksellisten ihmisten ponnistuksia ja hyviä hankkeita sekä sitä kautta energisoi meidän kaikkien suomalaisten elämää.

Kumppanit

Mikkokorhonen-headshot-600px.jpg

Mikko Korhonen

Suomen ykkösgolfari Mikko Korhonen on kaksinkertainen European Tour -voittaja vuosilta 2018 ja 2019. Ammattiuran lisäksi Korhosen perustama The 59 Fund luo hyviä alkuja suomalaisille ammattilaiseksi siirtyneille golfpelaajille.

Lue lisää Mikko Korhosesta

naistenalppi-ryhmäkuva-800x800.jpg

Naisten alppimaajoukkue

Kaudella 2019-2020 naisten maajoukkuetta edustavat Riikka Honkanen, Nella Korpio, Erika Pykäläinen ja Rosa Pohjolainen. Honkanen ja Korpio ovat iskivät kiinni maailmancupin pistesijoihin kaudella 2018-2019. Pykäläinen on niittänyt menestystä voittamalla SM-kultaa. Näistä nuorista naisista kuullaan varmasti vielä paljon!

Fearless Finns-blogi

 

Lue lisää naisten alppimaajoukkueesta

purola-square.jpg

Samuel Purola

Pikajuoksija Samuel Purola on säväyttänyt poikkeuksellisilla suorituksillaan. Purola on tykittänyt 100 metrin 17- ja 19-vuotiaiden Suomen ennätyksen ajalla 10,31 sekuntia. Purolan suurin haave on päästä kisaamaan maailman huippujen kanssa.

Katso video Purolan unelmasta juosta huippujen kanssa

Lue lisää Samuel Purolasta

mikko_kaukonen_w600x600px.jpg

Mikko Kaukonen

Food Camp Finlandin Mikko Kaukonen on Suomen edustaja maailman arvostetuimman kokkikilpailun, Bocuse d’Orin, 15. kilpailukaudella 2020-2021.

Lue lisää

Muut kumppanuudet