Kumppanit

Kumppanit

Meille asenne on tärkeintä: kyky uusiutua, taistella ja ponnistaa yhä korkeammalle. Polttava tahto pitää kiinni visiostaan, vaikkei siihen kukaan muu uskoisi. Mandatum tukee poikkeuksellisten ihmisten ponnistuksia ja hyviä hankkeita sekä sitä kautta energisoi meidän kaikkien suomalaisten elämää.

Kumppanit

Mikko Korhonen

Suomen ykkösgolfari Mikko Korhonen on kaksinkertainen European Tour -voittaja vuosilta 2018 ja 2019. Ammattiuran lisäksi Korhosen perustama The 59 Fund luo hyviä alkuja suomalaisille ammattilaiseksi siirtyneille golfpelaajille.

Lue lisää Mikko Korhosesta

Suomen alppimaajoukkue

Suomen alppimaajoukkuetta kaudella 2021-2022 edustaa joukko uusia urheilijoita. Charlotte Henriksson nousee Rosa Pohjolaisen, Erika Pykäläisen, Nella Korpion sekä Riikka Honkasen seuraksi naisten harjoitusryhmään, joille povataan Eurooppa- sekä maailmancup menestystä ranskalaisvalmentajan Nicolas Burtinin johdolla.

Miesten alppimaajoukkueen Samu Torsti osoitti viime kaudella kykynsä haastaa maailman nopeimpia suurpujottelijoita erittäin kovatasoisissa maailmancup- ja MM-kilpailuissa. Jaakko Tapanainen, Jesper Pohjolainen ja Oskari Sulkakoski liittyvät onnistuneiden ja vakuuttavien suoritusten myötä Elian Lehdon, Turo Torvisen ja Niklas Järvikaren joukkuekavereiksi. Miesten alppimaajoukkuetta luotsaa menestynyt sveitsiläisvalmentaja Osi Inglin.

 

Lue Fearless Finns -blogia

Samuel Purola

Pikajuoksija Samuel Purola on säväyttänyt poikkeuksellisilla suorituksillaan. Purola on tykittänyt 100 metrin 17- ja 19-vuotiaiden Suomen ennätyksen ajalla 10,31 sekuntia ja voittanut sm-kultaa sisäratojen 200 metrillä. Vuonna 2021 hän voitti sekä 100 että 200 metrin matkat Kalevan Kisoissa ja Suomi-Ruotsi -maaottelussa.

Katso video Purolan unelmasta juosta huippujen kanssa

Lue lisää Samuel Purolasta

Muut kumppanuudet