Kumppanit

Meille asenne on tärkeintä: kyky uusiutua, taistella ja ponnistaa yhä korkeammalle. Polttava tahto pitää kiinni visiostaan, vaikkei siihen kukaan muu uskoisi. Mandatum Life tukee poikkeuksellisten ihmisten ponnistuksia ja hyviä hankkeita sekä sitä kautta energisoi meidän kaikkien suomalaisten elämää.

Kumppanit

Suomen ykkösgolfari Mikko Korhonen on kaksinkertainen European Tour -voittaja vuosilta 2018 ja 2019. Ammattiuran lisäksi Korhosen perustama The 59 Fund luo hyviä alkuja suomalaisille ammattilaiseksi siirtyneille golfpelaajille.

Lue lisää Mikko Korhosesta

Naisten alppimaajoukkue

Kaudella 2019-2020 naisten maajoukkuetta edustavat Riikka Honkanen, Nella Korpio, Erika Pykäläinen ja Rosa Pohjolainen. Honkanen ja Korpio ovat iskivät kiinni maailmancupin pistesijoihin kaudella 2018-2019. Pykäläinen on niittänyt menestystä voittamalla SM-kultaa. Näistä nuorista naisista kuullaan varmasti vielä paljon!

Lue lisää naisten alppimaajoukkueesta

Samuel Purola

Pikajuoksija Samuel Purola on säväyttänyt poikkeuksellisilla suorituksillaan. Purola on tykittänyt 100 metrin 17- ja 19-vuotiaiden Suomen ennätyksen ajalla 10,31 sekuntia. Purolan suurin haave on päästä kisaamaan maailman huippujen kanssa.

Katso video Purolan unelmasta juosta huippujen kanssa

Lue lisää Samuel Purolasta

Muut kumppanuudet