Yhdessä sijoittamisesta syntyy toimintakykyä, skaalaetuja ja uusia mahdollisuuksia. Tutustu kanssasijoittamiseen. >>

Valitse varainhoito, kun haluat yksilöllistä ja kokonaisvaltaista palvelua varallisuutesi hoitoon. Tai sijoita vaivattomasti digitaalisessa varainhoidossa. Mukanamme pääset kiinnostaviin ja huolellisesti valittuihin sijoituskohteisiin.

Varainhoito

Hoidamme varojasi pitkäjänteisesti ja muuttuvia markkinatilanteita hyödyntäen, kuten hoidamme omiakin varojamme. Varainhoidon asiakkaana käytössäsi ovat myös perintösuunnittelun, eläkeratkaisujen ja henkilöriskeihin varautumisen asiantuntijat sekä osaamisemme yritysten ja yrittäjyyden tarpeisiin.

Lue lisää
Digitaalinen varainhoito

Tee kuukausisijoittamisesta vaivatonta. Digitaalisella varainhoidon palvelulla pääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin ja ainutlaatuisiin sijoituskohteisiin.

Lue lisää
Sijoitusvakuutus ja säästösopimus

Säästä helposti ja joustavasti elämäntilanteestasi riippuen. Voit valita riskitasoosi ja tavoitteeseesi sopivan allokaatiokorin ja asiantuntijamme huolehtivat varojesi hoidosta.

Lue lisää

Varainhoidon palveluita tarjoaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö sekä sen asiamiehinä toimivat Mandatum Asset Management Oy ja Mandatum Life Palvelut Oy . Varainhoitosopimus on sijoitussidonnainen vakuutus, jonka tarjoaja on Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.

*Mandatum Life Palvelut Oy toimii Saxo Bank A/S:n sidonnaisasiamiehenä Suomessa. 

Mandatumin sijoitusten hiilijalanjälki pieneni jälleen vuonna 2021

Mandatumin sijoitusten keskimääräinen hiili-intensiteetti vuonna 2021 oli 117 tCO2e/MEUR. Tulos on merkittävästi (-49 %) alle markkinoiden keskitason.

Lue lisää

Mandatum sijoittajana

Lauri Vaittinen

Toimitusjohtaja, Mandatum Asset Management

Kärsivällisyys
Kärsivällisyys tarkoittaa meille itsenäistä, omaan analyysiin perustuvaa sijoitusprosessia. Emme nojaa sijoitusprosesseissamme vertailuindekseihin tai massojen mielipiteisiin, minkä ansiosta pystymme välttämään laumakäyttäytymisen sudenkuopat. Tilaisuuden tullen voimme kulkea myös vastavirtaan.

Ketteryys
Ketteryys on meille joustavuutta. Voimme odottaa oikeita sijoituskohteita pitkäänkin, mutta tilaisuuden tullen toimimme määrätietoisesti. Osaamisemme ja laajat verkostomme avaavat meille mahdollisuuksia, minkä ansiosta voimme valita opportunistisesti kulloinkin tilanteeseen parhaiten sopivan omaisuuslajin, kumppanin ja sijoituskohteen. Samalla voimme huomioida joustavasti asiakkaidemme erityistarpeet.

Kanssasijoittaminen
Sijoitamme kanssasijoitusmallilla, eli tarjoamme asiakkaillemme usein samoja, ainutlaatuisia kohteita, joihin olemme itse sijoittamassa oman taseemme kautta. Avaamme asiakkaillemme ovia ja käymme niistä yhdessä eteenpäin.

Vastuullinen sijoittaminen
Vastuullinen sijoittaminen on oleellinen osa koko sijoitusprosessiamme. Uskomme, että vastuullisesti toimiviin yhtiöihin sijoittaminen on pitkällä aikavälillä tuottavampaa. Se mikä on oikein, on myös tuottavaa.

Kiinnostuitko?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme sijoittamiseen liittyvät tarpeet.

  3. Sovimme jatkosta

    Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat sijoittamisen palvelut.