Yhdessä sijoittamisesta syntyy toimintakykyä, skaalaetuja ja uusia mahdollisuuksia. Tutustu kanssasijoittamiseen. >>

Sijoittaminen

Pitkäjänteinen sijoittamisen ammattilainen

Sijoittaminen

Pitkäjänteinen sijoittamisen ammattilainen

Mandatum tarjoaa sinulle laajat sijoittamisen ja varainhoidon palvelut. Jokaiselle löytyy sopiva tapa sijoittaa ja vaurastua.

Varainhoidon asiakkaana hoidamme varallisuuttasi kokonaisvaltaisesti. Pääset myös vaihtoehtoisiin sijoituskohteisiin ja käytössäsi ovat lisäksi perintösuunnittelun, eläkeratkaisujen ja henkilöriskien asiantuntijat.

Digitaalisessa varainhoidossa pääset sijoittamaan ammattilaisten allokaatiokoreihin ja saat monenlaisia lisäarvopalveluita.

Trader-kaupankäyntipalvelussa pääset käsiksi poikkeuksellisen laajaan sijoitusvalikoimaan maailmanlaajuisesti. Voit vaihdella kolmen eri alustan välillä ja maksat vain kaupankäynnistä.

 

Sijoittamisen palvelut

Kiinnostuitko?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme sijoittamiseen liittyvät tarpeet.

  3. Sovimme jatkosta

    Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat sijoittamisen palvelut.

Mandatum sijoittajana

Lauri Vaittinen

Toimitusjohtaja, Mandatum Asset Management

Kärsivällisyys
Kärsivällisyys tarkoittaa meille itsenäistä, omaan analyysiin perustuvaa sijoitusprosessia. Emme nojaa sijoitusprosesseissamme vertailuindekseihin tai massojen mielipiteisiin, minkä ansiosta pystymme välttämään laumakäyttäytymisen sudenkuopat. Tilaisuuden tullen voimme kulkea myös vastavirtaan.

Ketteryys
Ketteryys on meille joustavuutta. Voimme odottaa oikeita sijoituskohteita pitkäänkin, mutta tilaisuuden tullen toimimme määrätietoisesti. Osaamisemme ja laajat verkostomme avaavat meille mahdollisuuksia, minkä ansiosta voimme valita opportunistisesti kulloinkin tilanteeseen parhaiten sopivan omaisuuslajin, kumppanin ja sijoituskohteen. Samalla voimme huomioida joustavasti asiakkaidemme erityistarpeet.

Kanssasijoittaminen
Sijoitamme kanssasijoitusmallilla, eli tarjoamme asiakkaillemme usein samoja, ainutlaatuisia kohteita, joihin olemme itse sijoittamassa oman taseemme kautta. Avaamme asiakkaillemme ovia ja käymme niistä yhdessä eteenpäin.

Vastuullinen sijoittaminen
Vastuullinen sijoittaminen on oleellinen osa koko sijoitusprosessiamme. Uskomme, että vastuullisesti toimiviin yhtiöihin sijoittaminen on pitkällä aikavälillä tuottavampaa. Se mikä on oikein, on myös tuottavaa.

Paras yleisarvosana PRI-arviossa

Mandatum saavutti parhaan yleisarvosanan (A+) YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteiden eli PRI:n (Principles for Responsible Investment) vuoden 2020 arvioinnissa.

Lue lisää