Yhdessä sijoittamisesta syntyy toimintakykyä, skaalaetuja ja uusia mahdollisuuksia. Tutustu kanssasijoittamiseen. >>

Sijoittaminen

Saa sijoittamiselta enemmän

Sijoittaminen

Saa sijoittamiselta enemmän

Tutustu sijoituskohteisiin

Tarjoamme korkeatasoisia ratkaisuja kaiken tasoisille sijoittajille. Valitse varainhoito, kun haluat yksilöllistä ja kokonaisvaltaista palvelua varallisuutesi hoitoon. Tai sijoita vaivattomasti digitaalisessa varainhoidossa jo pienemmälläkin kuukausisijoituksella. Mukanamme pääset sijoittamaan vastuullisiin, uniikkeihin ja laadukkaisiin sijoituskohteisiin. Kanssasijoittamisesta syntyy toimintakykyä, skaalaetuja ja uusia mahdollisuuksia. Löydä keinosi sijoittaa.

Yksityisvarainhoito

Oma varainhoitajasi pitää sinuun yhteyttä ja perustana on aina sinun tavoitteesi ja kokonaistilanteesi. Rakennamme sinulle parhaiten istuvan sijoitus- ja palvelukokonaisuuden.

Lue lisää
Yrityksen varainhoito

Varainhoitomme avulla löydät yrityksen varoille vaivattomat, räätälöidyt ratkaisut. Saat meiltä tavoitteisiin sopivat varainhoitopalvelut helpolla ja joustavalla sopimuksella.

Lue lisää
Digitaalinen varainhoito

Digitaalisella varainhoidon palvelulla teet kuukausisijoittamisesta vaivatonta ja pääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin ja ainutlaatuisiin sijoituskohteisiin.

Lue lisää
Sijoitusvakuutus ja säästösopimus

Sijoitusvakuutuksella tai säästösopimuksella säästät helposti ja joustavasti elämäntilanteestasi riippuen. Voit valita riskitasoosi ja tavoitteeseesi sopivan Allokaatio-korin, ja asiantuntijamme huolehtivat varojesi hoidosta.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme sijoittamiseen liittyvät tarpeet.

  3. Sovimme jatkosta

    Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat sijoittamisen palvelut.

Paras yleisarvosana PRI-arviossa

Mandatum saavutti parhaan yleisarvosanan (A+) YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteiden eli PRI:n (Principles for Responsible Investment) vuoden 2020 arvioinnissa.

Lue lisää

Mandatum sijoittajana

Lauri Vaittinen

Toimitusjohtaja, Mandatum Asset Management

Kärsivällisyys
Kärsivällisyys tarkoittaa meille itsenäistä, omaan analyysiin perustuvaa sijoitusprosessia. Emme nojaa sijoitusprosesseissamme vertailuindekseihin tai massojen mielipiteisiin, minkä ansiosta pystymme välttämään laumakäyttäytymisen sudenkuopat. Tilaisuuden tullen voimme kulkea myös vastavirtaan.

Ketteryys
Ketteryys on meille joustavuutta. Voimme odottaa oikeita sijoituskohteita pitkäänkin, mutta tilaisuuden tullen toimimme määrätietoisesti. Osaamisemme ja laajat verkostomme avaavat meille mahdollisuuksia, minkä ansiosta voimme valita opportunistisesti kulloinkin tilanteeseen parhaiten sopivan omaisuuslajin, kumppanin ja sijoituskohteen. Samalla voimme huomioida joustavasti asiakkaidemme erityistarpeet.

Kanssasijoittaminen
Sijoitamme kanssasijoitusmallilla, eli tarjoamme asiakkaillemme usein samoja, ainutlaatuisia kohteita, joihin olemme itse sijoittamassa oman taseemme kautta. Avaamme asiakkaillemme ovia ja käymme niistä yhdessä eteenpäin.

Vastuullinen sijoittaminen
Vastuullinen sijoittaminen on oleellinen osa koko sijoitusprosessiamme. Uskomme, että vastuullisesti toimiviin yhtiöihin sijoittaminen on pitkällä aikavälillä tuottavampaa. Se mikä on oikein, on myös tuottavaa.