Digitaalinen varainhoito

Tavoittele unelmiasi digitaalisen varainhoidon avulla. Vaurastumista vauhdittavat kanssasijoitusstrategia, sijoitusasiantuntijapalvelut ja digitaaliset sisällöt – kätevästi mobiilissa.

Digitaalinen varainhoito

Tavoittele unelmiasi digitaalisen varainhoidon avulla. Vaurastumista vauhdittavat kanssasijoitusstrategia, sijoitusasiantuntijapalvelut ja digitaaliset sisällöt – kätevästi mobiilissa.

Lue lisää Tee suunnitelma

Digitaalisella varainhoidon palvelulla pääset mukaan Mandatum Lifen käsin poimittuihin ja ainutlaatuisiin sijoituskohteisiin jo 25 euron sijoituksella.

5 valmista salkkua

Digitaalinen varainhoitajamme kartoittaa sinulle sopivimman allokaatiokorin viiden vaihtoehdon joukosta.

Lue lisää

Ainutlaatuinen tapa hoitaa varallisuuttasi

Sijoitusvarojasi hoidetaan ammattimaisesti, pitkäjänteisesti. Varoja sijoitetaan kanssasijoitusmallilla myös kohteisiin, jotka tyypillisesti ovat vain ammattisijoittajien saatavilla.

Seuraa ja sijoita lisää mobiilisti

Pystyt mobiilipalvelusta seuraamaan, miten sijoituksesi kehittyvät ja oletko matkalla asettamaasi tavoitteeseen. Lisäsijoitusten tekeminen on helppoa.

 

Tutustu sijoituskoreihimme videolta

Aloita tekemällä itsellesi sijoitussuunnitelma


Käymällä keskustelun virtuaalineuvoja Arvon kanssa, näytämme sinulle keskustelun lopuksi laskelman, minkälaista tuottoa pitkäaikainen sijoittaminen voisi kohdallasi tarkoittaa. Laskelman tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään. 

Katso mitä digitaalinen varainhoito sisältää:

Näin aloitat digitaalisen varainhoidon:

Tee sijoitussuunnitelma

Aloita sijoittaminen digitaalisesti 10 minuutissa. Digitaalinen varainhoitaja ohjaa sinut läpi sijoitussuunnitelman teon ja ehdottaa valintoihisi perustuen sopivaa sijoituskoria. Suunnitelman mukainen salkku toteutetaan Mandatum Life Allokaatio -sijoituskorilla.

Sijoita

Palvelun pääset aloittamaan sijoittamalla vähintään 25 euroa. Voit sijoittaa jatkossa suurempia tai pienempiä summia ja pitää taukoa halutessasi. Sijoittaminen toteutetaan sijoitusvakuutussopimuksena.

Seuraa sijoitustesi kehitystä

Salkkusi kehittymistä voit seurata ML Rahat-mobiilipalvelussa. Sijoitusvarojasi hoidetaan ammattimaisesti, pitkäjänteisesti ja hajauttaen. Varoja sijoitetaan kanssasijoitusmallilla myös kohteisiin, jotka tyypillisesti ovat vain ammattisijoittajien saatavilla.

Faktoja digitaalisesta varainhoidosta:

Oletko jo asiakas?

Täältä löydät hyödyllistä tietoa digitaalisen varainhoidon asiakkuuteen liittyen.

Lue lisää