Yksityisvarainhoito

Kattava, yksilöllinen, aktiivinen

Yksityisvarainhoito

Kattava, yksilöllinen, aktiivinen

Tervetuloa Mandatumin varainhoidon asiakkaaksi. Kanssamme sijoitat kuten konsernimme, pääset mukaan poikkeuksellisiin kohteisiin ja hyödyt erityisosaamisestamme esimerkiksi vaihtoehtoisissa sijoituksissa. Varautumisen asiantuntijamme muokkaavat juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Tilanteesi ja tavoitteidesi mukaista varainhoitoa

Rakennamme sinulle parhaiten istuvan sijoitus- ja palvelukokonaisuuden, joka elää, kun maailma tai tarpeesi ja tavoitteesi muuttuvat.

Hoidamme varojasi kuten omiamme

Hoidamme varojasi pitkäjänteisesti ja muuttuvia markkinatilanteita hyödyntäen, kuten hoidamme omiakin varojamme. Mukanamme pääset myös vain suursijoittajille suunnattuihin sijoituskohteisiin.

Enemmän kuin pelkkää sijoittamista

Varainhoidon asiakkaanamme käytössäsi ovat myös perintösuunnittelun, eläkeratkaisujen ja henkilöriskeihin varautumisen asiantuntijat. Saat kokonaisvaltaisen sinulle suunnitellun ratkaisun yhdestä paikasta.

Sijoitamme kärsivällisesti, tavoitellen hoidettaville varoillesi hyvää tuottoa pitkällä aikavälillä. Varainhoitajasi auttaa sinua valitsemaan tavoitteisiisi ja kokonaistilanteeseesi parhaiten sopivat ratkaisut.

Varainhoitomme on myös joustavaa. Kun maailma muuttuu, tai tilanteesi tai tarpeesi elävät, me reagoimme. Hyödyt Mandatumin sijoitusnäkemyksestä ja sijoituskohteiden valikoimasta ilman, että sinun tarvitsee itse jatkuvasti osallistua sijoituspäätösten tekoon.

 Saat henkilökohtaista varainhoitoa yli 500 000 euron sijoitusvarallisuudelle.


Yksityisvarainhoidon asiakkaana:
 • Oma varainhoitajasi pitää sinuun yhteyttä yhdessä sopimallanne tavalla.
 • Varainhoitomme perustana on aina sinun tavoitteesi ja kokonaistilanteesi. Hyödynnämme moderneja työkaluja kattavan riskituottoanalyysin tekemisessä.
 • Hyödyt vakuutussopimuksesta, jossa sijoituskohteiden vaihtaminen ja painotusten muuttaminen on vaivatonta ja verotuksellisesti järkevää.
 • Käytössäsi ovat perintösuunnittelun, eläkeratkaisujen ja henkilöriskien asiantuntijamme.
 • Pääset Mandatumin varainhoidon asiakasetujen pariin.
 • Voit seurata sijoituksiasi verkkopalvelussa tai ML Rahat -mobiilisovelluksessa.

Uniikit sijoituskohteet

Kanssamme hyödyt konsernimme kontaktiverkostosta, osaamisesta ja ostovoimasta. Kanssasijoittamisen mallimme antaa asiakkaillemme levollisuutta jatkuvilta sijoituspäätöksiltä esimerkiksi markkinoiden poikkeustilanteissa. Lyhytnäköisten nopeiden sijoitussalkun muokkauksien sijaan uskomme kärsivällisyyteen ja tavoittelemme varoillesi hyvää tuottoa pitkällä aikavälillä.

Varainhoidon asiakkaanamme pääset sijoittamaan tuttujen kohteiden lisäksi suursijoittajille tarkoitettuihin erikoiskohteisiin. Sijoitamme tällaisiin uniikkeihin kohteisiin myös itse. Voit sijoittaa huolellisesti rakennettujen valmiiden salkkujemme kautta, tai voit myös ottaa salkkuusi valikoituja kanssasijoituskohteita esimerkiksi vaihtoehtoisista sijoituksista.

Lue lisää kanssasijoittamisesta ja vaihtoehtoisista sijoituksistamme

Mandatumin asiakkaana sijoitat pääsääntöisesti vakuutussopimuksessa. Vakuutussopimuksessa sijoituskohteiden vaihtaminen ja painotusten muuttaminen on vaivatonta ja verotuksellisesti järkevää.

Meiltä löydät myös korkean teknologian kaupankäyntipalvelun varallisuudellesi, jota haluat sijoittaa itse. Trader tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman sijoituskohteita ja pääsyn maailmanlaajuisille markkinoille kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Tutustu Traderiin

Varautumisen palvelut varainhoidon asiakkaalle

 

Katso yhteyshenkilöt alueellasi

Helsinki     Muu Suomi

 

Mandatum sijoittajana

Lauri Vaittinen

Toimitusjohtaja, Mandatum Asset Management Ltd

Kärsivällisyys
Kärsivällisyys tarkoittaa meille itsenäistä, omaan analyysiin perustuvaa sijoitusprosessia. Emme nojaa sijoitusprosesseissamme vertailuindekseihin tai massojen mielipiteisiin, minkä ansiosta pystymme välttämään laumakäyttäytymisen sudenkuopat. Tilaisuuden tullen voimme kulkea myös vastavirtaan.

Ketteryys
Ketteryys on meille joustavuutta. Voimme odottaa oikeita sijoituskohteita pitkäänkin, mutta tilaisuuden tullen toimimme määrätietoisesti. Osaamisemme ja laajat verkostomme avaavat meille mahdollisuuksia, minkä ansiosta voimme valita opportunistisesti kulloinkin tilanteeseen parhaiten sopivan omaisuuslajin, kumppanin ja sijoituskohteen. Samalla voimme huomioida joustavasti asiakkaidemme erityistarpeet.

Kanssasijoittaminen
Sijoitamme kanssasijoitusmallilla, eli tarjoamme asiakkaillemme usein samoja, ainutlaatuisia kohteita, joihin olemme itse sijoittamassa oman taseemme kautta. Avaamme asiakkaillemme ovia ja käymme niistä yhdessä eteenpäin.

Lue lisää

Vastuullinen sijoittaminen
Vastuullinen sijoittaminen on oleellinen osa koko sijoitusprosessiamme. Uskomme, että vastuullisesti toimiviin yhtiöihin sijoittaminen on pitkällä aikavälillä tuottavampaa. Se mikä on oikein, on myös tuottavaa.

Lue lisää

Bull, Bear ja Birdie – Golfammattilainen Mikko Korhonen sijoittaa tulevaisuuteensa

”Kun kokonaiskuva on hallussa, voi lähteä miettimään, millaisiin tuotteisiin ja kohteisiin haluaa sijoittaa. Tuoton ja riskin suhde on tärkeä ymmärtää”, Korhonen sanoo.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

 1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

  Olemme sinuun yhteydessä, ja sovitaan tapaaminen. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

 2. Kartoitamme tarpeesi

  Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme sijoittamiseen liittyvät tarpeet.

 3. Sovimme jatkosta

  Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat sijoittamisen palvelut.

Mandatumille jälleen paras yleisarvosana vastuullisen sijoittamisen periaatteita mittaavassa PRI-arviossa

Mandatum Life on saavuttanut jälleen parhaan yleisarvosanan (A+) YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteiden eli PRI:n (Principles for Responsible Investment) vuoden 2020 arvioinnissa.

Lue lisää