Henkivakuutus

Tutustu turvaan ja osta se suoraan verkkokaupasta.

Henkivakuutus

Tutustu turvaan ja osta se suoraan verkkokaupasta.

Osta nyt

Lakisääteiset etuudet eivät yleensä riitä turvaamaan läheistesi tulevaisuutta, jos jotain ikävää tapahtuu. Siksi on tärkeää, että täydennät turvaasi vapaaehtoisella henkivakuutuksella. Henkivakuutus on pieni sijoitus huolettomuuteen, jolla myös turvaat läheisesi. Voit ottaa henkivakuutuksen itsellesi tai pariturvana elämänkumppanisi kanssa.

Henkivakuutus on riittävä, jos se kattaa velkasi ja kahden vuoden tulosi.

Kuolemantapauksessa sovitun suuruinen henkivakuutuskorvaus maksetaan kerralla omaisille tai muulle nimetylle edunsaajalle.

Kuolemantapaussumma ei pienennä omaisten mahdollisesti saamien lakisääteisten korvausten määrää.

Irina Kauko

Paras perintö perheellesi: henkivakuutus

Monet suomalaiset perheet ovat tunnollisia vakuuttamaan omaisuuttaan. Autot, asunnot ja lemmikkieläimet vakuutetaan, mutta tärkein eli oma henki on suurimmalla osalla vakuuttamatta.

Lue lisää

Näin henkivakuutus toimii

Lahjoitamme Tukikummeille jokaisesta uudesta henkilövakuutuksesta

Vakuuttamalla itsesi autat myös muita. Hankkimalla henkilövakuutuksen autat turvaamaan vaikeassa tilanteessa olevan lapsen tai nuoren elämää tapaturman varalta. Lahjoitamme kaikkien uusien henkilövakuutus-asiakkaiden ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista noin 1 prosenttia vastaavan summan tapaturmavakuutusturvan järjestämiseen. Tämä tarkoittaa, että vuodessa tapaturmavakuutuksen saa yli 1 000 lasta tai nuorta.

Mandatum Life toimii yhteistyössä Tukikummit-säätiön kanssa. Tukikummit-säätiön myöntämillä avustuksilla tuetaan Suomessa asuvia, hädänalaisessa asemassa olevien perheiden lapsia, jotka taloudellisista syistä johtuen ovat vaarassa syrjäytyä.

Tutustu tarkemmin Optimi-henkilövakuutukseen

Elämässä parasta on sen yllätyksellisyys. Ainutlaatuisuus ja hauskuus. Avullamme turvaat elämäsi taloudelliset riskit – ja nukut yösi paremmin.

Vakuutusturvan tarve on suurin, jos perheessäsi on alaikäisiä lapsia ja sinulla tai puolisollasi iso asuntolaina. Jo lyhytaikainen ansiotulon menetys tai ylimääräiset kulut voivat horjuttaa perheen taloudellista tilannetta.

Mandatum Lifen Optimi on joustava ja yksilöllinen henkilövakuutus, jonka avulla täydennät lakisääteistä vakuutusturvaasi ja helpotat omaa ja läheistesi huomista vakavan sairauden, työkyvyttömyyden ja kuolemantapauksen varalta. Vakuutustarpeesi riippuu aina elämäntilanteestasi – olethan siis yhteydessä, niin kerromme lisää.

Tuoteseloste - Ehdot - Hinnasto

Haluatko kuulla lisää henkivakuutuksista?

 1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

  Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 2. Kartoitamme tarpeesi

  Vakuutustarpeesi riippuu aina elämäntilanteestasi. Vakuutusturvan tarve on suurin, jos perheessäsi on alaikäisiä lapsia ja sinulla tai puolisollasi iso asuntolaina. Räätälöimme kokonaisuuden aina tarpeidesi mukaisesti.

 3. Saat meiltä tarjouksen

  Laadimme tarpeidesi mukaan sinulle tarjouksen henkivakuutuksesta.

 4. Oletko jo asiakkaamme?

  Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme. Kirjaudu verkkopalveluun.