Siirry sisältöön

Vakavan sairauden turva

Tutustu turvaan ja osta se suoraan verkkokaupasta.

Osta heti henkivakuutuskuntoon palvelusta

Joka viides meistä sairastuu vakavasti ennen 65 vuoden ikää*. Useimmat selviävät, mutta arki pysähtyy. Vakavan sairauden turvasta saat kertakorvauksen, jonka voit käyttää miten haluat. Laske, miten arkesi pysyy mahdollisimman ennallaan, jos vakava sairaus yllättää sinut.

Elämä kantaa

Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen aktiivisimmassa elämänvaiheessa. Kesken työuran, kun vastuita on paljon: kodista, lapsista, läheisistä, arjen pyörittämisestä. Kun ajateltavaa on paljon, niin yksinkertainen ja selkeä kertakorvaus vähentää huolia. Vuoden palkkaa vastaava summa antaa sinulle aikaa järjestää arkea ja elämää uudestaan, omilla ehdoillasi.

Näin vakavan sairauden turva toimii
 • Vakavan sairauden turva on veroton kertakorvaus, jonka saat vakavan sairauden diagnoosia tai suoritettua toimenpidettä vastaan.
 • Korvauksen voit käyttää juuri niin kuin itse haluat.
 • Korvaukseen oikeuttavia sairauksia ja toimenpiteitä ovat: syöpä, sydäninfarkti, aivohalvaus, munuaisten vajaatoiminta, MS-tauti, sepelvaltimon ohitusleikkaus ja elin- tai luuydinsiirto.
 • Turva tulee voimaan 90 päivän kuluttua sen ottamisesta ja päättyy, kun sinulle on maksettu korvaus tai viimeistään, kun täytät 65 vuotta.

Lahjoitamme Tukikummeille jokaisesta uudesta henkilövakuutuksesta

Vakuuttamalla itsesi autat myös muita. Hankkimalla henkilövakuutuksen autat turvaamaan vaikeassa tilanteessa olevan lapsen tai nuoren elämää tapaturman varalta. Lahjoitamme kaikkien uusien henkilövakuutus-asiakkaiden ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista noin 1 prosenttia vastaavan summan tapaturmavakuutusturvan järjestämiseen. Tämä tarkoittaa, että vuodessa tapaturmavakuutuksen saa yli 1 000 lasta tai nuorta.

Mandatum Life toimii yhteistyössä Tukikummit-säätiön kanssa. Tukikummit-säätiön myöntämillä avustuksilla tuetaan Suomessa asuvia, hädänalaisessa asemassa olevien perheiden lapsia, jotka taloudellisista syistä johtuen ovat vaarassa syrjäytyä.

Tutustu tarkemmin Optimi-henkilövakuutukseen

Elämässä parasta on sen yllätyksellisyys. Ainutlaatuisuus ja hauskuus. Avullamme turvaat elämäsi taloudelliset riskit – ja nukut yösi paremmin.

Vakuutusturvan tarve on suurin, jos perheessäsi on alaikäisiä lapsia ja sinulla tai puolisollasi iso asuntolaina. Jo lyhytaikainen ansiotulon menetys tai ylimääräiset kulut voivat horjuttaa perheen taloudellista tilannetta.

Mandatum Lifen Optimi on joustava ja yksilöllinen henkilövakuutus, jonka avulla täydennät lakisääteistä vakuutusturvaasi ja helpotat omaa ja läheistesi huomista vakavan sairauden, työkyvyttömyyden ja kuolemantapauksen varalta. Vakuutustarpeesi riippuu aina elämäntilanteestasi – olethan siis yhteydessä, niin kerromme lisää.

Esite - Tuoteseloste - Ehdot - Hinnasto

 

* Joka viides suomalainen sairastuu vakavasti syöpään, sydäninfarktiin, sepelvaltimotautiin tai aivohalvaukseen 65 ikävuoteen mennessä (lähteet: Suomen Syöpärekisteri, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos FINRISKI-laskuri).

Haluatko kuulla lisää vakavan sairauden turvasta?

 1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

  Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 2. Kartoitamme tarpeesi

  Vakuutustarpeesi riippuu aina elämäntilanteestasi. Vakuutusturvan tarve on suurin, jos perheessäsi on alaikäisiä lapsia ja sinulla tai puolisollasi iso asuntolaina. Räätälöimme kokonaisuuden aina tarpeidesi mukaisesti.

 3. Saat meiltä tarjouksen

  Laadimme tarpeidesi mukaan sinulle tarjouksen vakavan sairauden turvasta.

 4. Oletko jo asiakkaamme?

  Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme. Kirjaudu verkkopalveluun.