Vaurastumisen palvelu

Vaurastumisen palvelulla helposti sijoittamisen alkuun.

tee sijoitussuunnitelma

Vaurastumisen palvelussa säästäminen ja sijoittaminen onnistuu helposti. Aseta itsellesi tavoite ja nauti matkasta.  Mandatum Lifen ammattilaiset hoitavat varojasi vaurastumisen palvelussa. Alkuun pääset jo 100 euron kuukausisijoituksella tai 2000 euron kertasijoituksella. Hanki palvelu helposti verkossa.

 

Millainen sijoittaminen sopii sinulle?

Onko sinulle tärkeää eläkepäiviin varautuminen, säästäminen lapsillesi vai vaurastuminen ylipäätään? Käymme kanssasi läpi tärkeimmät kysymykset, joiden avulla ymmärrämme, minkälainen vaurastuja olet.

Kun ymmärrämme tarpeesi, ehdotamme sinulle sopivaa sijoittamisen suunnitelmaa. Suunnitelman mukainen säästäminen tuo tavoitteesi lähemmäs.

Palvelu pitää huolen siitä, että olet oikealla polulla kohti tavoitettasi ja suosittelee muutoksia, mikäli tilanteesi niin edellyttää. Pysyt ajan tasalla tilanteestasi ML Rahat -mobiilisovelluksen avulla.

Näin aloitat

Voit aloittaa sijoittamisen pienemmällä kuukausisijoituksella tai isommalla kertasummalla. Liikkeelle pääsee jo 100 euron kuukausisijoituksella tai 2000 euron kertasijoituksella.

Näin seuraat

Voit seurata sijoitustesi kehittymistä helposti ML Rahat -mobiilisovelluksessa, missä ja milloin tahansa. Näet miten matkasi kohti tavoitettasi sujuu ja saat neuvoja, kuinka saavutat tavoitteesi haluamassasi ajassa.

Näin muutat

Voit tarvittaessa muuttaa tavoitettasi nopeasti ja maksutta. Rahasi ovat tarpeen tullen joustavasti käytössäsi. Voit myös tehdä lisäsijoituksia ilman merkintäpalkkioita.

Näin sijoitamme

Rahasi sijoitetaan suunnitelmaasi sopivimman riskitason mukaisesti, jonka sinä hyväksyt.  Uskomme kärsivälliseen ja pitkäjänteiseen sijoittamiseen ja siksi hyödynnämme sijoitussalkuissamme kaikkia omaisuuslajeja. Mandatum Life hallinnoi ja hoitaa sijoituksiasi. 

 

ML Rahat -mobiilisovellus

Älykäs teknologia

Palvelussa yhdistyvät sinun tavoitteesi ja rahojesi hoito. Tavoitteesi saavuttamista edesautetaan älykkään teknologian avulla ja rahojasi hoitavat Mandatum Lifen ammattilaiset. Siksi onnistuminen ei edellytä kiinnostusta sijoittamiseen. Palvelu kertoo tavoitteesi lähenemisestä tarvittavan ja vapauttaa aikaasi muihin asioihin.

Ei piilokuluja

Hinnoittelumme on ennen muuta läpinäkyvää. Alkuun pääset 2 000 euron kerta- tai 100 euron kuukausisijoituksella. Jos jostain syystä muutat mielesi, ei hätää. Et sitoudu mihinkään. Voit nostaa rahasi kuluitta koska tahansa. Rahoja nostaessasi maksat verot mahdollisesta tuotosta. Lisäsijoituksia teet ilman merkintäpalkkioita. Suunnitelman mukainen salkku toteutetaan Mandatum Life Allokaatio -sijoituskorilla.

 

Sopimuksen vuotuinen hoitopalkkio 0,5 %
Merkintäpalkkio 0 €
Lunastuspalkkio 0 €
Sijoituskohteiden vuotuiset kokonaiskulut 0,83–1,66 %