Kuukausisäästäminen

Tee sijoitussuunnitelma ja automatisoi sijoituksesi

Kuukausisäästäminen

Tee sijoitussuunnitelma ja automatisoi sijoituksesi

Pääset mukaan Mandatum Lifen käsin poimittuihin ja ainutlaatuisiin sijoituskohteisiin alkaen 100 eurolla kuukaudessa.

vaivattomasti

Sinun ei tarvitse olla sijoitusekspertti, vaan voit ulkoistaa sijoituspäätökset meille.

ammattimaisesti

Sijoitamme ja hajautamme rahasi laajasti eri omaisuusluokkiin ja hoidamme salkkuasi ammattitaitoisesti ja pitkäjänteisesti.

nopeasti

Voit aloittaa kuukausisäästämisen tai tehdä kertasijoituksen digitaalisesti. Halutessasi voit myös keskustella ensin asiantuntijamme kanssa.

Säännöllisestä säästämisestä kannattaa tehdä tapa

Voit vaikuttaa merkittävästi tulevaan varallisuuteesi.

Katso alla olevien esimerkkien avulla miten varallisuutesi voisi kasvaa ajan kuluessa.

Kun alkusijoituksesi on 10 000 euroa ja säästät 500 euroa/kk, saavutat todennäköisesti 100 000 euron tavoitteesi noin 10 vuodessa. Kuvan luvut ovat ennusteita eivätkä ole tae tuotosta tulevaisuudessa.

Kun säästät 300 euroa/kk ilman alkusijoitusta, saavutat todennäköisesti 300 000 euron tavoitteesi noin 30 vuodessa. Kuvan luvut ovat ennusteita eivätkä ole tae tuotosta tulevaisuudessa.

Miksi sijoittaa kanssamme?

Miltä digitaalinen palvelu näyttää?

Voit seurata sijoitustesi kehittymistä helposti ML Rahat -mobiilisovelluksessa, missä ja milloin tahansa. Näet miten matkasi kohti tavoitettasi sujuu ja saat neuvoja, kuinka saavutat tavoitteesi haluamassasi ajassa.

Voit tarvittaessa muuttaa tavoitettasi nopeasti ja maksutta. Rahasi ovat tarpeen tullen joustavasti käytössäsi. Voit myös tehdä lisäsijoituksia ilman merkintäpalkkioita.

Mandatum Life sijoittajana

Kanssasijoittaminen
Sijoitamme kanssasijoitusmallilla, eli tarjoamme asiakkaillemme usein samoja, ainutlaatuisia kohteita, joihin olemme itse sijoittamassa oman taseemme kautta. Avaamme asiakkaillemme ovia ja käymme niistä yhdessä eteenpäin.

Kärsivällisyys
Kärsivällisyys tarkoittaa meille itsenäistä, omaan analyysiin perustuvaa sijoitusprosessia. Emme nojaa sijoitusprosesseissamme vertailuindekseihin tai massojen mielipiteisiin, minkä ansiosta pystymme välttämään laumakäyttäytymisen sudenkuopat. Tilaisuuden tullen voimme kulkea myös vastavirtaan.

Ketteryys
Ketteryys on meille joustavuutta. Voimme odottaa oikeita sijoituskohteita pitkäänkin, mutta tilaisuuden tullen toimimme määrätietoisesti. Osaamisemme ja laajat verkostomme avaavat meille mahdollisuuksia, minkä ansiosta voimme valita opportunistisesti kulloinkin tilanteeseen parhaiten sopivan omaisuuslajin, kumppanin ja sijoituskohteen. Samalla voimme huomioida joustavasti asiakkaidemme erityistarpeet.

Vastuullinen sijoittaminen
Vastuullinen sijoittaminen on oleellinen osa koko sijoitusprosessiamme. Uskomme, että vastuullisesti toimitiivin yhtiöihin sijoittaminen on pitkällä aikavälillä tuottavampaa. Se mikä on oikein, on myös tuottavaa.

Trader

Trader-kaupankäyntipalvelu on itsenäisen sijoittajan työkalu.

Tutustu

Varainhoito

Rakennetaan yhdessä juuri sinulle sopiva sijoitussuunnitelma.

Tutustu