Kuukausisäästäminen

Tee sijoitussuunnitelma ja automatisoi sijoittaminen

Tee sijoitussuunnitelma Kokeile sijoituslaskuria

Kuukausisäästäminen

Tee sijoitussuunnitelma ja automatisoi sijoittaminen

Tee sijoitussuunnitelma Kokeile sijoituslaskuria

Sijoita säännöllisesti ja näe korkoa korolle -ilmiön voima. Kuukausisäästäminen on keino kasvattaa varallisuutta vaivattomasti.

vaivaton

Sinun ei tarvitse olla sijoitusekspertti, kun voit ulkoistaa sijoituspäätökset. Mandatum koostaa sinulle soveltuvan sijoitussalkun tekemääsi sijoitussuunnitelmaan perustuen. Suunnitelman mukainen salkku toteutetaan Mandatumin Allokaatio-sijoituskorilla.

joustava

Aloita kuukausisäästäminen valitsemalla sijoitettava summa, vähintään 25 euroa. Voit muuttaa sijoitussummaa ja tehdä lisäsijoituksia kätevästi ML Rahat -mobiilisovelluksessa. Kuukausisäästämisestä voit pitää taukoja halutessasi.

ammattimainen

Sijoitusvarojasi hoidetaan ammattimaisesti ja pitkäjänteisesti. Varoja sijoitetaan kanssasijoitusmallilla myös kohteisiin, jotka tyypillisesti ovat vain ammattisijoittajien saatavilla. 

Miksi sijoittaa kanssamme?

Miltä digitaalisen varainhoidon palvelu näyttää?

Näet, miten matkasi kohti säästötavoitetta sujuu, ja saat neuvoja, kuinka saavutat tavoitteesi haluamassasi ajassa.

Voit tarvittaessa muuttaa tavoitettasi vaivattomasti maksutta. Rahasi ovat tarpeen tullen joustavasti käytössäsi. Voit myös tehdä lisäsijoituksia ilman merkintäpalkkioita.

Mandatum sijoittajana

Kanssasijoittaminen
Sijoitamme kanssasijoitusmallilla, eli tarjoamme asiakkaillemme usein samoja, ainutlaatuisia kohteita, joihin olemme itse sijoittamassa oman taseemme kautta. Avaamme asiakkaillemme ovia ja käymme niistä yhdessä eteenpäin.

Kärsivällisyys
Kärsivällisyys tarkoittaa meille itsenäistä, omaan analyysiin perustuvaa sijoitusprosessia. Emme nojaa sijoitusprosesseissamme vertailuindekseihin tai massojen mielipiteisiin, minkä ansiosta pystymme välttämään laumakäyttäytymisen sudenkuopat. Tilaisuuden tullen voimme kulkea myös vastavirtaan.

Ketteryys
Ketteryys on meille joustavuutta. Voimme odottaa oikeita sijoituskohteita pitkäänkin, mutta tilaisuuden tullen toimimme määrätietoisesti. Osaamisemme ja laajat verkostomme avaavat meille mahdollisuuksia, minkä ansiosta voimme valita opportunistisesti kulloinkin tilanteeseen parhaiten sopivan omaisuuslajin, kumppanin ja sijoituskohteen. Samalla voimme huomioida joustavasti asiakkaidemme erityistarpeet.

Vastuullinen sijoittaminen
Vastuullinen sijoittaminen on oleellinen osa koko sijoitusprosessiamme. Uskomme, että vastuullisesti toimitiivin yhtiöihin sijoittaminen on pitkällä aikavälillä tuottavampaa. Se mikä on oikein, on myös tuottavaa.