Varainhoitoa, joka tuntee arvosi

Raha ei välitä siitä, kuka olet.
Hyvä varainhoitaja tuntee sinut, päämääräsi ja arvosi.

Asiakkaanamme rinnallasi on lojaali varainhoitaja, joka haluaa oppia tuntemaan arvomaailmasi, toiveesi sekä tavoitteesi, ja keskittyy toteuttamaan yhdessä sopimaanne suunnitelmaa. Kun maailma muuttuu, tai tilanteesi tai tarpeesi muuttuvat, varainhoitajasi reagoi ja saat aina omaan elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Halutessasi hyödyt kantavat myös seuraaviin sukupolviin.

Varainhoitajamme palveluksessasi, ota yhteyttä

Pasi Poikkeus
myyntijohtaja
p. 050 358 3000
pasi.poikkeus
[at]mandatumlife.fi

Carl-Richard Lundell
myyntijohtaja, instituutiot
p. 050 555 4543
carl-richard.lundell
[at]mandatumlife.fi

Markus Roukala
myyntijohtaja, muu Suomi
p. 050 387 7005
markus.roukala
[at]mandatumlife.fi

Tule asiakkaaksemme

  • Henkilökohtainen varainhoitajasi pitää sinuun yhteyttä sopimallanne tavalla. Käytössäsi ovat myös varainhoidon juridiset palvelut.
  • Varallisuutesi kasvattamisessa hyödynnetään emoyhtiömme Sammon ja kumppanimme, maailman suurimman varainhoitotalon, BlackRockin sijoituskohteita ja osaamista.
  • Voit sijoittaa vastuullisesti tuotosta tinkimättä. Tarjoamme sinulle myös ainutlaatuisen mahdollisuuden sijoittaa vaihtoehtoisiin sijoituskohteisiin.
  • Hyödyt vakuutussijoittamisen eduista sekä ainutlaatuisesta eläkeosaamisestamme.
  • Käytössäsi on kätevä ja nopea mobiilipalvelu.
  • Kauttamme saat myös arvokkaita kontakteja ja kutsuja kiinnostaviin tapahtumiin.

*)Verotusta koskevat tiedot perustuvat 1.8.2016 voimassa olevaan lainsäädäntöön. Mandatum Life ei vastaa verotukseen mahdollisesti tulevista muutoksista.

Tehdään yhdessä parempi suunnitelma, jonka avulla voit käyttää varallisuuttasi omiin päämääriisi ja elää omaa elämääsi kuten haluat
– nyt ja tulevaisuudessa.

Kyllä.
Ottakaa minuun yhteyttä

Kyllä.
Ottakaa yhteyttä minuun

Kiitos

Otamme sinuun yhteyttä viimeistään huomenna tai heti seuraavana arkipäivänä.

Voit myös soittaa meille
ma–to 8–18 ja pe 8–17
0200 31190
(pvm/mpm)

Kyllä.
Ottakaa minuun yhteyttä

Kyllä.
Ottakaa yhteyttä minuun

Kiitos

Otamme sinuun yhteyttä viimeistään huomenna tai heti seuraavana arkipäivänä.

Voit myös soittaa meille
ma–to 8–18 ja pe 8–17
0200 31190
(pvm/mpm)

Varainhoidon palvelut yksityisasiakkaalle

Henkilökohtaista varainhoitoa

Tarjoamme henkilökohtaista varainhoitoa yli 250 000 euron sijoitettavan varallisuuden hoitoon.

Mandaattivarainhoidossa henkilökohtainen varainhoitajasi huolehtii sijoituksistasi yhdessä sovitun suunnitelman mukaisesti.

Konsultoivassa varainhoidossa valitset itse tavoitteisiisi parhaiten sopivat sijoituskohteet joko valikoimastamme tai yhteistyökumppaniemme ratkaisuista oman asiantuntevan varainhoitajasi avustuksella.

Sijoittamisen ja säästämisen palvelut

Sijoitusten hoitopalvelu sopii kaikille alle 250 000 euron sijoituksille. Valitset vain itsellesi sopivan riskitason mukaisen sijoitusstrategian ja huolehdimme varoistasi päämääriesi mukaan.

Rakenna oma salkkusi. Olipa tavoitteenasi säästää tai sijoittaa löydät itsellesi sopivat sijoituskohteet kattavasta valikoimastamme. Voit myös yhdistää säästämiseen henkivakuutusturvan ja sijoittaa Sijoitusvakuutuksessa.

Muut varainhoidon palvelumme

Yrityksen varainhoitopalvelut

Tarjoamme yrityksen sijoitettaville varoille yhden helpon ja joustavan sopimuksen. Kun sijoitat viisaasti, turvaat yrityksen tulevaisuutta ja mahdollista investoinnit suhdanteista riippumatta.

Instituutiovarainhoito

Tarjoamme institutionaalisille sijoittajille ensiluokkaista Mandaattivarainhoitoa ja konsultoivaa varainhoitoa, kirjanpitopalveluita sekä riskienhallinnan konsultointia.

Perintösuunnittelu

Jos sinulle on kertynyt varallisuutta, kannattaa suunnitella tarkasti, miten jätät perintösi läheisillesi. Huolellisella suunnittelulla perillistesi talous on turvattu myös tulevaisuudessa. Mandaatti- ja konsultoivan varainhoidon asiakkaillemme tarjoamme lisäksi juridisia neuvontapalveluita sijoitusten ja henkilökohtaisen talouden hoitamiseen.

Vastuullinen sijoittaminen

Mandatum Lifen Varainhoito on allekirjoittanut YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2011 ja asiakkaiden varoihin liittyvää sijoitustoimintaa hoidetaan vastuullisen sijoittamisen periaatteiden mukaisesti. Periaatteisiin sitoutuminen tarkoittaa ympäristöön, yhteiskuntaan ja hyvään hallintotapaan liittyvien asioiden sisällyttämistä sijoitusprosessiin sekä niiden edistämistä ja huomioimista sijoitustoiminnan raportoinnissa. Yhtiön näkemys on, että pitkällä aikavälillä menestyvät yhtiöt, jotka toimivat vastuullisesti. Vastuullisten sijoitusratkaisujen kysyntä kasvaa voimakkaasti ja sijoitusmarkkinoilla raha ohjautuu yhä enemmän vastuullisemmin toimiviin yrityksiin. 

Syyskuussa 2015 Mandatum Life Sijoituspalvelut liittyi Portfolio Decarbonisation Coalition-sijoittajaverkoston jäseneksi. Verkoston tavoitteena on vähentää sijoitusten hiilijalanjälkeä maailmanlaajuisesti. Vuonna 2015 yhtiö teki myös sitoumuksen Elävä Itämeri-säätiölle (BSAG). Mandatum Life on sitoutunut edistämään Itämeren suojelua vuosittaisilla lahjoituksilla sekä lisäämällä sijoittajien tietoisuutta vaikutusmahdollisuuksistaan ympäristöä koskevien haasteiden, kuten Itämeren saastumisen, ratkaisemisessa.

Mandatum Life on myös FINSIF:n (Finland's Sustainable Investment Forum ) jäsen.

Vuonna 2015 Mandatum Life perusti ML Tulevaisuus-tuoteperheen. ML Tulevaisuus Ilmasto tavoittelee yleistä maailman osakemarkkinatuottoa (MSCI World) 50 prosenttia pienemmillä hiilidioksidipäästöillä. ML Tulevaisuus Laatu Osake sijoittaa vastuullisiin ja keskimäärin vakaampien eurooppalaisten ja amerikkalaisten yhtiöiden osakkeisiin. Osakkeet valitaan ESG-kriteerien perusteella.

Sijoitusten hiilijalanjäljen pienentäminen

Portfolio Decarbonization Coalition -sijoittajaverkosto

Syyskuussa 2015 liityimme ensimmäisenä suomalaisena finanssialan yrityksenä jäseneksi kansainväliseen Portfolio Decarbonization Coalition -verkostoon. Verkosto on perustettu syyskuussa 2014 yhteistyössä mm. YK:n, Carbon Disclosure Projectin, varainhoitotalo Amundin ja Ruotsin eläkerahasto AP4:n kanssa.

Verkoston tavoitteena on saada sijoittajat pienentämään sijoitustensa hiilijalanjälkeä ja ohjata pääomaa pienemmän hiilijalanjäljen omaaviin yrityksiin. Portfolio Decarbonization Coalition on asettanut tavoitteekseen, että verkostoon kuuluvien jäsenten yhteenlaskettu sijoitusvarallisuus on 100 miljardin dollaria tämän vuoden marras–joulukuussa järjestettävään Pariisin ilmastokokoukseen mennessä.

Mandatum Life on myös allekirjoittanut YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet.

Lue tiedote (2.9.2015) »

Montréal Pledge-aloite

Mandatum Life Sijoituspalvelut Oy liittyi joulukuussa 2016 YK:n Montréal Pledge -aloitteeseen, mikä tarkoittaa, että yhtiö julkistaa jatkossa sijoitustensa hiilijalanjäljen vuosittain. Vuonna 2016 Mandatum Lifen omien sijoituskorien ja mandaattivarainhoidon hiilijalanjälki oli reilusti alle vertailuindeksien: vuotuinen hiilijalanjälki oli 1 399 896 CO2-tonnia (tCO2), mikä on 22 prosenttia suhteessa vertailuindekseihin.

Lue tiedote (1.12.2016) »

Tilaa uutiskirje

Pysyt ajan tasalla markkinoiden menosta

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme. 

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.