Varainhoitoa, joka tuntee arvosi

Raha ei välitä siitä, kuka olet.
Hyvä varainhoitaja tuntee sinut, päämääräsi ja arvosi.

Asiakkaanamme rinnallasi on lojaali varainhoitaja, joka haluaa oppia tuntemaan arvomaailmasi, toiveesi sekä tavoitteesi, ja keskittyy toteuttamaan yhdessä sopimaanne suunnitelmaa. Kun maailma muuttuu, tai tilanteesi tai tarpeesi muuttuvat, varainhoitajasi reagoi ja saat aina omaan elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Halutessasi hyödyt kantavat myös seuraaviin sukupolviin.

Varainhoitajamme palveluksessasi, ota yhteyttä

Pasi Poikkeus
myyntijohtaja
p. 050 358 3000
pasi.poikkeus
[at]mandatumlife.fi

Carl-Richard Lundell
myyntijohtaja, instituutiot
p. 050 555 4543
carl-richard.lundell
[at]mandatumlife.fi

Markus Roukala
myyntijohtaja, muu Suomi
p. 050 387 7005
markus.roukala
[at]mandatumlife.fi

Tule asiakkaaksemme

  • Henkilökohtainen varainhoitajasi pitää sinuun yhteyttä sopimallanne tavalla. Käytössäsi ovat myös varainhoidon juridiset palvelut.
  • Varallisuutesi kasvattamisessa hyödynnetään emoyhtiömme Sammon ja kumppanimme, maailman suurimman varainhoitotalon, BlackRockin sijoituskohteita ja osaamista.
  • Voit sijoittaa vastuullisesti tuotosta tinkimättä. Tarjoamme sinulle myös ainutlaatuisen mahdollisuuden sijoittaa vaihtoehtoisiin sijoituskohteisiin.
  • Hyödyt vakuutussijoittamisen eduista sekä ainutlaatuisesta eläkeosaamisestamme.
  • Käytössäsi on kätevä ja nopea mobiilipalvelu.
  • Kauttamme saat myös arvokkaita kontakteja ja kutsuja kiinnostaviin tapahtumiin.

*)Verotusta koskevat tiedot perustuvat 1.8.2016 voimassa olevaan lainsäädäntöön. Mandatum Life ei vastaa verotukseen mahdollisesti tulevista muutoksista.

Tehdään yhdessä parempi suunnitelma, jonka avulla voit käyttää varallisuuttasi omiin päämääriisi ja elää omaa elämääsi kuten haluat
– nyt ja tulevaisuudessa.

Kyllä.
Ottakaa minuun yhteyttä

Kyllä.
Ottakaa yhteyttä minuun

Kiitos

Otamme sinuun yhteyttä viimeistään huomenna tai heti seuraavana arkipäivänä.

Voit myös soittaa meille
ma–to 8–18 ja pe 8–17
0200 31190
(pvm/mpm)

Kyllä.
Ottakaa minuun yhteyttä

Kyllä.
Ottakaa yhteyttä minuun

Kiitos

Otamme sinuun yhteyttä viimeistään huomenna tai heti seuraavana arkipäivänä.

Voit myös soittaa meille
ma–to 8–18 ja pe 8–17
0200 31190
(pvm/mpm)

Varainhoidon palvelut yksityisasiakkaalle

Henkilökohtaista varainhoitoa

Tarjoamme henkilökohtaista varainhoitoa yli 250 000 euron sijoitettavan varallisuuden hoitoon.

Mandaattivarainhoidossa henkilökohtainen varainhoitajasi huolehtii sijoituksistasi yhdessä sovitun suunnitelman mukaisesti.

Konsultoivassa varainhoidossa valitset itse tavoitteisiisi parhaiten sopivat sijoituskohteet joko valikoimastamme tai yhteistyökumppaniemme ratkaisuista oman asiantuntevan varainhoitajasi avustuksella.

Sijoittamisen ja säästämisen palvelut

Sijoitusten hoitopalvelu sopii kaikille alle 250 000 euron sijoituksille. Valitset vain itsellesi sopivan riskitason mukaisen sijoitusstrategian ja huolehdimme varoistasi päämääriesi mukaan.

Rakenna oma salkkusi. Olipa tavoitteenasi säästää tai sijoittaa löydät itsellesi sopivat sijoituskohteet kattavasta valikoimastamme. Voit myös yhdistää säästämiseen henkivakuutusturvan ja sijoittaa Sijoitusvakuutuksessa.

Muut varainhoidon palvelumme

Yrityksen varainhoitopalvelut

Tarjoamme yrityksen sijoitettaville varoille yhden helpon ja joustavan sopimuksen. Kun sijoitat viisaasti, turvaat yrityksen tulevaisuutta ja mahdollista investoinnit suhdanteista riippumatta.

Instituutiovarainhoito

Tarjoamme institutionaalisille sijoittajille ensiluokkaista Mandaattivarainhoitoa ja konsultoivaa varainhoitoa, kirjanpitopalveluita sekä riskienhallinnan konsultointia.

Perintösuunnittelu

Jos sinulle on kertynyt varallisuutta, kannattaa suunnitella tarkasti, miten jätät perintösi läheisillesi. Huolellisella suunnittelulla perillistesi talous on turvattu myös tulevaisuudessa. Mandaatti- ja konsultoivan varainhoidon asiakkaillemme tarjoamme lisäksi juridisia neuvontapalveluita sijoitusten ja henkilökohtaisen talouden hoitamiseen.

Vastuullisen sijoittamisen edistäminen

Yksi Mandatum Lifen tavoitteista on lisätä sijoittajien tietoisuutta vastuullisen sijoittamisen mahdollisuuksista sekä sen huomiotta jättämisen riskeistä. Mandatum Life Sijoituspalvelut Oy liittyi syyskuussa 2015 kansainväliseen Portfolio Decarbonization Coalition -sijoittajaverkostoon pienentääkseen sijoitusten hiilijalanjälkeä maailmanlaajuisesti sekä lisätäkseen sijoittajien tietoisuutta ja mahdollisuuksia sijoittaa pienemmän hiilijalanjäljen yhtiöihin. Loppuvuodesta 2016 Mandatum Life Sijoituspalvelut Oy liittyi YK:n Montréal Pledge -aloitteeseen ja julkistaa jatkossa sijoitustensa hiilijalanjäljen vuosittain.

Pariisin kansainvälisen ilmastokokouksen alla syksyllä 2015 Mandatum Life perusti vastuullisen sijoittamisen vuosittaisen seminaarin, johon osallistuu alan vaikuttajia Suomesta ja maailmalta keskustelemaan ilmastonmuutoksen aiheuttamasta riskistä sijoittajille. Vuonna 2015 ja 2016 tilaisuuteen osallistui noin 150 liike-elämän ja yhteiskunnan vaikuttajaa. Puhujina toimivat institutionaaliset sijoittajat, merkittävät kansainväliset varainhoitotalot (Amundi, BlackRock) sekä kansainvälisesti toimivat järjestöt, kuten WWF ja BSAG.

Vuonna 2016 Mandatum Life kampanjoi puhtaamman Itämeren puolesta yhdessä Elävä Itämeri -säätiön (BSAG) kanssa. Kampanjan tuloksena Mandatum Life lahjoitti ML Tulevaisuus Ilmasto -sijoituskoriin kesäkuusta vuoden loppuun mennessä sijoitettua euromäärää vastaavasta summasta 0,5 prosenttia BSAG:lle, yhteensä yli 4 000 euroa.

Lue lisää »

Sijoitusten hiilijalanjäljen mittaaminen ja vähentäminen

Mandatum Life Sijoituspalvelut Oy on mitannut hallinnoimiensa sijoitussidonnaisten osake- ja korkosijoituskoriensa sekä mandaattivarainhoitopalvelunsa hiilijalanjäljen. Sijoitusten vuotuinen hiilijalanjälki oli 1 399 896 CO2-tonnia (tCO2), mikä on 22 prosenttia suhteessa vertailuindekseihin. Tulokseen vaikuttaa myönteisesti korkosijoitusten suhteellisen pieni hiilijalanjälki vertailuindekseihin nähden. Osakesijoituskorien yhteenlaskettu hiilijalanjälki oli 62 prosenttia suhteessa vertailuindekseihin. Mittaus tehtiin yhteistyössä South Pole Groupin kanssa ja mittaus kattoi noin 80 prosenttia Mandatum Life Sijoituspalvelut Oy:n hallinnoimasta sijoitusvarallisuudesta 30.9.2016. Sijoituskohteena olevien yhtiöiden hiilijalanjälki perustuu South Pole Groupin dataan vuoden 2015 lopun tilanteesta. Mittauksessa ei huomioitu konsultoivaa varainhoitoa tai indeksisijoituskoreja. Mandatum Life Sijoituspalvelut Oy mittaa hiilijalanjälkensä jatkossa vuosittain seuratakseen sijoitustensa hiiliriskiä kokonaisvaltaisemmin.

Mandatum Life on perustanut Tulevaisuus Ilmasto -indeksisijoituskorin mahdollistaakseen asiakkailleen tehokkaan tavan leikata sijoituksiin liittyviä hiilidioksidipäästöjä. ML Tulevaisuus Ilmaston tavoite on saada maailman yleinen osakemarkkinatuotto 50 prosenttia pienemmällä hiilijalanjäljellä. Hiilijalanjäljen leikkaaminen on toteutettu siten, että jokaiselta toimialalta on rajattu pois toimialan saastuttavimmat yhtiöt.

Lue tiedote (2.9.2015) »

Lue tiedote (1.12.2016) »

Tilaa uutiskirje

Pysyt ajan tasalla markkinoiden menosta

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme. 

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.