Eläkeaika

Eläkeaika

Kun olet jo eläkkeellä

Eläkkeen verotus

Ilmoitamme puolestasi tiedot maksetusta eläkkeestä suoraan Verohallintoon. Saamme alkuvuodesta uudet ennakonpidätysprosentit suoraan Verohallinnosta.

Verotuksen muutos eläkeaikana

Jos eläkkeesi määrä muuttuu merkittävästi tai verotuksessasi tapahtuu muutoksia, tilaa uusi verokortti lisäeläkettäsi varten ja pyydä Verohallintoa toimittamaan verokortti Mandatum Lifeen mahdollisimman pian. Näin pidätämme lisäeläkkeestäsi oikeansuuruisen ennakonpidätyksen.

Eläkekortti

Jos nostat lakisääteistä eläkettä, saat työeläkeyhtiöltäsi työeläkekortin, jolla saat eläkeläisille annettavia etuja. Tällöin et erikseen tarvitse Mandatum Lifen eläkekorttia.

Mandatum Lifen eläkekortilla saat joitakin eläkeläisille annettavia etuja. Voit tilata kortin lähettämällä meille viestin verkkopalvelussa tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Uuden tilinumeron ilmoittaminen

Voit ilmoittaa meille uuden tilinumeron eläkkeen maksamista varten verkkopalvelussa. Kirjaudu verkkopalveluun ja valitse Viestit. Valitse viestin aiheeksi Tilinumeromuutos.

Varmistathan, että asiakastietosi ovat ajan tasalla. Voit tarkistaa ja päivittää yhteystietosi helpoiten verkkopalvelussa Omat tiedot -sivulla.

KIRJAUDU VERKKOPALVELUUN

Voit ilmoittaa uuden tilinumeron myös alla olevalla lomakkeella. Lähetä täytetty lomake meille postitse osoitteeseen:

Mandatum Life
Asiakasposti / 2011
Kalevantie 3
20520 Turku


Tilinumeron muutosilmoitus

Eläkeasiat