ML Rahat -mobiilipalvelu

ML Rahat -mobiilipalvelu

Pysy ajan tasalla sijoituksistasi. ML Rahat -mobiilipalvelu kulkee mukanasi ja pitää sinut ajan tasalla varojesi kehityksestä. Voit ladata sovelluksen kätevästi sovelluskaupoista iOS- tai Android-laitteille.

Ota ML Rahat helposti käyttöön

vaurastumisen-palvelu-mobiili.PNG

ML Rahat -mobiilipalvelu on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Palvelu soveltuu iOS- ja Android -laitteille. Käyttöönottoa ja tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset, jonka jälkeen kirjautumiseen riittää käyttäjätunnus ja tunnusluku. Voit käyttää palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

  1. Lataa ML Rahat -sovellus mobiililaitteelle sovelluskaupasta. Sovelluksen löydät hakusanalla Mandatum Life (App Store ja Google Play).
  2. Hyväksy palvelun käyttöehdot sovelluksen lataamisen jälkeen ja jatka tunnistautumiseen.
  3. Ota palvelu käyttöösi verkkopankkitunnuksilla.
  4. Kirjaudu mobiilipalveluun Mandatum Lifen luoman 6-numeroisen käyttäjätunnuksen ja itse valitsemasi, vähintään 4-numeroisen, tunnusluvun avulla. Voit ottaa käyttöön myös biometrisen tunnistautumisen.
  5. Palvelu muistaa halutessasi käyttäjätunnuksen. Käyttöönoton jälkeen et tarvitse enää verkkopankkitunnuksia kirjautumiseen.

Ominaisuudet

Kolme sovellusta – yhdet tunnukset

Jos olet avannut asiakkuuden Trader-kaupankäyntipalveluun, käytössäsi on ML Rahat -mobiilipalvelun lisäksi Traderin kaupankäyntisovellukset TraderONE ja TraderGO. Voit kirjautua samalla käyttäjätunnuksella ja tunnusluvulla kaikkiin sovelluksiin, kun olet ottanut ML Rahat käyttöön ja tunnistautunut verkkopankkitunnuksilla.

Kun otat käyttöön uuden sovelluksen, halutessasi aseta uuteen sovellukseen kirjautuessa tunnusluku, joka sinulla on jo käytössä. Viimeisimpänä asetettu tunnusluku toimii kaikissa käytössäsi olevissa sovelluksissa.

Kirjautuminen sormenjälki- tai kasvojentunnistuksella

Voit kirjautua ML Rahat -mobiilipalveluun tunnusluvun lisäksi Touch ID:llä tai Face ID:llä Applen iOS-laitteilla, ja sormenjälkitunnistuksella soveltuvilla Android-laitteilla.

Kun otat sovellusta käyttöön ensimmäistä kertaa, sovellus ehdottaa biometrisen kirjautumistoiminnon käyttöönottoa. Voit ottaa toiminnon käyttöön tai pois käytöstä myöhemmin ML Rahat -mobiilipalvelun tunnuslukukirjautumisen näkymässä.

ML Rahat -sovelluksen turvallisuus ja tunnusten hallinta

ML Rahat -mobiilipalvelun käyttö on turvallista, kun huolehdit mobiililaitteesi tietoturvasta. ML Rahat -sovelluksen käyttöönotto uudella laitteella vaatii aina tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla. Kun valitset henkilökohtaista tunnuslukua sovellukseen kirjautumiseen, huomioithan että tunnusluvun tulee vähintään 4-numeroinen. Voit halutessasi valita pidemmän tunnusluvun. Jos unohdat tunnuslukusi, sovellus edellyttää kirjautumista mobiilipalveluun verkkopankkitunnuksilla kolmannen kirjautumisyrityksen jälkeen.

Halutessasi voit myös lukita mobiilisovellusten tunnukset Mandatum Lifen verkkopalvelussa. Kirjaudu verkkopalveluun ja paina verkkopalvelun oikeassa yläkulmassa omaa nimeäsi. Valitse avautuvasta alasvetovalikosta Asiakastiedot. Voit lukita tunnukset Mobiilisovellukset-välilehdellä. Tunnusten lukitseminen edellyttää kirjautumista verkkopankkitunnuksilla kaikkiin mobiilisovelluksiin kaikilla laitteilla seuraavilla kirjautumisyrityksillä.