Haluamme tehdä elämästäsi helpompaa

Autamme sinua varautumaan ja vaurastumaan. Saat meiltä varainhoidon, henkilövakuuttamisen ja palkitsemisen kattavat palvelut.

Varainhoito – parempi suunnitelma varoillesi

Olemme tuottavan ja turvaavan sijoittamisen ammattilaisia. Vakaa tuotto ja riskeiltä suojautuminen ovat sijoitustoimintamme perusta.

Huomioimme aina tämänhetkisen tilanteesi sekä tulevaisuuden suunnitelmasi. Asiakkaanamme voit sijoittaa kohteisiin, joita tarjotaan vain harvoille.

Instituutiovarainhoito

Tarjoamme institutionaalisille sijoittajille mandaattivarainhoitoa ja konsultoivaa varainhoitoa, kirjanpitopalveluita sekä riskienhallinnan konsultointia.

Yrityksen varainhoito

Tarjoamme yrityksen sijoitettaville varoille yhden helpon ja joustavan sopimuksen. Sijoittamalla viisaasti kasvatat yrityksen varallisuutta ja mahdollistat investoinnit suhdanteista riippumatta.

Huolellista perintösuunnittelua

Asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan perintösi jättämisen jälkipolville järkevästi. Tärkeintä on varautua ajoissa – tutustu tarkemmin miten.

Henkilövakuutuksilla turvaat omaa ja läheistesi tulevaisuutta

Joskus voi kolahtaa kunnolla ja vakava sairaus, työkyvyttömyys tai kuolema särkee suunnitelmasi. Vakuutustarpeesi riippuu aina elämäntilanteestasi – räätälöimme siksi juuri sinun tarpeisiisi sopivimman kokonaisuuden.

Vakavan sairauden turva

Joka viides suomalainen sairastuu vakavasti ennen 65 vuoden ikää*. Monet paranevat, mutta oma talous voi olla koetuksella.
*) Lähde: Suomen Syöpärekisteri, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos FINRISKI-laskuri

Yrityksen henkilövakuutukset

Lakisääteistä turvaa paremmat henkilövakuutukset ovat arvostettu henkilöstöetu. Yrityksille ne voivat olla selkeä kilpailuetu haastavilla työmarkkinoilla.

Yrittäjä – haluatko keskittyä olennaiseen?

Autamme sinua varautumaan yllättäviin riskeihin ja vaurastumaan juuri sinulle sopivalla tavalla, jotta voit rauhassa keskittyä olennaiseen: yritystoimintaasi. Haluamme myös varmistaa sinulle mukavat eläkepäivät, kun sen aika on. Saat saman katon alta lisäksi palkitsemisen palvelut sekä apua omistajavaihdostilanteissa.

Tuloksia tehokkaalla palkitsemisella

Tarjoamme Suomen kattavimmat palkitsemisen asiantuntijapalvelut sekä laajan valikoiman ratkaisuja palkitsemisen toteuttamiseen. Avullamme palkitseminen tukee yrityksen strategiaa ja tavoitteita, vaikutukset ovat halutunlaisia ja saat investoinnistasi kaiken hyödyn irti.

Tunnetko jo Palkkiorahaston hyödyt? Johdolle Palkkiorahasto on tehokas johtamisen työkalu, henkilöstölle kiinnostava säästämisen tapa.

Eläke ei ole ennallaan

Eläkejärjestelmämme on muutoksessa ja eläkkeestä on tullut osa yritysten henkilöstöpolitiikkaa. Avullamme laadit toimivan eläkestrategian, saat apua ikäohjelmien rakentamiseen ja täydennät työntekijöidesi eläketurvaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme lisäksi kattavat palvelut yritysten ja yhteisöjen eläkeasioiden hoitamiseen sekä eläkekassojen ja -säätiöiden perustamiseen, hallinnointiin sekä raportointiin liittyen.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme. 

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.