Yrittäjänä olet läheisillesi ja yrityksellesi korvaamaton

Sinä ja työntekijäsi olette yrityksesi tärkeintä pääomaa.
Autamme pitämään huolta molemmista.

Yrittäjän henkilövakuutukset

Yrittäjän Turva on oman, läheistesi ja yrityksesi talouden turvana työkyvyttömyyden, vakavan sairastumisen ja kuoleman varalta.

 

Varainhoito

Aloita oman ja yrityksesi varallisuuden kasvattaminen jo tänään.

Yrittäjän eläke

Lakisääteinen eläke takaa vain harvalle yrittäjälle totutun elintason eläkevuosiksi.

Palkitseminen

Yrittäjätutkimuksemme mukaan pääosa omistajayrittäjistä uskoo, että erittäin sitoutuneet työntekijät voivat parantaa yrityksen liiketulosta merkittävästi.

Omistajanvaihdos

Autamme turvaamaan taloutesi ja yrityksesi liiketoimintaa, kun olet tekemässä yrityskauppaa tai suunnittelet sukupolvenvaihdosta.

Vakuuta riskisi yrittäjänä

Yrittäjän Turva on yrittäjälle elintärkeä apu: saat taloudellista turvaa kuoleman, työkyvyttömyyden tai vakavan sairastumisen varalta. Yrityksesi ja läheistesi tulevaisuus on turvattu, jos sinulle käy huonosti.

Yrittäjänä huolehdit itse omasta tulevaisuudestasi. Lakisääteinen turvasi lasketaan YEL-työtulosi pohjalta. Se antaa perusturvan, mutta ei riitä säilyttämään elintasoasi ennallaan, jos esimerkiksi menetät työkykysi.

Kun tapaat asiantuntijamme, laskemme sinun tarpeisiisi sopivan vakuutusturvan. Riittävän kokoinen vakuutus kattaa omat ja yrityksesi velat ja vastuut sekä turvaa toimeentulosi kaikissa tilanteissa. Jos olet yrittäjänä vastuussa perheesi taloudesta, huomioimme aina myös lähimmäisesi.

Miksi sinun kannattaa ottaa Yrittäjän Turva?

  • Täydennät lakisääteistä sosiaaliturvaasi ja varmistat elintasosi sekä yrityksesi jatkuvuuden, jos sairastut, joudut työkyvyttömäksi tai menehdyt.

  • Vakuuttamalla itsesi turvaat myös perheesi talouden.

  • Yrittäjän Turvan maksut ovat pääsääntöisesti vähennyskelpoisia yrityksesi verotuksessa.

Yrittäjän Turva

Henkivakuutus

Henkivakuutus antaa läheisillesi taloudellista turvaa ja mahdollistaa yritystoiminnan jatkumisen, jos itse menehdyt.

Työkyvyttömyys

Jo lyhytpoissaolo näkyy usein suoraan yrityksesi tuloksessa. Työkyvyttömyysturvilla varmistat elintasosi – oli kyseessä lyhyt tai pysyvä työkyvyttömyys.

Vakava sairaus

Joka viides suomalainen sairastuu vakavasti ennen 65 vuoden ikää. Yrittäjälle poissaolo töistä voi tulla kalliiksi. Vakavan sairauden turvalla saat kertakorvauksen, jonka voit käyttää juuri niin kuin itse haluat.

Vakuuta itsesi ja ole hengessä mukana

Hankkimalla henkilövakuutuksen autat turvaamaan vaikeassa tilanteessa olevan lapsen tai nuoren elämää tapaturman varalta. Lahjoitamme kaikkien uusien henkilövakuutus-asiakkaiden ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista noin 1 prosenttia vastaavan summan tapaturmavakuutusturvan järjestämiseen. Tämä tarkoittaa, että vuodessa tapaturmavakuutuksen saa yli 1 000 lasta tai nuorta.

Mandatum Life toimii yhteistyössä Tukikummit-säätiön kanssa. Tukikummit-säätiön myöntämillä avustuksilla tuetaan Suomessa asuvia, hädänalaisessa asemassa olevien perheiden lapsia, jotka taloudellisista syistä johtuen ovat vaarassa syrjäytyä.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset artikkelit henkilöstön palkitsemisesta suoraan sähköpostiisi.