Mandatum & World Cup Levi

Mandatum & World Cup Levi

Mandatum on mukana World Cup Levin kisahumussa. Osallistu Suomen alppimaajoukkueen kypärän arvontaan tämän sivun kautta.

Kypärän arvontaan voit osallistua 12.-21.11.2021, ja arvonta suoritetaan 22.11.2021. World Cup Levi on osa alppihiihdon maailmancupia. 20.-21.11.2021 Levillä kilpaillaan kaksi naisten pujottelun osakilpailua.

Tutustu sijoittamisen palveluihin:

Digitaalinen varainhoito

Sijoita vaivattomasti myös kohteisiin, joita et pörssistä löydä. Seuraa salkkusi kehitystä mobiilisti niin toimistolla kuin tunturissa.

Tutustu palveluun

Mandatum Trader

Trader tarjoaa itsenäiselle sijoittajalle poikkeuksellisen laajan sijoituskohdevalikoiman ja jopa 37 markkinaa. Traderin tarjoaa Saxo Bank A/S.

Siirry Traderiin

Sijoittamisen palvelut

Arvonnan säännöt ja ohjeet:

Arvontaan voi osallistua tälle sivulle linkitetyn arvontalomakkeen kautta 12.-21.11.2021. Arvonta suoritetaan 22.11.2021. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan tietoja ei julkaista. Arvontapalkintoina on yksi Suomen alppimaajoukkueen ilmeen mukaan kustomoitu laskettelukypärä. Kypärä toimitetaan voittajalle postitse. Mandatum pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä.

Arvonta on päättynyt. Kiitos osallistuneille!