Webinaarit ja podcastit

Näiltä sivuilta löydät kootusti webinaarejamme.

Webinaarit ja podcastit

Näiltä sivuilta löydät kootusti webinaarejamme.

Markkinakatsaus

Markkinakatsauksesta kuulet ajankohtaisimman analyysin sijoitusmarkkinoiden kehityksestä. Uusi markkinakatsaus ilmestyy kerran kuukaudessa.

Tutustu

Sijoittamisen myytit

Sijoittamiseen liittyy monia uskomuksia. Tässä webinaarissa puretaan näitä myyttejä ja tarjotaan tuoreita näkökulmia erityisesti sijoitusmaailmaan vasta mukaan hypänneille.

Tutustu

Sijoitusakatemia

Opi sijoittamisesta Mandatum Lifen Sijoitusakatemia-webinaarisarjasta. Sarjassa avataan sijoittamisen ydinosia kuten tuoton ja riskin suhdetta, sijoittamisen verotusta, vastuullisuutta, sekä eri omaisuusluokkien ja sijoitusinstrumenttien maailmaa.

Tutustu

Palkitsemisen webinaarit ja podcastit

Kun yrityksessäsi on johdonmukainen palkkapolitiikka ja palkitseminen tukee tavoitteiden saavuttamista, ohjaat työskentelyä oikeaan suuntaan. Tältä sivulta löydät kootusti palkitsemisen webinaarimme ja podcastimme.

Tutustu

Yrittäjän ja yritysten webinaarit

Tältä sivulta löydät mielenkiintoista informaatiota yrityksille ja yrittäjille suunnattujen webinaaritallenteiden avulla.

Tutustu

Sijoittamisen lähtöaskeleet

Näissä webinaareissa kuulet, miksi sijoittaminen kannattaa aloittaa, käymme läpi sijoittamisen perusteita ja esittelemme vaurastumisen mahdollisuuksia digitaalisen varainhoidon kautta.

Tutustu