Veronmaksajien jäsenedut sijoittamisen palveluista

Edut ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan. Jäsenenä saat edut käyttöösi tämän sivun kautta.

Veronmaksajien jäsenedut sijoittamisen palveluista

Edut ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan. Jäsenenä saat edut käyttöösi tämän sivun kautta.

Löydät tältä sivulta Veronmaksajien jäsenille suunnatut sijoittamisen edut, jotka koskevat sijoittamisen aloittaville suunnattua digitaalista varainhoitoa ja itsenäisille sijoittajille suunnattua Trader-kaupankäyntipalvelua.

Edut koskevat myös jäsenen kanssa samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä ja ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan.

Sijoittamisen alkuun digitaalisella varainhoidolla

green-week-kuvatesti.jpg

Veronmaksajien jäsenetu: etuna maksetaan 1% starttibonus ensimmäisen 12 kuukauden maksuista 50 000 euroon asti.

Digitaalisella varainhoidon palvelulla pääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin ja ainutlaatuisiin sijoituskohteisiin jo 25 euron sijoituksella. Pystyt mobiilisti seuraamaan, miten sijoituksesi kehittyvät ja oletko matkalla asettamaasi tavoitteeseen. Voit tarvittaessa muuttaa tavoitettasi nopeasti ja maksutta sekä tehdä lisäsijoituksia ilman merkintäpalkkioita. Tee itsellesi sijoitussuunnitelma ja ehdotamme sinulle sopivaa sijoituskoria. 

Tee sijoitussuunnitelma ja hyödynnä etu

Itsenäisen sijoittajan Trader-kaupankäyntipalvelu

Veronmaksajien jäsenetu: Traderissa käyt kauppaa aina vähintään Plus-hintaluokassa (alk. 0,04 %, min. 6 €). Jäsenhinta ei edellytä tiettyjä kauppamääriä tai salkun kokoa palvelussa.

Saxo Bankin Trader-kaupankäyntipalvelun valikoimassa on yli 40 000 sijoitusinstrumenttia jopa 37 eri markkinalla. Traderiin voit avata arvo-osuustilin lisäksi myös osakesäästötilin. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Suomessa Saxo Bankin sidonnaisasiamiehenä.

Tutustu Traderiin ja hyödynnä etu

Katso viimeisin webinaari