Sijoittajan joulukuu

Aloita uusi vuosi sijoittaen ja varallisuutta kartuttaen

Sijoittajan joulukuu

Aloita uusi vuosi sijoittaen ja varallisuutta kartuttaen

Aloita sijoittaminen Sijoita lahja lapselle

Arvostatko vaivatonta palvelua vai haluatko pohtia sijoituspäätöksiä itse? Mandatumista löydät sijoitustyyliäsi tukevan palvelun. Kun avaat asiakkuuden joulukuun aikana, on sinulla myös mahdollisuus voittaa 1000 euron sijoitussalkku digitaaliseen varainhoitoon.

Voita 1000 euron sijoitussalkku

Nyt voit voittaa 1000 euron sijoitussalkun digitaaliseen varainhoitoon, kun avaat asiakkuuden 31.12. mennessä Trader-kaupankäyntipalveluun, digitaaliseen varainhoitoon tai lapselle säästämisen palveluun.

Arvonnan säännöt
Vaivatonta sijoittamista

Digitaalinen varainhoito on vaivaton keino sijoittaa säännöllisesti ja joustavasti jo 25 eurolla. Palvelussa saat Mandatumin hoitamana ammattimaisen hajautuksen myös kohteisiin, joita et pörssistä löydä. Tutustu palveluun

Millainen varallisuus sinulle voisi kertyä?

Jos mietit, millaisen varallisuuden voisit esimerkiksi kymmennessä vuodessa kerryttää sijoittamalla, testaa digitaalisen varainhoidon tuottolaskuria. Siirry laskuriin

Käy kauppaa Traderissa

Trader-kaupankäyntipalvelu on itsenäisesti sijoittavan ykkösvalinta. Traderissa pääset käymään kauppaa kymmennillätuhansilla sijoituskohteilla jopa 37 eri markkinalla. Traderin tarjoaa Saxo Bank. Tutustu palveluun

Anna tulevaisuuden lahja lapselle

Lapselle säästämisen palvelu on keino tukea sinulle tärkeän lapsen tulevaisuutta taloudellisesti.

Tutustu palveluun
Asiakkaan jouluetu

Oletko jo Mandatumin asiakas tai avaamassa asiakkuutta myös itsellesi? Mandatumin nykyasiakkaat saavat lapselle säästämisen palvelun nyt ilman merkintä- tai lunastuspalkkioita 31.12.2021 saakka.

Kauaskantoinen hyöty

Lapselle säästäminen on sijoittamista tulevaisuuteen. Pitkän sijoitushorisontin myötä pääset hyöytymään korkoa korolle -ilmiöstä.

Aloita nyt

Aloita lapselle säästäminen jättämällä yhteydenottopyyntö alla olevaan lomakkeeseen. Soitamme sinulle, ja koostamme yhdessä lapselle sijoituskokonaisuuden laadukkaiden kohteiden joukosta.