Ajattele perjantaita pidemmälle

Ajattele perjantaita pidemmälle

Ympäristön ja muiden vastuullisuusteemojen huomiointi sijoittamisessa kantaa hedelmää. Mitä jos tänä Black Fridayna tekisitkin päätöksen sijoittaa varojasi tulevaisuuteen tarjousshoppailun sijaan?

Vastuullisuus on sijoitusratkaisujemme ydintä. Löydä loistavat tarjoukset itsenäisille sijoittajille Trader-kaupankäyntipalvelussa ja ammattilaisten avulla sijoittaville digitaalisessa varainhoidossa. Jos haluat sijoittaa sinulle tärkeän lapsen tulevaisuuteen, hyödynnä etu lapselle säästämisestä.

Suunnittele tulevaisuuttasi perjantaita pidemmälle. Avaa asiakkuutesi nyt ja hyödynnä tarjoukset.

Miten vaikutat sijoittamalla?

Valitsemalla vastuulliset kohteet voit kasvattaa varallisuutta ja vaikuttaa sinulle merkittäviin asioihin. Kuten vaikka ilmastonmuutoksen torjumiseen.

Mandatum Life on vastuullisuuden edelläkävijä

Mandatum Lifen varainhoidolle on myönnetty paras mahdollinen luokitus YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteita arvioivassa luokituksessa. Samaan pääsee maailmanlaajuisesti vain noin 30 prosenttia PRI-organisaation jäsenistä.

GREEN WEEK TARJOAA KAMPANJAETUJA JOKA LÄHTÖÖN

Olet sitten aloittava sijoittaja, kokenut treidaaja tai haluat sijoittaa sinulle tärkeän pienemmän ihmisen tulevaisuuteen. 

Minkälainen ratkaisu sopii sinulle?

Itsenäisten sijoittajien kannattaa suunnata käymään kauppaa Trader-kaupankäyntipalveluun, jonka tarjoaa Saxo Bank. Valmiimpaa ammattilaistason ratkaisua etsiville suosittelemme digitaalista varainhoitoa.

Jos taas olet kiinnostunut sijoittamaan pienen ihmisen tulevaisuuteen, valikoimasta löytyy myös lapselle säästämisen ratkaisu.

Trader-kaupankäyntipalvelu - Itsenäiselle sijoittajalle 

green-week-kuvatesti.jpg

Green Week -kampanjaetu: Tarjoamme uusille ja nykyasiakkaille mahdollisuuden käydä kauppaa jenkkipörsseissä parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03% min. 3 euroa) 23.11-4.12.2020. Uudet asiakkaat käyvät lisäksi kauppaa Traderin parhaassa hintaluokassa jopa 2 kuukautta.

Saxo Bankin tarjoama Trader-kaupankäyntipalvelu tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman sijoituskohteita maailmanlaajuisilta markkinoilta. Voit valita yli 35 000 sijoituskohteesta ja jopa 37 eri markkinasta. Osakkeiden, rahastojen ja ETF-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit.

Mandatum Life Palvelut Oy toimii Suomessa Saxo Bankin sidonnaisasiamiehenä.

Tutustu ja avaa maksuton Trader-asiakkuus

Lapselle säästäminen - Pieni teko, iso merkitys

green-week-kuvatesti.jpg

Green Week -kampanjaetu: Tarjoamme lapselle säästämisen palvelun ilman merkintä- tai lunastuspalkkioita 23.11-31.12.2020 välisenä aikana. Jätä yhteydenottopyyntö tällä sivulla olevan lomakkeen kautta, niin soitamme sinulle ja kerromme lisää palvelusta.

Palvelussa voit sijoittaa laadukkaisiin sijoituskohteisiimme kuten Mandatum Lifen vastuullisiin Tulevaisuus-sijoituskoreihin. Lapsi saa varat käyttöönsä täyttäessään 18 vuotta tai myöhemmin määrittelemässäsi ajankohdassa.

Jätä yhteydenottopyyntö


Inspiraatiota sijoittamisesi tueksi

Webinaaritallenteessa kuulet, miten Trader-kaupankäyntipalvelu avaa pääsyn maailman osakemarkkinoille ja millaisena Inderesin Juha Kinnunen näkee osakkeiden kehityksen tulevina kvartaaleina.

Sijoittajan opas ilmastoriskien hallintaan

Mandatum Life ja WWF Suomi ovat julkaisseet sijoittajille oppaan ilmastoriskien hallintaan. Sijoittajilla on keskeinen rooli ympäristön kannalta kriittisten tavoitteiden saavuttamisessa ja ilmastonmuutokseen liittyvien taloudellisten riskien hillitsemisessä. Siksi sijoitusvarallisuutta on ohjattava sijoituskohteisiin ja yrityksiin, jotka toimivat ympäristön kannalta kestävällä tavalla.
Lue lisää

.