Ota asiakkuudestasi kaikki irti

M_plus_logo_black.png

Ota asiakkuudestasi kaikki irti

M_plus_logo_black.png

Tulevaisuuden huomioiminen on hyvä päätös. Jotta varautuminen ja valmistautuminen tulevaisuuteen olisi entistäkin mielekkäämpää, olemme luoneet uuden asiakasetuohjelman nimeltään MandatumPlus. MandatumPlus avaa ovet arvokkaisiin etuihin, jotka ovat saatavilla vain Mandatumin asiakkaille. Löydät tiedon voimassa olevista MandatumPlus-eduista tältä sivulta. 

 

Nyt voimassa oleva MandatumPlus-etusi koskee digitaalisen varainhoidon palvelua. Digitaalisella varainhoidon palvelulla pääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin ja ainutlaatuisiin sijoituskohteisiin jo 25 euron summalla. Palvelussa voit valita oman riskitasosi mukaisen valmiiksi hajautetun sijoitussalkun ja jättää sijoitusten hoitamisen ammattilaisten käsiin. Voit tarvittaessa muuttaa tavoitettasi nopeasti ja maksutta sekä tehdä lisäsijoituksia ilman merkintäpalkkioita.

Kun aloitat sijoittamisen digitaalisen varainhoidon palvelun avulla 31.8.2022 mennessä, MandatumPlus-etuna saat kuuden kuukauden ajan 1 % tuottobonuksen kaikista digitaalisen varainhoidon palveluun tekemistäsi talletuksista, aina 50 000 euroon asti. Etusi on siis jopa 500 €! Etu koskee vain uusia digitaalisen varainhoidon sopimuksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Edun saat käyttöösi vain alla olevan linkin kautta tai käyttämällä kampanjakoodia "etu-mandatumplus0622".

TEE SIJOITUSSUUNNITELMA JA HYÖDYNNÄ AINUTLAATUINEN ETU

Miksi valita digitaalisen varainhoidon palvelu?

Faktoja digitaalisesta varainhoidosta:

M_plus_icon_black.png

Tilaa tieto uusista eduista sähköpostiisi

Varmistaaksesi että arvokkaat MandatumPlus-edut eivät mene sinulta ohi, voit tilata tiedon uusista MandatumPlus-eduista sähköpostiisi. Tilauksen teet kätevästi kirjautumalla Mandatumin Verkkopalveluun ja antamalla markkinointiluvan klikkaamalla omaa nimeäsi sivun oikeasta yläkulmasta ja muokkaamalla asiakastietojasi.

 


 

Mielipiteesi on meille tärkeä

Haluaisimme kuulla mielipiteesi MandatumPlus-asiakasetuohjelmasta ja sinulle tarjotusta edusta. Mikäli olet kiinnostunut antamaan meille palautetta, jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen avulla.