Mitä markkinoilla tapahtuu?

Salkunhoidon tuore näkemys uudessa Markkinakatsaus-lähetyksessä.

Katso tuore lähetys tästä
Mitä markkinoilla tapahtuu?
Salkunhoidon tuore näkemys uudessa Markkinakatsaus-lähetyksessä.
Potentiaalia suomalaisesta osakemarkkinasta
Mandatum Life Suomi Twin Win 6/2020 -sijoituskorilla sijoitat kotimaiseen osakemarkkinaan rakenteella, joka tarjoaa tuottoa niin maltillisessa kurssinousussa kuin -laskussakin.

Uusi Life Magazine julkaistu

"Luottamusta rakennetaan vahvistamalla, mikä ihmisessä on parasta", kerromme tuoreessa lehdessämme. Tämä ja muut jutut työelämästä, sijoittamisesta ja yrittäjyydestä.

Sijoita tunnettuihin suomalaisiin

Tartu mahdollisuuteen ja sijoita suuriin suomalaisiin pörssiyhtiöihin tasapainotetusti ja toimialahajautetusti ML Suomisalkku 12/2022 Turva -sijoituskorilla.

Omat sijoitukset

Verkkopalvelussamme voit seurata kätevästi omien sijoitustesi kehitystä, hallita sopimuksia, ja muokata sijoitusten allokaatiota.

USA:ssa talouskasvu jopa kiihtymässä

7.11.2017

Osakkeet jatkoivat nousutrendillä myös lokakuussa. Kolmannen vuosineljänneksen tuloskausi pyörähti käyntiin ja se on sujunut toistaiseksi jopa odotettua vahvemmin. USA:ssa tuloskasvuvauhti on ollut yli +8 % ja Euroopassakin yli +5 %.

 

 

 

"Näemme tulevaisuuden Suomen paikkana, jossa yritteliäisyys ja innovatiivisuus ovat yhteiskunnan peruspilareita ja jossa jokainen voi elää elämää, josta on haaveillut.

Tiedämme, että luomalla taloudellista turvaa voimme parantaa suomalaisten elämää ja suomalaisten yritysten liiketoimintaa sekä rakentaa toimintaympäristöä, jossa kaikki on mahdollista."

-Toimitusjohtaja Petri Niemisvirta

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.