Sijoita siihen, mitä kulutat
Uudella sijoituskorillamme sijoitat yhtiöihin, jotka omistavat maailman arvostetuimpia ja rakastetumpia brändejä. Saat osakesijoituksillesi vankan kivijalan sekä hyvän kansainvälisen hajautuksen.
Vaali vaurauttasi
Yhdessä kumppanimme BlackRockin kanssa tuomme sinulle indeksisijoittamisen mahdollisuudet ja yhdistämme ne vakuutussopimuksen hyötyihin.

Sijoita Euroopan parhaimpiin kasvuyrityksiin

Sijoita tuhansien yritysten joukosta valittuihin parhaisiin menestyjiin, joiden tuottomahdollisuudet ovat erinomaiset.

Turvaa itsesi vakavan sairauden varalta

Vakuuttamalla itsesi vakavan sairauden varalta olet mukana estämässä lasten ja nuorten syrjäytymistä Suomessa. Laske minkäkokoinen turva sinulle riittäisi ja anna hyvän kiertää.

Yrittäjä, tehdään sinulle parempi suunnitelma

Saat meiltä yksilöllisen ja verotuksellisesti järkevän ratkaisun varallisuutesi turvaamiseen ja kasvattamiseen.

Palkitse entistä tehokkaammin

Henkilöstön palkitsemisessa välineillä on väliä. Tehokkailla palkitsemisen työkaluilla palkitset samalla rahalla enemmän.

Omat sijoitukset

Verkkopalvelussamme voit seurata kätevästi omien sijoitustesi kehitystä, hallita sopimuksia, ja muokata sijoitusten allokaatiota.

Eurooppalaiset osakkeet iskussa

6.2.2015

Uusi sijoitusvuosi on lähtenyt Euroopassa hyvin positiivisesti liikkeelle. Euroopan osakemarkkinat tuottivat tammikuussa vahvimmin vuosikymmeniin. Erikokoisia Eurooppalaisia yhtiöitä laajasti seuraava Stoxx Europe 600 -indeksi vahvistui tammikuun aikana peräti 7,3 %, mikä on paras yksittäinen vuoden aloitus sitten vuoden 1990, jolloin indeksi luotiin.

Euroopan kurssinousun taustalla ovat olleet öljyn hinnan lasku, heikentynyt euro ja eurooppalaisten yritysten tuloskasvuodotuksien pitäminen. Lisäksi EKP:n tase-elvytysuutiset vahvistivat markkinoiden positiivista kehitystä, sillä ilmoitetut toimenpiteet olivat linjassa markkinoiden odotusten kanssa.

"Näemme tulevaisuuden Suomen paikkana, jossa yritteliäisyys ja innovatiivisuus ovat yhteiskunnan peruspilareita ja jossa jokainen voi elää elämää, josta on haaveillut.

Tiedämme, että luomalla taloudellista turvaa voimme parantaa suomalaisten elämää ja suomalaisten yritysten liiketoimintaa sekä rakentaa toimintaympäristöä, jossa kaikki on mahdollista."

-Toimitusjohtaja Petri Niemisvirta

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

*
*
*
* Pakollinen kenttä

Voit jättää soittopyynnön tällä lomakkeella. Jos olet jo asiakkaamme ja haluat tehdä toimeksiannon, lähetä viesti turvallisesti kirjautumalla verkkopalveluumme tai soita asiakaspalveluumme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.