Miten palkitset samalla rahalla enemmän?
Laske kuinka paljon voisit hyötyä työntekijöiden tulospalkkioiden rahastoinnista.
Katso englanninkielinen markkinakatsaus tiistailta

Monta tietä vaurastumiseen

Voit jättää sijoitustesi hoidon ammattilaistemme käsiin, jolloin hyödyt näkemyksistämme täysimääräisesti. Tai voit hoitaa sijoituksiasi itse, jolloin hyödyt monipuolisesta sijoituskohteiden valikoimastamme.

Miten sinun taloutesi kestäisi vakavan sairastumisen?

Testaa, millainen korvaus sinulle riittäisi vakavan sairauden yllättäessä ja paljonko se maksaa.

Yrittäjä,

onko omistajanvaihdos yrityksessäsi ajankohtainen? Aloita suunnittelu ajoissa: näin varmistat yritystoiminnan jatkuvuuden ja takaat samalla itsellesi rikkaammat eläkepäivät.

Yrityksille

Tarjoamme yrityksille apua osaamispääoman hallintaan. Räätälöityjen, koko yrityksen elinkaarelle ulottuvien, palveluidemme lähtökohtana on aina yrityksen strategia. 

Omat sijoitukset

Verkkopalvelussamme voit seurata kätevästi omien sijoitustesi kehitystä, hallita sopimuksia, ja muokata sijoitusten allokaatiota.

Kasvumarkkinoilla orastavaa positiivisuutta

3.4.2014

Osakemarkkinoiden syväkyykky maaliskuun alussa EM-markkinoiden ja Euroopan johdolla korjattiin nopeasti takaisin maaliskuun puolenvälin jälkeen. Toisaalta myös korot ovat olleet laskussa ja siten avittaneet osaltaan riskillisten omaisuuslajien hyvää korjausliikettä ylös maaliskuussa.

Nostamme osakkeiden allokaatiopainon takaisin neutraaliin huhtikuulle tultaessa. Samalla laskemme taktisen lievän ylipainosuosituksemme korkomarkkinoille neutraaliin.

"Näemme tulevaisuuden Suomen paikkana, jossa yritteliäisyys ja innovatiivisuus ovat yhteiskunnan peruspilareita ja jossa jokainen voi elää elämää, josta on haaveillut.

Tiedämme, että luomalla taloudellista turvaa voimme parantaa suomalaisten elämää ja suomalaisten yritysten liiketoimintaa sekä rakentaa toimintaympäristöä, jossa kaikki on mahdollista."

-Toimitusjohtaja Petri Niemisvirta

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

*
*
*
* Pakollinen kenttä

Voit jättää soittopyynnön tällä lomakkeella. Jos olet jo asiakkaamme ja haluat tehdä toimeksiannon, lähetä viesti turvallisesti kirjautumalla verkkopalveluumme tai soita asiakaspalveluumme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.