Sijoitus, joka ei jätä jälkeä
ML Tulevaisuus Ilmasto on vastuullinen sijoituskohde, jonka avulla voit pienentää hiilijalanjälkeä ja jarruttaa ilmastonmuutosta – tuotosta tinkimättä.
Sijoitus, joka jättää jäljen
ML Tulevaisuus Ilmasto -indeksikorilla sijoitat maailmanlaajuisesti vähäpäästöisiin yhtiöihin, jotka menestyvät jo nyt tulevaisuuden ehdoilla.

Hajauta salkkusi oikein

Hyvän osakesalkun salaisuus on yksinkertainen. Hajauta salkkuasi ja tee se oikein.

Turvaa itsesi vakavan sairauden varalta

Vakava sairastuminen sotkee kohdalle osuessaan arjen tasapainoa. Vakavan sairauden turvalla saat taloudellista turvaa ja voit keskittyä paranemiseen.

Varmista, että työntekijäsi jäävät eläkkeelle oikeaan aikaan

Sekä työnantajan että työntekijän kannalta parhaat eläkemallit löytyvät, kun eläkestrategia on laadittu ajoissa.

Omat sijoitukset

Verkkopalvelussamme voit seurata kätevästi omien sijoitustesi kehitystä, hallita sopimuksia, ja muokata sijoitusten allokaatiota.

Osakkeet laskussa maailmalla – tuloskausi tulee tärkeään saumaan

2.10.2015

 

 

Syyskuu päättyi mollivoittoisesti rahoitusmarkkinoilla globaalisti. Osakkeet laskivat länsipörsseissä kuun puolivälin nousun jälkeen selvästi ja S&P 500 -indeksi sulki -5,29 % laskuun syyskuun lopussa vuoden alusta lukien. Vastaavasti Euroopassa Stoxx 600 -indeksi on noussut vuoden alusta +3,85 %. Eurooppalaisilla korkomarkkinoilla tuottotasot olivat laskussa turvallisimmissa valtionlainoissa. Yrityslainoissa luottoriskilisät levenivät riskinottohalukkuuden vähenemisen myötä. Kehittyvillä markkinoilla raaka-aineiden hintojen laskun vetämänä erityisesti raaka-aineiden viejämaiden pörssit olivat edelleen laskussa.  

 

"Näemme tulevaisuuden Suomen paikkana, jossa yritteliäisyys ja innovatiivisuus ovat yhteiskunnan peruspilareita ja jossa jokainen voi elää elämää, josta on haaveillut.

Tiedämme, että luomalla taloudellista turvaa voimme parantaa suomalaisten elämää ja suomalaisten yritysten liiketoimintaa sekä rakentaa toimintaympäristöä, jossa kaikki on mahdollista."

-Toimitusjohtaja Petri Niemisvirta

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

* Pakollinen kenttä

Voit jättää soittopyynnön tällä lomakkeella. Jos olet jo asiakkaamme ja haluat tehdä toimeksiannon, lähetä viesti turvallisesti kirjautumalla verkkopalveluumme tai soita asiakaspalveluumme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.