Vaali vaurauttasi
Yhdessä kumppanimme BlackRockin kanssa tuomme sinulle indeksisijoittamisen mahdollisuudet ja yhdistämme ne vakuutussopimuksen hyötyihin.
Häviääkö yrityksesi kassasta rahaa?
Jos yrityksesi varat lepäävät vain pankkitilillä, niiden ostovoima heikkenee joka päivä. Katso videolta, miten voit helposti laittaa ylimääräiset varat tuottamaan.

Sijoita Euroopan parhaimpiin kasvuyrityksiin

Sijoita tuhansien yritysten joukosta valittuihin parhaisiin menestyjiin, joiden tuottomahdollisuudet ovat erinomaiset.

Turvaa itsesi vakavan sairauden varalta

Vakuuttamalla itsesi vakavan sairauden varalta olet mukana estämässä lasten ja nuorten syrjäytymistä Suomessa. Laske minkäkokoinen turva sinulle riittäisi ja anna hyvän kiertää.

Yrittäjä, tehdään sinulle parempi suunnitelma

Saat meiltä yksilöllisen ja verotuksellisesti järkevän ratkaisun varallisuutesi turvaamiseen ja kasvattamiseen.

Palkitse entistä tehokkaammin

Henkilöstön palkitsemisessa välineillä on väliä. Tehokkailla palkitsemisen työkaluilla palkitset samalla rahalla enemmän.

Omat sijoitukset

Verkkopalvelussamme voit seurata kätevästi omien sijoitustesi kehitystä, hallita sopimuksia, ja muokata sijoitusten allokaatiota.

Kreikka tienhaarassa

6.7.2015

 

Kreikan neuvottelut velkojien kanssa, neuvotteluiden katkeaminen ja sitä seurannut kansanäänestys tukipaketin jatkon ehdoista näyttelivät pääroolia kesällä markkinoilla. Riskilliset omaisuuslajit heikkenivät kauttaaltaan lähinnä Kreikan mahdollisen euroeron heijastusvaikutusten kautta.

 

 

"Näemme tulevaisuuden Suomen paikkana, jossa yritteliäisyys ja innovatiivisuus ovat yhteiskunnan peruspilareita ja jossa jokainen voi elää elämää, josta on haaveillut.

Tiedämme, että luomalla taloudellista turvaa voimme parantaa suomalaisten elämää ja suomalaisten yritysten liiketoimintaa sekä rakentaa toimintaympäristöä, jossa kaikki on mahdollista."

-Toimitusjohtaja Petri Niemisvirta

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-17, pe 8-16

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

*
*
*
* Pakollinen kenttä

Voit jättää soittopyynnön tällä lomakkeella. Jos olet jo asiakkaamme ja haluat tehdä toimeksiannon, lähetä viesti turvallisesti kirjautumalla verkkopalveluumme tai soita asiakaspalveluumme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.