Eläkkeet eivät ole kuten ennen
Työnantajana voit tarjota työntekijöillesi arvokkaan edun ja varmistaa sujuvan siirtymisen eläkkeelle. Samalla tuet sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin.
Sijoita siihen, mitä kulutat
Uudella sijoituskorillamme sijoitat yhtiöihin, jotka omistavat maailman arvostetuimpia ja rakastetumpia brändejä. Saat osakesijoituksillesi vankan kivijalan sekä hyvän kansainvälisen hajautuksen.
Parempi suunnitelma
Ovatko rahasi alttiina asioille, joita et ole tullut ajatelleeksi? Turvaa ja kasvata varallisuuttasi kanssamme yksilöllisellä, sinun tarpeisiisi tehdyllä suunnitelmalla.

Sijoita Euroopan parhaimpiin kasvuyrityksiin

Sijoita tuhansien yritysten joukosta valittuihin parhaisiin menestyjiin, joiden tuottomahdollisuudet ovat erinomaiset.

Turvaa itsesi vakavan sairauden varalta

Vakuuttamalla itsesi vakavan sairauden varalta olet mukana estämässä lasten ja nuorten syrjäytymistä Suomessa. Laske minkäkokoinen turva sinulle riittäisi ja anna hyvän kiertää.

Yrittäjä, tehdään sinulle parempi suunnitelma

Saat meiltä yksilöllisen ja verotuksellisesti järkevän ratkaisun varallisuutesi turvaamiseen ja kasvattamiseen.

Palkitse entistä tehokkaammin

Henkilöstön palkitsemisessa välineillä on väliä. Tehokkailla palkitsemisen työkaluilla palkitset samalla rahalla enemmän.

Omat sijoitukset

Verkkopalvelussamme voit seurata kätevästi omien sijoitustesi kehitystä, hallita sopimuksia, ja muokata sijoitusten allokaatiota.

Korkojen laskutrendi pysähtyi

6.5.2015

Yli vuoden kestänyt kohtalaisen tasainen korkotason laskutrendi euroalueella sekä USA:ssa pysähtyi eurokorkojen vetämänä aivan huhtikuun lopussa. Samalla erittäin positiivisesti alkanut osakevuosi Euroopassa rauhoittui tuottomielessä huhtikuussa. Yritysten tuloskausi vuoden ensimmäiseltä neljännekseltä on parhaillaan käynnissä ja kausi on keskimäärin mennyt selvästi pelättyä paremmin USA:ssa. Euroopassakin tuloskausi on sujunut kaiken kaikkiaan hyvin. 

 

"Näemme tulevaisuuden Suomen paikkana, jossa yritteliäisyys ja innovatiivisuus ovat yhteiskunnan peruspilareita ja jossa jokainen voi elää elämää, josta on haaveillut.

Tiedämme, että luomalla taloudellista turvaa voimme parantaa suomalaisten elämää ja suomalaisten yritysten liiketoimintaa sekä rakentaa toimintaympäristöä, jossa kaikki on mahdollista."

-Toimitusjohtaja Petri Niemisvirta

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

*
*
*
* Pakollinen kenttä

Voit jättää soittopyynnön tällä lomakkeella. Jos olet jo asiakkaamme ja haluat tehdä toimeksiannon, lähetä viesti turvallisesti kirjautumalla verkkopalveluumme tai soita asiakaspalveluumme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.