Siirry sisältöön

Ura meillä

Mandatum Life on finanssialan yhtiö, jossa työskentelee
lähes 600 rahan ja hengen ammattilaista.

Oletko sinä tuleva mandatumlifelainen? Katso avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus.

Avoimet työpaikat

Verkostoidu

Mandatum Life työnantajana

Mandatum Life on arvostettu ja vakavarainen finanssiyhtiö ja osa menestyvää Sampo-konsernia. Mandatum Life toimii Suomen lisäksi kaikissa Baltian maissa. Palveluihimme kuuluvat sijoitussidonnaiset vakuutukset ja niihin liittyvä varainhoito, säästämisen ja sijoittamisen palvelut, henkilövakuutukset ja yritysten eläke- ja palkitsemisratkaisut sekä niihin liittyvä konsultointi.

Palveluillamme asiakkaamme rakentavat rikkaampaa elämää: taloudellista riippumattomuutta ja turvaa elämän arvaamattomuuden edessä. Yhteinen tavoitteemme ja halumme on työskennellä oman alamme parhaina, asiakkaidemme hyväksi.

Työ Mandatum Lifessa on tavoitteellista, mielenkiintoista ja täynnä haasteita. Monipuolisissa tehtävissämme työskentelee innostuneita ja kehittymisestään kiinnostuneita ammattilaisia.

Katso avoimet työpaikat

 

Jatta Gerdt, henkilöstöjohtaja

”Yhteistä mandatumlifelaisille on halu onnistua ja saada aikaan jotain merkittävää. Yhteinen luottamus luo vapautunutta ilmapiiriä, jossa jokainen voi vaikuttaa niin työhönsä kuin yhteisiinkin asioihin."

 

 

Suomen paras työpaikka
  • Mandatum Life on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo kymmenenä vuotena peräkkäin Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa. Vuonna 2020 Mandatum Life valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi GPTW-instituutin suurten yritysten sarjassa.
  • Mandatum Life on reilun viidensadan työntekijän työpaikka, jossa panostetaan inspiroivaan työyhteisöön ja toimitaan yhtenä joukkueena.
  • Henkilöstön hyvinvoinnilla on merkittävä vaikutus: tyytyväinen henkilöstö tuottaa myös tyytyväisiä asiakkaita ja takaa taloudellisen menestyksen.

 

Seuraa meitä somessa ja kuule avoimista työpaikoistamme ensimmäisten joukossa:

iconmonstr-facebook-3-240.pngiconmonstr-linkedin-3-240.pngiconmonstr-instagram-13-240.pngiconmonstr-twitter-3-240.png

Opiskelijat

Uratarinat

Finanssiala yllätti positiivisesti – Anna-Maija Kaupin uratarina

Kauppi Anna-Maija

Senior Data Engineer

Tutustu Anna-Maijaan

Kesäapulaisesta robotiikkaosaajaksi – Ville Kukkosen uratarina

Ville Kukkonen

Software Automation Specialist

Tutustu Villeen