Rahat ja henki

Rahat ja henki

Mandatum on yksi Suomen vakavaraisimmista ja arvostetuimmista finanssiyhtiöistä ja osa menestyvää Sampo-konsernia. Mandatum tarjoaa yksityis-, ja yritysasiakkailleen sekä instituutionaalisille asiakkaille kattavat vaurastumisen ja varautumisen palvelut. Palveluihin kuuluvat omaisuudenhoito sekä palkitsemisen ja henkivakuuttamisen palvelut.

Tietoa yhtiöstä

Mandatum on yksi Suomen vakavaraisimmista ja arvostetuimmista finanssiyhtiöistä ja osa menestyvää Sampo-konsernia. Tutustu Mandatum-konsernin avainlukuihin, hallintoon ja arvoihin.

Lue lisää yhtiöstä

Vastuullinen sijoittaminen

Uskomme, että pitkällä aikavälillä vastuullisesti toimivat yhtiöt tuottavat sijoituskohteina paremmin suotuisampien kasvunäkymien ja ennustettavamman kustannuskehityksen ansiosta.

Lue lisää

Yritysvastuu

Mandatumin yritysvastuu perustuu sen toiminnan kulmakiviin: asiakkaiden taloudellisen hyvinvoinnin kasvattamiseen ja turvaamiseen sekä riskeiltä suojaamiseen.

Lue lisää yritysvastuusta

Mandatum työnantajana

Mandatum-konserni on lähes kuudensadan työntekijän työpaikka, jossa panostetaan inspiroivaan työyhteisöön ja toimitaan yhtenä joukkueena. Mandatum valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa vuonna 2020 ja 2021. 

Ura meillä

Kumppanit

Mandatum tukee poikkeuksellisten ihmisten ponnistuksia ja hyviä hankkeita sekä sitä kautta energisoi meidän kaikkien suomalaisten elämää. Tutustu Mandatumin tukemiin kumppaneihin ja heidän saavutuksiin.
Lue lisää

Media

Mandatumin uusimmat tiedotteet ja julkaisut, viestinnän yhteyshenkilöt ja kuvapankki.

Lue lisää

Yhteystiedot

Täältä löydät Mandatumin toimistojen ja asiakaspalvelun yhteystiedot sekä laskutusosoitteet.

Yhteystiedot