Siirry sisältöön

Rahat ja henki

Mandatum Life on arvostettu rahan ja hengen asiantuntija, joka tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkailleen kattavat vaurastumisen ja varautumisen palvelut. Palveluihin kuuluvat sijoitussidonnaiset vakuutukset ja niihin liittyvä varainhoito, säästämisen ja sijoittamisen palvelut, henkilövakuutukset ja yritysten eläke- ja palkitsemisratkaisut sekä niihin liittyvä konsultointi.

Tietoa yhtiöstä

Mandatum Life on yksi Suomen vakavaraisimmista ja arvostetuimmista finanssiyhtiöistä ja osa menestyvää Sampo-konsernia. Tutustu Mandatum Lifen avainlukuihin, hallintoon ja arvoihin.

Lue lisää yhtiöstä

Vastuullinen sijoittaminen

Uskomme, että pitkällä aikavälillä vastuullisesti toimivat yhtiöt tuottavat sijoituskohteina paremmin suotuisampien kasvunäkymien ja ennustettavamman kustannuskehityksen ansiosta. Vastuullisempiin yrityksiin virtaava sijoitusvarallisuus parantaa näiden yritysten menestysedellytyksiä ja luo muille yrityksille painetta parantaa toimintatapojaan.

Lue lisää vastuullisesta sijoittamisesta

Yritysvastuu

Mandatum Lifen yritysvastuu perustuu sen toiminnan kulmakiviin: asiakkaiden taloudellisen hyvinvoinnin kasvattamiseen ja turvaamiseen sekä riskeiltä suojaamiseen.

Lue lisää yritysvastuusta

Mandatum Life työnantajana

Mandatum Life on lähes kuudensadan työntekijän työpaikka, jossa panostetaan inspiroivaan työyhteisöön ja toimitaan yhtenä joukkueena. Mandatum Life on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo yhdeksänä vuotena peräkkäin Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa.

Ura meillä

Kumppanit

Mandatum Life tukee poikkeuksellisten ihmisten ponnistuksia ja hyviä hankkeita. Sponsoroimme vuosittain päätettäviä kulttuuri- ja urheilumuotoja sekä lahjoitamme hyväntekeväisyyteen. Teemme myös oppilaitosyhteistyötä ja olemme mukana erilaisilla messuilla sekä seminaareissa.

Tutustu kumppaneihin

Media

Mandatum Lifen uusimmat tiedotteet ja julkaisut, viestinnän yhteyshenkilöt ja kuvapankki.

Lue lisää

Yhteystiedot

Täältä löydät Mandatum Lifen toimistojen ja asiakaspalvelun yhteystiedot sekä laskutusosoitteet.

Yhteystiedot