Rahat ja henki

Rahat ja henki

Mandatum Life on arvostettu rahan ja hengen asiantuntija, joka tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkailleen kattavat vaurastumisen ja varautumisen palvelut. Palveluihin kuuluvat sijoitussidonnaiset vakuutukset ja niihin liittyvä varainhoito, säästämisen ja sijoittamisen palvelut, henkilövakuutukset ja yritysten eläke- ja palkitsemisratkaisut sekä niihin liittyvä konsultointi.

Tietoa yhtiöstä

Mandatum Life on yksi Suomen vakavaraisimmista ja arvostetuimmista finanssiyhtiöistä ja osa menestyvää Sampo-konsernia. Tutustu Mandatum Lifen avainlukuihin, hallintoon ja arvoihin.

Lue lisää yhtiöstä

Vastuullinen sijoittaminen

Uskomme, että pitkällä aikavälillä vastuullisesti toimivat yhtiöt tuottavat sijoituskohteina paremmin suotuisampien kasvunäkymien ja ennustettavamman kustannuskehityksen ansiosta.

Lue lisää

Yritysvastuu

Mandatum Lifen yritysvastuu perustuu sen toiminnan kulmakiviin: asiakkaiden taloudellisen hyvinvoinnin kasvattamiseen ja turvaamiseen sekä riskeiltä suojaamiseen.

Lue lisää yritysvastuusta

Mandatum Life työnantajana

Mandatum Life on lähes kuudensadan työntekijän työpaikka, jossa panostetaan inspiroivaan työyhteisöön ja toimitaan yhtenä joukkueena. Mandatum Life valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa vuonna 2020. 

Ura meillä

Kumppanit

Mandatum Life tukee poikkeuksellisten ihmisten ponnistuksia ja hyviä hankkeita sekä sitä kautta energisoi meidän kaikkien suomalaisten elämää. Tutustu Mandatum Lifen tukemiin kumppaneihin ja heidän saavutuksiin.
Lue lisää

Media

Mandatum Lifen uusimmat tiedotteet ja julkaisut, viestinnän yhteyshenkilöt ja kuvapankki.

Lue lisää

Yhteystiedot

Täältä löydät Mandatum Lifen toimistojen ja asiakaspalvelun yhteystiedot sekä laskutusosoitteet.

Yhteystiedot