Sponsorointi ja hyväntekeväisyys

Mandatum Life sponsoroi vuosittain päätettäviä kulttuuri- ja urheilumuotoja sekä lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Mandatum Life tukee myös koulutustoimintaa ja on mukana erilaisilla messuilla sekä seminaareissa.

Roope Kakko

Sponsoroimme ammattilaisgolfaaja Roope Kakkoa ja tuemme häntä matkalla golfin huipulle. Näemme Roope Kakon yhtenä suomalaisen golfin tulevaisuuden huipuista.

Roope Kakko kuuluu Suomen golfin kärkinimien joukkoon, ja käy kovaa kisaa maailman huippujen kanssa.

2.8.2015 Roope voitti European Tourin kilpailun Madeirassa, kuitaten palkintorahojen lisäksi paikan European Tourille kausiksi 2015 -2016. Maailmanlistalla voiton jälkeen nousee 250:n ensimmäisen joukkoon.

 

Kesällä 2014 Roope ratkoi golfin myyttejä, kuten voiko golfpallon lyödä läpi puhelinluettelon ja onko Happy Gilmore lyöntityyli parempi suunnitelma golfissa?

Team Tallberg

Team Tallberg toimii Mandatum Lifen yhteistyökumppanina. Team Tallbergiin kuuluu huipputason kilparatsastajasisarukset Anna, Emma ja Julia Tallberg.

Anna

Valmentaja: Mikaela Lindh, Tanska
Hevonen: Fernet D
Paras sijoitus: Kouluratsastuksen nuorten SM-kulta 2015

Emma

Valmentaja: Henrik Ehrnrooth
Hevoset: Dolce Vita Crosby ja Arven
Paras sijoitus: Esteratsastuksen EM-kilpailun 13.

Julia

Valmentaja: Markus Borggreve, Saksa
Hevoset: Schöne Aussicht, Highland Park ja Skyfall
Parhaat sijoitukset: Nuorten ratsastajien SM kulta 2009 ja Hallimestaruus kulta 2010 sekä joukkuepronssia pohjoismaitten mestaruuskilpailuista 2009 ja 2010.

Levi

Olemme yksi Levin virallisista Official Partner -yrityskumppaneista. Näymme Levin markkinointiviestinnässä ja olemme mukana monessa tunturikeskuksen tapahtumassa.

Tukikummit

Toimimme yhteistyössä Tukikummit-säätiön kanssa lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Mandatum Life haluaa osallistua syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten auttamiseen lahjoittamalla kaikkein vaikeimmassa tilanteessa olevien perheiden lapsille tapaturmavakuutuksia.

Baltic Sea Action Group

Mandatum Life on tehnyt sitoumuksen Elävä Itämeri -säätiölle (BSAG). Edistämme Itämeren suojelua vuosittaisilla lahjoituksilla sekä lisäämällä sijoittajien tietoisuutta vaikutusmahdollisuuksistaan ympäristöä koskevien haasteiden, kuten Itämeren saastumisen, ratkaisemisessa.

Scandinavian EB Championships Hanko Finland

Olemme Scandinavian EB Championships by Mandatum Life -tapahtuman pääyhteistyökumppani. Hangon Tenniskerho ry:n järjestämä tenniskisa on Pohjoismaiden kansainvälisin senioriturnaus, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2010.

NJK

Mandatum Life toimii pursiseura Nyländska Jaktklubbenin(NJK) yhteistyökumppanina. Yhteistyön tavoitteena on mm. tukea suomalaisen purjehduskulttuurin kehitystä sekä lupaavia suomalaisia purjehtijoita.

Sarfvik Golf

Toimimme yhteistyössä Sarfvik Golfin kanssa. Sarfvik Golf on arvostettu golfyhteisö jolla on pitkät perinteet golfkulttuurin edistäjänä. Sarfvik Golfin arvoihin kuuluu kiireettömyyden, perhekeskeisyyden ja golfkulttuurin vaaliminen. Se on Suomen ensimmäisiä osakekenttiä.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.