Mandatum Life rikastuttaa elämää tukemalla eri kulttuuri- ja urheilumuotoja sekä lahjoittamalla hyväntekeväisyyteen. Mandatum Life tukee myös koulutustoimintaa ja on mukana erilaisilla messuilla sekä seminaareissa.

Roope Kakko

Tuemme ammattilaisgolfaaja Roope Kakkoa atkalla golfin huipulle. Näemme Roope Kakon yhtenä suomalaisen golfin tulevaisuuden huipuista.

Roope Kakko kuuluu Suomen golfin kärkinimien joukkoon, ja käy kovaa kisaa maailman huippujen kanssa.

Roope ratkoi golfin myyttejä, kuten voiko golfpallon lyödä läpi puhelinluettelon ja onko Happy Gilmore lyöntityyli parempi suunnitelma golfissa?

Levi

Olemme yksi Levin virallisista Official Partner -yrityskumppaneista. Näymme Levin markkinointiviestinnässä ja olemme mukana monessa tunturikeskuksen tapahtumassa.

Tukikummit

Toimimme yhteistyössä Tukikummit-säätiön kanssa lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Mandatum Life haluaa osallistua syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten auttamiseen lahjoittamalla kaikkein vaikeimmassa tilanteessa olevien perheiden lapsille tapaturmavakuutuksia.

Baltic Sea Action Group

Mandatum Life on tehnyt sitoumuksen Elävä Itämeri -säätiölle (BSAG). Edistämme Itämeren suojelua vuosittaisilla lahjoituksilla sekä lisäämällä sijoittajien tietoisuutta vaikutusmahdollisuuksistaan ympäristöä koskevien haasteiden, kuten Itämeren saastumisen, ratkaisemisessa.

Scandinavian EB Championships Hanko Finland

Olemme Scandinavian EB Championships by Mandatum Life -tapahtuman pääyhteistyökumppani. Hangon Tenniskerho ry:n järjestämä tenniskisa on Pohjoismaiden kansainvälisin senioriturnaus, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2010.

Sarfvik Golf

Toimimme yhteistyössä Sarfvik Golfin kanssa. Sarfvik Golf on arvostettu golfyhteisö jolla on pitkät perinteet golfkulttuurin edistäjänä. Sarfvik Golfin arvoihin kuuluu kiireettömyyden, perhekeskeisyyden ja golfkulttuurin vaaliminen. Se on Suomen ensimmäisiä osakekenttiä.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.