11.04.2019

Mandatum Life hankki osuuden ruotsalaisesta rahastoyhtiöstä

Henkivakuutusosakeyhtiö Mandatum Life on hankkinut vähemmistöosuuden (19,9%) ruotsalaisesta vaihtoehtorahastoyhtiöstä Crescitista.


Omistusosuuden hankinta toteutetaan suunnatulla osakeannilla. Hankinta tarvitsee toteutuakseen vielä viranomaisten luvan.
Mandatum Lifella on ollut aktiivista instituutiovarainhoidon myyntiä Ruotsissa useamman vuoden ajan. Hankinnan myötä tiivistyvä yhteistyö vahvistaa Mandatum Lifen verkostoja instituutiovarainhoidon asiakaskentässä Tukholmassa.


”Crescit on innovatiivinen varainhoitaja ja tunnemme heidät hyvin. Sekä Crescit että Mandatum Life hakevat vahvaa kasvua Ruotsin markkinoilla”, Mandatum Lifen sijoitusratkaisuista vastaava johtaja Lauri Vaittinen sanoo.


”Viime vuosien aikana Mandatum Life on saavuttanut tukevan jalansijan Ruotsin institutionaalisen varainhoidon markkinoilla. Näemme edelleen paljon mahdollisuuksia, muun muassa vaihtoehtoisissa sijoituskohteissa, ja odotamme innolla yhteistyötä Crescitin kanssa”, Mandatum Lifen kansainvälisestä myynnistä vastaava johtaja Claes Siegfrids sanoo.


Lisätietoja:
Lauri Vaittinen, Johtaja, Sijoitusratkaisut, lauri.vaittinen@mandatumlife.fi, +358 50 382 1674
Niina Riihelä, markkinointi- ja viestintäjohtaja, niina.riihela@mandatumlife.fi, +358 40 728 1548

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa tiedotteet

Voit tilata tiedotteemme suoraan sähköpostiisi