02.04.2019

Kaupankäyntipalvelu Mandatum Trader avautui

Mandatum Trader on nyt auki osoitteessa www.mandatumtrader.fi ja tarjoaa kaupankäynnin Helsingin pörssiin päälistan osakkeilla ilman kaupankäyntikuluja 30.4.2019 asti.

Saxo Bankin alustoilla toimiva Mandatum Trader tuo sijoittajille vapauden käydä kauppaa kaikkialla ja siinä käytetty teknologia on alansa palkittua kärkeä. Mandatum Traderin kautta voi sijoittaa niin osakkeisiin, rahastoihin, joukkovelkakirjoihin kuin johdannaisiin.

”Kiinnostus palvelua kohtaan on ollut laajaa ja palvelun testivaiheessa mukana olleet testikäyttäjät ovat ilmaisseet, että olemme tuoneet markkinoille monella tapaa kilpailukykyisen tuotteen”, Mandatum Lifen kaupankäyntipalveluiden johtaja Niklas Odenwall sanoo.

Mandatum Trader juhlistaa avautumistaan tarjoamalla kaupankäynnin Helsingin pörssiin päälistan osakkeilla ilman kaupankäyntikuluja. Kampanja voimassa 3.4–30.4.2019 ja se koskee enintään 500 toteutunutta toimeksiantoa Helsingin pörssin päälistalla listatuissa osakkeissa kampanjan aikana. Kampanjaedun minimitoimeksiannon koko on viisi osaketta. 

Tilin avaus ja arvopaperien säilytys ovat palvelussa maksuttomia. Rahastotoimeksiannoista ei tule merkintä- ja lunastuspalkkioita. Palvelun käyttäjät saavat parhaan kaupankäyntiluokan hinnoittelun aina ensimmäisen täyden käyttökuukautensa loppuun saakka.

”Mandatum Trader on aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti kehittyvä palvelu. Kuuntelemme asiakkaitamme tarkalla korvalla kehittäessämme palvelua tulevaisuudessa. Tulee esimerkiksi olemaan mielenkiintoista seurata, miten tarjolla olevia sijoitussovelluksia vaihdellaan ja miten suosikit valikoituvat”, Odenwall sanoo.

Palvelua pääsevät käyttämään Suomessa asuvat sijoittajat, joilla on suomalaiset pankkitunnukset. Mandatum Life vastaa Mandatum Traderissa asiakkaan tunnistamisesta ja suomenkielisestä asiakaspalvelusta. Saxo Bank vastaa Mandatum Traderin kaupankäynnistä ja arvopaperien säilytyksestä.

 

Lisätietoja:

Niklas Odenwall, johtaja, kaupankäyntipalvelut, niklas.odenwall@mandatumlife.fi, +358 40 565 6043
Niina Riihelä, markkinointi- ja viestintäjohtaja, niina.riihela@mandatumlife.fi, +358 40 728 1548

www.mandatumtrader.fi

 

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa tiedotteet

Voit tilata tiedotteemme suoraan sähköpostiisi