26.11.2013

Mandatum Lifen Instituutiovarainhoito palkittiin SFR:n tutkimuksessa

Mandatum Lifen Instituutiovarainhoito on saanut parhaan instituutiovarainhoitajan Platinum Award -palkinnon Scandinavian Financial Researchin (SFR) tutkimuksen toisessa pääsarjassa "Challengers".  Tutkimuksessa arvioidaan ja palkitaan Suomen parhaita varainhoitotaloja 14 laatukriteerillä parhaan keskiarvon mukaan.

Mandatum Life sai tutkimuksessa erityisesti kiitosta laadukkaasta asiakaspalvelusta ja aktiivisesta markkinanäkemyksestä. Instituutiovarainhoidon tiimin vetäjä Carl-Richard Lundell sanoo, että kärkipaikan saavuttaminen pohjautuu koko varainhoitopalvelun laadukkuuteen.

"Mandatum Lifen Varainhoitopalvelut perustettiin viisi vuotta sitten, mutta Instituutiovarainhoitomme on kasvanut nykyiseen mittaansa viimeisen 2–3 vuoden aikana. Selkeys ja asiakkaan erityistarpeet huomioiva palvelu on koko varainhoitotoimintamme kulmakiviä ja siksi olemmekin erittäin iloisia saamastamme palautteesta etenkin asiakaspalvelumme suhteen. Saimme asiakkailtamme myös hyvät arviot varsinkin viimeaikaisesta tuottokehityksestä, maineesta sekä organisaation vakaudesta", Carl-Richard Lundell kertoo.

Scandinavian Financial Researchin tutkimus tehdään vuosittain ja siihen on haastateltu henkilökohtaisesti yli 90 instituutiosijoittajaa. Lisätietoa tutkimuksesta osoitteessa http://sfrgroup.com/.

Lisätiedot:
myyntijohtaja Carl-Richard Lundell: carl-richard.lundell@mandatumlife.fi, p. 050 555 4543
markkinointi- ja viestintäjohtaja Niina Riihelä: niina.riihela@mandatumlife.fi, p. 040 728 1548


 

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa tiedotteet

Voit tilata tiedotteemme suoraan sähköpostiisi