14.03.2018

Mandatum Lifen verkkosivujen ja -palveluiden käyttöehtoihin päivityksiä 15.4.2018 alkaen

Mandatum Lifen verkkosivujen ja verkkopalvelun käyttöehtoja tarkennetaan ja uudet käyttöehdot astuvat voimaan 15.4.2018.

Keitä päivitys koskee?

Päivitettävät käyttöehdot koskevat Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiön, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kalevan ja Mandatum Life Palvelut Oy:n verkkopalveluiden, mobiilipalveluiden, verkkosivujen ja chat-palvelun käyttäjiä.

Verkkosivujemme ja verkkopalveluidemme käyttö edellyttää voimaantulon jälkeen päivitettyjen ehtojen hyväksymistä. Käyttämällä verkkosivujamme- ja palveluitamme hyväksyt käyttöehdot automaattisesti.

Tutustu käyttöehtoihin

Käyttöehdot 15.4.2018 alkaen >>
Käyttöehdot 14.4.2018 saakka >>

Taustalla tietosuoja-asetuksen edellytykset

Uusissa käyttöehdoissa on tarkennettu palvelun käyttäjien roolia sekä tarjoamiamme verkkopalveluita sekä täsmennetty käsitteitä. Käyttöehdot on päivitetty vastaamaan tietosuoja-asetuksen edellytyksiä verkkopalvelun käyttäjille annettavan informaation selkeyttämiseksi.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa tiedotteet

Voit tilata tiedotteemme suoraan sähköpostiisi