08.05.2017

Mandatum Lifen tytäryhtiö Mandatum Life Baltic SE muuttaa yhtiörakennettaan

Mandatum Lifen tytäryhtiö Mandatum Life Baltic SE suunnittelee muuttavansa yhtiörakennettaan ja sulautumista emoyhtiöönsä Suomessa. Viron, Latvian ja Liettuan toimistoista tulee vuoden lopussa Mandatum Lifen sivuliikkeitä. Yhtiörakenteen muutoksen odotetaan toteutuvan vuoden 2017 lopulla. Sulautuminen edellyttää viranomaisten hyväksyntää.

Yhtiörakenteen muutos mahdollistaisi Baltian liiketoimintojen paremman kannattavuuden sekä yhteistyön tiivistämisen ja synergiahyötyjen vahvistamisen eri maiden toimintojen kesken. Muutos myös lisäisi liiketoiminnan kasvun mahdollisuuksia Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Yhtiörakenteen muuttumisella ei olisi vaikutuksia olemassa oleviin vakuutussopimuksiin, vaan ne jatkuvat nykyisin ehdoin.

Baltian liiketoiminnat ovat olleet oma yhtiönsä ja sen kotipaikkana on ollut Viro. Tähän asti Latvia ja Liettua ovat jo toimineet Mandatum Life Baltic SE:n sivuliikkeinä. Yhtiörakennemuutoksen myötä myös Virosta tulisi Mandatum Lifen sivuliike.

Lisätiedot:
Mandatum Life Baltic SE
Sanna Rajaniemi, hallituksen puheenjohtaja, sanna.rajaniemi@mandatumlife.fi, p. 050 424 6655

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa tiedotteet

Voit tilata tiedotteemme suoraan sähköpostiisi