03.04.2018

Mandatum Life yhteistyöhön tennispelaaja Emil Ruusuvuoren kanssa

Mandatum Life on aloittanut yhteistyön nuoren urheilijalupauksen Emil Ruusuvuoren kanssa. 

Suomalaisen tenniksen kiinnostavimpiin nimiin lukeutuva Emil Ruusuvuori saa Mandatum Lifesta rahan ja hengen kumppanin uralleen.

”Olen innoissani yhteistyömahdollisuudesta Mandatum Lifen kanssa ja kiitollinen heidän osoittamasta luottamuksesta minua ja tulevaisuuttani kohtaan”, Emil Ruusuvuori sanoo.

”Ensimmäisen ammattilaisvuoteni aikana tavoitteenani on kerätä mahdollisimman paljon kokemusta ammattilaistason peleistä ja kartuttaa ymmärrystäni siitä, miten maailman parhaat pelaajat pelaavat ja harjoittelevat”, Ruusuvuori jatkaa.

Helsingistä kotoisin olevan Ruusuvuoren keskeisiin saavutuksiin lukeutuu sijoitus junioreiden maailmanlistan neljänneksi marraskuussa 2017 sekä IFT Junior Masters -turnauksen voitto. Ruusuvuori edustaa Suomea Davis Cupissa ja oli maaliskuun lopulla ATP-maailmanlistan  594. sijalla. 19-vuotiaan Ruusuvuoren kotiseura on HVS-Tennis ja häntä valmentaa Federico Ricci.

”Toivotamme Emilin tervetulleeksi osaksi Mandatum Lifen joukkuetta. Uskon, että jaamme samankaltaisen asenteen taistella ja pinnistää yhä korkeammalle”, kommentoi Mandatum Lifen viestintä- ja markkinointijohtaja Niina Riihelä.

Lisätiedot
Mandatum Life: Niina Riihelä, markkinointi- ja viestintäjohtaja, niina.riihela@mandatumlife.fi, p. 040 728 1548

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa tiedotteet

Voit tilata tiedotteemme suoraan sähköpostiisi