02.01.2015

Saat vuositiedotteella erittelyn maksetuista eläkevakuutusmaksuista verotuksen tarkistamista varten.

Vuositiedotteiden postitus aloitetaan vuonna 2015 viikolla 2, ja ne ovat perillä porrastetusti tammi-helmikuun aikana.

Saat huhtikuussa esitäytetyn veroilmoituksen vuodesta 2014, jossa eläkevakuutusmaksut näkyvät. Mandatum Life on ilmoittanut eläkevakuutuksiin vuonna 2014 maksetut maksut verottajalle suoraan. Lähetämme sinulle erittelyn, joka on säilytettävä kuuden vuoden ajan verotuksen tarkistusta varten.

Eläkkeensaajan vuositiedotteet

Eläkkeensaajat saavat vuodenvaihteessa tiedotteet eläkkeiden maksamisesta. Vuositiedotteella ilmoitetaan eläkkeen määrä 1.1.2015, vuonna 2014 maksetut eläkkeet sekä ennakonpidätyksen (eli ansiotuloveron) ja pääomaveron määrä.

Mandatum Life saa uudet ennakonpidätys- ja pääomaveroprosentit eläkkeisiin suoraan verottajalta tammikuussa ja ne tulevat voimaan 1.2.2014 alkaen.

Sijoitussidonnaiselle eläkkeelle ennen 1.1.2015 jääneet saavat eläkkeensaajan tiedotteen lisäksi tammi-helmikuun aikana vuositiedotteen jäljellä olevista säästöistään.

Sinun ei tarvitse toimittaa verokorttia Mandatum Lifeen, jos olet jäänyt eläkkeelle ennen 1.12.2014.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa tiedotteet

Voit tilata tiedotteemme suoraan sähköpostiisi