01.06.2018

Asiakaspalvelun kesän aukioloajat

Asiakaspalvelu palvelee 1.6.–13.8. maanantaista torstaihin klo 8–17 ja perjantaisin klo 8–16 numerossa 0200 31100 (pvm/mpm). Yritysasiakkaiden asiakaspalvelu palvelee vastaavina aikoina numerossa 0200 31190 (pvm/mpm).

Juhannuksen poikkeavat aukioloajat

Torstaina 21.6. palvelemme klo 8–16. Juhannusaattona perjantaina 22.6. asiakaspalvelumme on suljettu.

Verkkopalvelumme palvelee koko kesän

Voit asioida nopeasti ja kätevästi myös verkkopalvelussamme. Sisäänkirjautumiseen tarvitset vain pankkitunnuksesi. Henkilöasiakkaana voit tarkastella ja hoitaa sopimukseesi liittyviä asioita, nähdä sijoitustesi ja säästöjesi tilanteen sekä lähettää viestejä asiakaspalveluumme. Voit myös hakea korvauksia henkilövahingon sattuessa.

Yritysasiakkaana voit tarkastella ja hoitaa yrityksesi sopimuksia, nähdä yhteenvedon ja tarkat tiedot sopimuksista, sekä niiden maksuista, säästöistä, turvista ja vakuutetuista. Voit myös tehdä muutoksia sijoituskohteisiin, seurata varainhoitosopimuksia ja lähettää turvallisesti viestejä asiakaspalveluun.

 

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa tiedotteet

Voit tilata tiedotteemme suoraan sähköpostiisi