04.03.2019

Palkkio- ja henkilöstörahaston jäsen – verkkopalvelusi uudistuu

Rahastopalvelu siirtyy osaksi Mandatum Lifen verkkopalvelua 4.3.2019. Tämä tarkoittaa sitä, että palkkio- ja henkilöstörahaston jäsenenä kirjaudut jatkossa Mandatum Lifen verkkopalveluun erillisen rahastopalvelun sijaan.

Uudistuksen myötä löydät kaikki Mandatum Lifen sopimuksesi yhdestä paikasta. Verkkopalvelussa hoidat kätevästi kaikki rahaston jäsenyyteen liittyvät asiasi. Verkkopalvelu toimii tietokoneen lisäksi puhelimella ja tabletilla vuorokauden ympäri.

Pääset kirjautumaan verkkopalveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi sivuston oikean yläkulman Kirjaudu-painikkeesta. Kirjautumisen jälkeen valitse Sopimukset, niin pääset tarkastelemaan omia jäsenyys- ja rahasto-osuustietojasi.

Suosittelemme sinua lataamaan käyttöösi myös ML Rahat -mobiilisovelluksen, jonka avulla voit seurata rahasto-osuutesi kehittymistä ja tehdä mm. nostoilmoituksen rahastosta. Ilmainen ML Rahat -sovellus on ladattavissa omasta sovelluskaupastasi App Storessa ja Google Playssa.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa tiedotteet

Voit tilata tiedotteemme suoraan sähköpostiisi