08.11.2018

Mandatum Life tukee Ykkösketjuun-kampanjaa: Suomeen tarvitaan yritysvastuulaki

Mandatum Life on liittynyt tukemaan Ykkösketjuun-kampanjaa, joka tähtää ihmisoikeuksia koskevan yritysvastuulain säätämiseen Suomessa. Laki velvoittaisi yrityksiä välttämään ja vähentämään toimintansa kielteisiä ihmisoikeusvaikutuksia.

Yritysvastuujärjestö Finnwatchin koordinoimassa kampanjassa korostetaan yritysten tärkeää roolia yhteiskunnan hyvinvoinnin rakentajina. Uusi laki velvoittaisi yritykset toimimaan vastuullisesti myös Suomen rajojen ulkopuolella.

”Mandatum Lifen yksi tärkeimmistä yritysvastuutavoitteista on hyvien henkilöstökäytäntöjen edistäminen suomalaisessa työelämässä. Ihmisoikeuksien kunnioittaminen on työntekijöiden huomioimisen vähimmäisvaatimus. Kampanjan tukeminen on meille luonnollinen tapa vaikuttaa liiketoimintaympäristön kehitykseen”, yritysvastuusta vastaava johtaja Niina Riihelä toteaa.

Ykkösketjuun-kampanjassa on mukana yli 100 yritystä, kansalaisjärjestöä ja ammattiliittoa. Yritysvastuulaki on jo säädetty esimerkiksi Ranskassa ja Sveitsissä.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa tiedotteet

Voit tilata tiedotteemme suoraan sähköpostiisi