Kuinka tiedän, että käyttämäni verkkosivusto on varmasti Mandatum Lifen?

Mandatum Lifen verkkosivuja käyttäessäsi voit helposti tarkistaa, onko sivusto varmasti Mandatum Lifen. Näet nopeasti, onko yhteys salattu, kuka verkkosivua hallinnoi ja kuka sen on varmentanut. Tämä auttaa sinua välttämään haitallisia sivustoja, jotka on saatettu julkaista luvattomasti Mandatum Lifen nimissä.

Voit tarkistaa sivuston aitouden selaimen osoiterivillä olevien tietojen avulla. Vihreä lukko-symboli kertoo, että sivusto on varmennettu ja yhteys sivustolle on salattu. Tämän lisäksi voit klikata lukon vieressä näkyvää tekstiä/yrityksen nimeä, ja tarkistaa, että sivuston hallinnointi kuuluu kyseiselle yritykselle, ja että hallinnointi on varmennettu kolmannen osapuolen toimesta. Mandatum Lifen sivuja hallinnoi Mandatum Life Insurance Company Limited ja sen on todentanut DigiCert Inc.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.