Oletko tulevaisuuden mandatumlifelainen?

Näetkö tulevaisuutesi finanssialan ammattilaisena ja haluaisit kasvattaa osaamistasi alan tehtävissä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista?

Haemme traineeita usealle liiketoiminta-alueellemme joko helmi-toukokuulle tai touko-syyskuulle 2019. Haetusta tehtävästä riippuen voit olla joko opintojesi keski- tai loppuvaiheilla ja sinulla on kenties jo hieman kokemusta työelämästä. Hyvät vuorovaikutustaitosi, kykysi sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä halu oppia ja kehittyä antavat sinulle hyvän pohjan menestymiseen. Työ sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin Bulevardilla.

Mandatum Life on Suomen arvostetuimpia ja vakavaraisimpia yhtiöitä. Työpaikkana Mandatum Life on nopealiikkeinen ja innovatiivinen. Tuomme markkinoille jatkuvasti uusia digitaalisia ratkaisuja ja kehitämme olemassa olevia palveluita yli yksikkörajojen, tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Kokeilemme uusia ratkaisuja ennakkoluulottomasti.

Katso avoimet trainee-paikkamme alta, ja hae tehtäviin 3.2.2019 mennessä.

Trainee - Asiakaskokema ja myynnin tuki

Haemme kahta traineeta Asiakaskokema ja myynnin tuki -yksikköömme. Ensimmäisen traineen vastuualueella on myynnin materiaalit ja asiakasviestintä. Toisen traineen vastuualuella on myyntiprosessin ja asiakaskokemuksen kehittäminen.
Lue lisää ja hae »

Trainee - Palkitsemispalveluiden rahastotiimi

Tehtävänäsi on auttaa palkkiorahastojen vuosittaisen hoitoprosessin läpiviennissä, joka sisältää mm. asiakaskohtaisten tietojen käsittelyä ja rahastoasioiden viestimistä sekä yhteydenpitoa viranomaisiin.
Lue lisää ja hae »

Trainee - Säätiöpalvelu (Lisäeläkepalvelu)

Traineena tehtäviisi kuuluu eri eläkelajien laskenta, ratkaisu ja maksuunlaittaminen sekä monipuoliset asiakaspalvelutehtävät.  Matemaattinen tausta katsotaan tehtävässä eduksi, sillä matemaattisesta osaamisesta on käytännön hyötyä lisäeläkkeiden laskemisessa ja sääntöjen tulkitsemisessa.
Lue lisää ja hae »

Trainee - Digital Service, Liiketoiminnan kehitys 

Osallistut digitaalisten palveluiden suunnitteluun, määrittelyyn ja laadunvarmistukseen. Tulet mukaan kokeneeseen tiimiin, jossa pääset kartuttamaan osaamistasi ja hyödyntämään opintojasi käytännössä. Olet korkeakouluopintojesi loppuvaiheessa tai hiljattain valmistunut esimerkiksi digitaalisten palveluiden suunnittelun tai palvelumuotoilun alueelta.
Lue lisää ja hae »

Trainee - Data Governance, Lakiasiat

Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan tietosuojasääntelyn jalkauttamiseen ja seurantaan liittyviä sisäisiä kyselyitä ja selvityksiä sekä tietosuojan vuosikellon mukaisia tehtäviä, kuten alihankkijoissa tapahtuneiden muutosten seuraaminen ja sopimustietojen päivittäminen. Ymmärrys riskienhallinnasta on eduksi.
Lue lisää ja hae »

Trainee - Sijoitusratkaisut, Risk Management & Reporting

Risk Management and Reporting -tiimin tehtäviin kuuluu vastata Mandatum Lifen rahastojen ja sijoituskorien riskienhallinnasta, raportoinnista ja tuotehallinnasta. Etsimme tiimiimme hyvät tekniset valmiudet omaavaa tekijää. Tehtävässä onnistuminen vaatii ymmärrystä tietokannoista ja sijoittamisesta sekä SQL:n hyvää hallintaa. Lisäksi työsi on tiivistä yhteistyötä niin oman tiimisi kollegoiden kuin mm. salkunhoidon ja tietohallinnon kanssa. 
Lue lisää ja hae »

Summer Trainee - Sijoitusratkaisut

Tehtäväsi voivat sijoittua joko Investment Operations-tiimiin (ns. middle office- ja back office -tehtävät) tai Varainhoidon tukeen (asiakassopimusten ja -toimeksiantojen käsittely). Päivittäisten tehtäviesi lisäksi osallistut monipuolisiin, koko Mandatum Lifen kehittämisen kannalta tärkeisiin projekteihin.
Lue lisää ja hae »

Summer Trainee - Ohjelmistorobotiikka (RPA) 

Haemme robotiikkatiimin vahvistukseksi liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostunutta korkeakouluopiskelijaa. Takanasi on esim. muutama vuosi tuotantotalouden ja tietotekniikan opiskelua Aalto-yliopistossa. Pääset oppimaan ohjelmistorobotiikkaa käytännössä liiketoimintaprosessien analysoinnista robotin koodaamiseen, testaamiseen ja tuotantoon siirtoon. Aikaisempi kokemus ohjelmistorobotiikasta tai .NET -koodaamisesta on eduksi.
Lue lisää ja hae »

Millaista osaajaa haemme?

  • Olet yrittäjähenkinen osaaja ja valmis pistämään itsesi likoon liiketoimintamme kasvattamiseksi. Takaamme, että pääset vaikuttamaan, kokemaan onnistumista ja hyötymään yhteisestä menestyksestämme.
  • Suhtaudut intohimoisesti työhösi ja pyrit parantamaan asiakkaidemme elämää joka päivä.
  • Täällä pärjäät positiivisella ja määrätietoisella asenteella. Toimimme vahvasti arvojemme pohjalta, joten arvojemme jakaminen auttaa sinua onnistumaan.

Yksi Suomen parhaista työpaikoista

  • Mandatum Life on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo kahdeksana vuotena peräkkäin Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa.
  • Mandatum Life on reilun viidensadan työntekijän työpaikka, jossa panostetaan inspiroivaan työyhteisöön ja toimitaan yhtenä joukkueena.
  • Henkilöstön hyvinvoinnilla on merkittävä vaikutus: tyytyväinen henkilöstö tuottaa myös tyytyväisiä asiakkaita ja takaa taloudellisen menestyksen.

95 prosenttia mandatumlifelaisista kokee, että heidän työpanoksensa on tärkeä (Great Place to Work -tutkimus 2018).

96 prosenttia mandatumlifelaisista kokee, että työntekijöille annetaan paljon vastuuta (Great Place to Work -tutkimus 2018).

97 prosenttia mandatumlifelaisista sanoo, että heidän työpaikallaan on ystävällinen ilmapiiri (Great Place to Work -tutkimus 2018).

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.