Webinaari: Miksi pääomasijoittajan kannattaa kiinnittää huomiota henkilöstön auditointiin ja palkitsemiseen?

Torstai 6.5.2021 klo 11.00-12.30 | Virtuaalisesti

Webinaari: Miksi pääomasijoittajan kannattaa kiinnittää huomiota henkilöstön auditointiin ja palkitsemiseen?

Torstai 6.5.2021 klo 11.00-12.30 | Virtuaalisesti

Ilmoittaudu tästä

Yrityskauppatilanteessa erityisesti on tärkeää varmistua siitä, että yrityksen avainhenkilöillä on oikeanlaista osaamista ja motivaatiota viedä yritystä eteenpäin omistajan määrittämään suuntaan. Palkitsemisella varmistetaan, että halutut tavoitteet toteutuvat.

Tervetuloa mukaan webinaariin kuulemaan, miten varmistat yrityksen menestyksen ihmisten avulla.

Puhujina tilaisuudessa toimivat Mikael Stelander Stanton Chaselta, Sini Jämsén Mandatum Lifelta ja Jussi Kärkkäinen MPS:ltä.

Tervetuloa mukaan!


Ohjelma

11.00 Tervetuloa
Teemu Kantelinen, asiakkuusjohtaja, Mandatum Life

Management Audit omistajaohjauksessa
Mikael Stelander, Managing Partner, Stanton Chase

Miten M&A-prosessissa ostava yritys voi määrittää yrityskulttuurin ja johdon vaikutuksen yrityskauppaan? Miten vaikutusta voidaan mitata?
Jussi Kärkkäinen, Banking and Finance Lead, MPS Executive Search Oy

Kasvua tukeva palkitseminen
Sini Jämsén, johtava palkitsemiskonsultti, Mandatum Life

Kysymykset ja kommentit

12.30 Webinaari päättyy

Ilmoittaudu tästä

Puhujat

Mikael Stelander
Managing Partner, Stanton Chase
Mikael Stelander is the Managing Partner of the Stanton Chase Helsinki office, which he founded in 2005. He has extensive experience in various business sectors, particularly technology and private equity. He conducts searches at the C-level across a wide range of industries and caters to clients globally.
Jussi Kärkkäinen
Banking and Finance Lead, MPS Executive Search Oy
Jussi Kärkkäinen on kauppatieteiden maisteri ja vastaa MPS Executive Search Oy:ssä Banking and Finance liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä, keskeisimpinä tehtävinä ylimmän johdon avainhenkilövalinnat sekä johtoryhmä -ja hallitustyön kehittäminen. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus finanssisektorilla liiketoiminnan johtamis -ja kehittämistehtävistä. Hän on aiemmin työskennellyt Danske Capitalissa, Suomen Asiakastiedossa, Lähivakuutuksessa, FIM varainhoidossa sekä Amundi Asset Managementissä.
Sini Jämsén
johtava palkitsemiskonsultti, Mandatum Life
Sini on tehnyt pitkän uran palkitsemisen kehittämisen ja tutkimuksen parissa. Hän on toiminut palkkausjärjestelmätutkijana vuosina 2004-2010 ja väitteli aiheesta tohtoriksi Aalto-yliopistosta. Sinillä on kokemusta useiden kymmenien organisaatioiden palkitsemisen kokonaisuuden suunnittelusta sekä perus- että tulospalkkausjärjestelmien kehittämisestä valtio-, kunta- ja yksityisellä sektorilla.

 

Zapflow by Mandatum Life

Zapflow by Mandatum Life on digitaalinen palvelu, joka tuo yhteen pääomasijoittajat, näiden sijoitustiimit ja portfolioissa olevat yhtiöt sekä näille palveluita tarjoavat yritykset.

Zapflow by Mandatum Life -palvelun perustana toimii sijoitustiimien työkalu, joka helpottaa sijoitusprosessien, kauppojen ja portfolioyhtiöiden hallintaa. Työkalun ympärille on rakennettu ekosysteemi, jossa pääomasijoittajat voivat löytää sijoitusprosessin eri vaiheissa tarvittavia yhteistyökumppaneita. Alusta tarjoaa sijoitustiimeille ja palveluntarjoajille helpon tavan pyytää ja jättää tarjouksia sekä tehdä yhteistyötä.

Tutustu palveluun: zapflow.fi