Webinaari: Sijoita unelmat todeksi

Torstai 11.2.2021 klo 17 - 18 | Virtuaalisesti

Webinaari: Sijoita unelmat todeksi

Torstai 11.2.2021 klo 17 - 18 | Virtuaalisesti

Ilmoittaudu tästä

Sijoita unelmat todeksi.

Mistä sinä unelmoit? Haaveiletko taloudellisesta riippumattomuudesta vai onko unelmasi kesämökki meren rannalla? Unelmien toteuttaminen vaatii joskus myös taloudellisia resursseja.

Olipa suurin unelmasi millainen tahansa, liity mukaan ystävänpäiväviikolla järjestettävään maksuttomaan webinaariin. Mandatum Lifen asiantuntijat Petri Väisänen ja Niklas Odenwall kertovat esimerkein, kuinka sijoittamalla voit vaikuttaa unelmiesi toteutumiseen. Keskustelussa on mukana lääkäri ja kirjailija Emilia Vuorisalmi, joka puhuu rakkaudesta, rahasta ja siitä, miten jokainen meistä voi elää omannäköistään elämää. Webinaarin kruunaa viuluesityksellään ONEVIOLIN.

Saat vastauksia muun muassa seuraavanlaisiin kysymyksiin:

  • Millaiset sijoitusstrategiat sopivat lyhyemmän ja pidemmän tähtäimen unelmien toteuttamiseen?
  • Entä mitä sinun on hyvä tietää riskeistä, kun sijoitat tavoitteellisesti?
  • Millaisia ovat Mandatum Lifen tarjoamat sijoituspalvelut ja miten löydät niistä omiin tavoitteisiisi sopivan ratkaisun?
  • Kuinka paljon rahaa tarvitaan onnelliseen ja omannäköiseen elämään?

Tervetuloa mukaan!


Ohjelma

ONEVIOLIN aloittaa webinaarin upealla viuluesityksellä

17.00 Tervetuloa

Unelmiin sijoittaminen Mandatum Lifen kanssa
Yksityisvarainhoidon johtaja Petri Väisänen

Treidaaminen unelmien mahdollistajana
Trader-kaupankäyntipalvelun johtaja Niklas Odenwall

Unelmat, rakkaus ja raha
Emilia Vuorisalmi, lääkäri ja tutkijakirjailija

18.00 ONEVIOLIN päättää webinaarin viuluesityksellä

Ilmoittaudu tästä

Esiintyjät

Niklas Odenwall
Kaupankäyntipalveluiden johtaja, Mandatum Life
Niklas Odenwall toimii Mandatum Trader-kaupankäyntipalvelun johtajana. Hänen vastuualueina ovat Mandatum Trader -palvelun liiketoiminta ja yhteistyö Saxo Bankin kanssa.
Petri Väisänen
Yritykset ja yksityisvarainhoitoyksikön johtaja, Mandatum Life
Petri Väisänen on johtaja Mandatum Lifen Yritykset ja Yksityisvarainhoito -yksikössä. Hänellä on useiden vuosien kokemus yksityis- ja yritysasiakkaiden varainhoidosta sekä asiakasarvoa tuottavien palveluiden rakentamisesta.
Emilia Vuorisalmi
Lääkäri | Yrittäjä | Kirjailija | Puhuja
Emilia Vuorisalmi on lääkäri, yrittäjä ja kirjailija, joka puhuu yleisöille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, luovuuden voimasta, rohkeudesta ja uskosta omiin unelmiin. Hän antaa luennoillaan konkreettisia neuvoja, kuinka lisätä omaa hyvinvointia ja tätä kautta edesauttaa tavoitteiden saavuttamista.
ONEVIOLIN, Pekka Niemi
Viulisti
ONEVIOLIN, eli Pekka Niemi on viulisti, joka versioi tunnettuja hitti-kappaleita käyttäen vain yhdellä viululla tuotettuja ääniä. Hän selviytyi vuoden 2020 Talent Suomi -kilpailussa finaaliin ja hänen julkaisemia videoita on katsottu sosiaalisessa mediassa useita miljoonia kertoja.

Talent-tähti aloitti sijoittamisen ja suosittelee kaikille samaa

Talent Suomi -ohjelma nosti esiin viulisti Pekka Niemen, jonka versiot tunnetuista kappaleista tekivät vaikutuksen katsojiin. Media kiinnostui, keikkakalenteri täyttyi, someseuraajien määrä kasvoi. Sitten iski korona. Kun suunnitelmat muuttuivat, sijoittaminen alkoi.

Lue artikkeli

Voiko samalla kerralla puhua unelmista, rahasta, rakkaudesta ja sijoittamisesta?

Monesti raha yhdistetään unelmien toteuttamiseen, mutta rakkaus ja sijoittaminen kuulostavat jo vähän kummallisemmalta kombinaatiolta. Silti kaikki nämä liittyvät läheisesti toisiinsa. Yhteinen nimittäjä on neurokemia.

Lue artikkeli