Markkinatilanne ja riskienhallinta

Webinaari | 03.05.2022 | klo 17-18.15

Markkinatilanne ja riskienhallinta

Webinaari | 03.05.2022 | klo 17-18.15

Ilmoittaudu tästä

Tule kuuntelemaan ajankohtaista sijoituswebinaaria siitä, mitä sijoitusmarkkinoilla tapahtuu juuri nyt. Inflaatio on korkealla ja kiihtyy sodan vuoksi. Miten se vaikuttaa sijoituksiin? Kuinka hajautusstrategialla voi suojata sijoitussalkkua?

Tässä maksuttomassa sijoittamisen webinaarissa käydään konkreettisin esimerkein läpi, miten johdannaisia ja muita instrumentteja voi hyödyntää oman salkun suojaamisessa ja hajauttamisessa nykyisessä markkinatilanteessa.

Seniorisalkunhoitaja Lassi Järvinen käy läpi inflaation ja sodan vaikutuksia sijoitusmarkkinoihin. Lisäksi avaamme kiristyvää rahapolitiikkaa ja sen vaikutuksia. Trader-kaupankäyntipalvelun asiantuntija Veli-Matti Valkama kertoo, miten sijoitussalkkua voi suojata markkinalaskuilta. Lisäksi webinaarissa käsitellään, kuinka sijoitussalkkua voi hajauttaa osakkeisiin, indekseihin, raaka-aineisiin sekä jalometalleihin.

Webinaari sopii parhaiten aktiivisille kaupankävijöille ja ammattisijoittajille.

Tule kuuntelemaan ja poimi parhaat ideat oman salkkusi hajauttamiseksi ja suojaamiseksi.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä

Puhujat

Lassi Järvinen
Seniorisalkunhoitaja, Mandatum Asset Management
Lassi Järvinen toimii Mandatum Asset Managementin salkunhoitajana. Hänen vastuullaan ovat useaan eri omaisuuslajiin sijoittavat allokaatioratkaisut sekä Mandatum Asset Managementin sijoitusnäkemyksen muodostaminen.
Veli-Matti Valkama
Trader-kaupankäyntipalvelun asiantuntija, Mandatum
Veli-Matti Valkama toimii Mandatumissa Trader-kaupankäyntipalvelun asiantuntijana.