Markkinakatsauswebinaari

Maanantaina 23.5.2022 klo 15-15.30

Markkinakatsauswebinaari

Maanantaina 23.5.2022 klo 15-15.30

Ilmoittaudu Ota yhteyttä

Tervetuloa kuulemaan sijoitusasiantuntijoidemme näkemyksiä ajankohtaisesta markkinatilanteesta maanantaina 23.5.2022 klo 15-15.30. Webinaari on maksuton.

Puhujana webinaarissa on Mandatum Asset Managementin seniorisalkunhoitaja Lassi Järvinen ja tapahtuman juontaa varainhoitaja Antti Erholm.

Ilmoittaudu webinaariin

Katso viimeisin webinaaritallenne

19.4.2022 markkinakatsaus

21.3.2022 markkinakatsaus

Yksilöllistä varainhoitoa

Tervetuloa Mandatumin varainhoidon asiakkaaksi. Kanssamme sijoitat kuten konsernimme, pääset mukaan poikkeuksellisiin kohteisiin ja hyödyt erityisosaamisestamme esimerkiksi vaihtoehtoisissa sijoituksissa. Varautumisen asiantuntijamme muokkaavat juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Ota yhteyttä
Säännöllistä sijoittamista vaivatta

Jos toivot sijoittamiselta vaivattomuutta ja ammattimaista hajautusta, valitse digitaalinen varainhoito. Valitse sijoituskartoituksen avulla yksi viidestä valmiista salkusta. Sijoita kuukausittain ja pidä taukoja tai nosta varojasi, kun haluat.

Tee suunnitelma
Haluatko sijoittaa itsenäisesti?

Haluatko poimia itse sijoituskohteet salkkuusi ja käydä aktiivisesti kauppaa? Trader on arvostettu kaupankäyntipalvelu, jonka ominaisuudet soveltuvat jopa ammattitreidaajien tarpeisiin. Sijoita Traderissa 37 markkinaan ja kymmeniintuhansiin sijoituskohteisiin.

Sijoita itsenäisesti