Webinaari: Sijoita hyvinvointiisi

Torstai 17.2.2022 klo 17 - 18 | Virtuaalisesti

Webinaari: Sijoita hyvinvointiisi

Torstai 17.2.2022 klo 17 - 18 | Virtuaalisesti

Ilmoittaudu tästä

Olisiko tänä vuonna aika panostaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi? Miten saavutat erilaiset tavoitteet ilman ylikuormittumista? Hyvinvointi on kokonaisuus, joka muodostuu monesta tekijästä. Taloudellinen hyvinvointi rakentaa osaltaan perustaa tasapainoiselle elämälle.

Kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista keskustellaan 17.2.2022 webinaarissa, jossa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kuulemaan Hintsa Performancen toimitusjohtaja Annastiina Hintsan sekä Mandatumin seniorisalkunhoitaja Lassi Järvisen ajatuksia aiheesta. Tapahtuman juontaa Mandatumin henkilöasiakas- ja digitaalisen myynnin johtaja Tuomas Simonen. Poimi webinaarista uutta inspiraatiota itsesi ja oman hyvinvointisi kehittämiseen.

Tervetuloa mukaan maksuttomaan webinaariin!


Varaa paikkasi tästä

Puhujat

Lassi Järvinen
Salkunhoitaja, Mandatum Asset Management
Lassi Järvinen toimii Mandatum Asset Managementin salkunhoitajana. Hänen vastuullaan ovat useaan eri omaisuuslajiin sijoittavat allokaatioratkaisut sekä Mandatum Asset Managementin sijoitusnäkemyksen muodostaminen.
Annastiina Hintsa
Toimitusjohtaja, Hintsa Performance
Hintsa Performancen toimitusjohtaja Annastiina Hintsa on keskittynyt erityisesti hyvinvoinnin etuihin ja suorituskyvyn edellytyksiin monimutkaisessa nykymaailmassa. Hän on työskennellyt niin formulakuljettajien kuin huippujohtajien kanssa ja puhunut arvostetuissa kansainvälisissä liike-elämän tapahtumissa.
Tuomas Simonen
Johtaja, Mandatum
Tuomas Simonen toimii Mandatumissa henkilöasiakas- ja digitaalisen myynnin johtajana.

Tavoittele taloudellista hyvinvointia sijoittamalla

Sijoittaminen on keino tavoitella taloudellista hyvinvointia suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Itsenäisesti sijoittava voi suunnata käymään kauppaa Trader-kaupankäyntipalveluun. Valmiimpaa ratkaisua ja ammattitason hajautusta etsiville löytyy digitaalinen varainhoito.

Jos haluat keskustella sijoitusasiantuntijan kanssa sinulle sopivasta vaihtoehdosta, ota yhteyttä.

Digitaalinen varainhoito vaivattomuutta arvostavalle

Digitaalinen varainhoito on vaivaton sijoittamisen palvelu, jossa voit tehdä kerta- ja kuukausisijoituksia jo 25 euron summalla.

Digitaalinen varainhoitaja ohjaa sinut läpi sijoitussuunnitelman teon ja ehdottaa valintoihisi perustuen sopivaa sijoituskoria. Pystyt mobiilipalvelusta seuraamaan, miten sijoituksesi kehittyvät ja oletko matkalla asettamaasi tavoitteeseen. Lisäsijoitusten tekeminen on helppoa, ja rahat ovat joustavasti käytössäsi.

Tee sijoituskartoitus

Itsenäisen sijoittajan Trader-kaupankäyntipalvelu

Saxo Bankin tarjoama Trader-kaupankäyntipalvelu tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman sijoituskohteita maailmanlaajuisilta markkinoilta. Voit valita yli 40 000 sijoituskohteesta ja jopa 37 eri markkinasta. Osakkeiden, rahastojen ja ETF-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit.

Mandatum Life Palvelut Oy toimii Suomessa Saxo Bankin sidonnaisasiamiehenä.

Tutustu Traderiin