Webinaari: Sijoita hyvinvointiisi

Torstai 17.2.2022 klo 17 - 18 | Virtuaalisesti

Webinaari: Sijoita hyvinvointiisi

Torstai 17.2.2022 klo 17 - 18 | Virtuaalisesti

Ilmoittaudu tästä

Olisiko tänä vuonna aika panostaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi? Miten saavutat erilaiset tavoitteet ilman ylikuormittumista? Hyvinvointi on kokonaisuus, joka muodostuu monesta tekijästä. Taloudellinen hyvinvointi rakentaa osaltaan perustaa tasapainoiselle elämälle.

Kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista keskustellaan 17.2.2022 webinaarissa, jossa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kuulemaan Hintsa Performancen toimitusjohtaja Annastiina Hintsan sekä Mandatumin seniorisalkunhoitaja Lassi Järvisen ajatuksia aiheesta. Tapahtuman juontaa Mandatumin henkilöasiakas- ja digitaalisen myynnin johtaja Tuomas Simonen. Poimi webinaarista uutta inspiraatiota itsesi ja oman hyvinvointisi kehittämiseen.

Osallistumalla webinaariin voit voittaa Hintsa Performancen yksilövalmennuksen. Tervetuloa mukaan maksuttomaan webinaariin!


Varaa paikkasi tästä

Puhujat

Lassi Järvinen
Salkunhoitaja, Mandatum Asset Management
Lassi Järvinen toimii Mandatum Asset Managementin salkunhoitajana. Hänen vastuullaan ovat useaan eri omaisuuslajiin sijoittavat allokaatioratkaisut sekä Mandatum Asset Managementin sijoitusnäkemyksen muodostaminen.
Annastiina Hintsa
Toimitusjohtaja, Hintsa Performance
Hintsa Performancen toimitusjohtaja Annastiina Hintsa on keskittynyt erityisesti hyvinvoinnin etuihin ja suorituskyvyn edellytyksiin monimutkaisessa nykymaailmassa. Hän on työskennellyt niin formulakuljettajien kuin huippujohtajien kanssa ja puhunut arvostetuissa kansainvälisissä liike-elämän tapahtumissa.
Tuomas Simonen
Johtaja, Mandatum
Tuomas Simonen toimii Mandatumissa henkilöasiakas- ja digitaalisen myynnin johtajana.

Raha & hyvinvointi

Nyt helmikuussa saat lisävauhtia vaurastumiseen hyödyntämällä sijoittamisen ja vakuuttamisen kampanjaedut

Tutustu kampanjaan
Voita yksilövalmennus

Osallistu Mandatumin hyvinvointi-webinaariin, sijoita digitaalisessa varainhoidossa, avaa Trader-asiakkuus tai osta vakavan sairauden turva 14.-28.2. välillä, ja olet mukana Hintsa Performancen yksilövalmennuksen arvonnassa.

Tutustu arvonnan sääntöihin
Säännöllistä sijoittamista vaivatta

Jos toivot sijoittamiselta vaivattomuutta ja ammattimaista hajautusta, valitse digitaalinen varainhoito. Kun sijoitat 14.-28.2. välisenä aikana, saat etuna 1 % tuottobonuksen sijoitetulle pääomallesi aina 25 000 euroon saakka.

Tee suunnitelma
Turvaa vakavan sairauden varalta

Elämässä ei kaikki mene suunnitellusti. Jos vakava sairaus sattuu kohdalle, vakavan sairauden turvasta saatava korvaus auttaa selviämään taloudellisesti vaikeasta tilanteesta. Ostamalla turvan 14.2.-31.3. välillä, saat etuna 10% korotuksen turvasummaasi.

Osta turva
Haluatko sijoittaa itsenäisesti?

Haluatko poimia itse sijoituskohteet salkkuusi ja käydä aktiivisesti kauppaa? Trader on arvostettu kaupankäyntipalvelu, jonka ominaisuudet soveltuvat jopa ammattitreidaajien tarpeisiin. Sijoita Traderissa esimerkiksi hyvinvointiin poimimalla salkkuusi terveysalan yhtiöitä.

Sijoita itsenäisesti