Webinaari: Palkkatasa-arvo

Tiistaina 21.3.2023 klo 9-10

Ilmoittaudu

Webinaari: Palkkatasa-arvo

Tiistaina 21.3.2023 klo 9-10

Ilmoittaudu
Vastuullinen, tasa-arvoinen ja oikeudenmukaiseksi koettu palkkaus ja palkitseminen ovat avainasemassa hyvän työnantajakuvan luomisessa. Palkkatasa-arvoon liittyy myös paljon oikeudellista sääntelyä, joista yrityksen HR:n täytyy olla selvillä.
 
Harri Hietala, Sini Jämsén ja Kiisa Hulkko-Nyman keskustelevat webinaarissa 21.3.2023 siitä, miten vastuullinen työnantaja tarkastelee palkkauksen ja palkitsemisen käytäntöjen tasa-arvoisuutta organisaatiossa ja miten mahdollisia kehittämistoimenpiteitä kannattaa suunnitella.
 
Puhujilla on pitkä työkokemus palkkauksen tasa-arvokysymysten parissa ja he ovat muun muassa vuosina 2021-2022 yhdessä yhteistyökumppanien kanssa toteuttaneet sosiaali- ja terveysministeriön rahoittaman tutkimushankkeen "Samanarvoinen työ".
 
Lämpimästi tervetuloa Palkkatasa-arvo -webinaariin!
 

Ilmoittaudu tästä

Puhujat

Sini Jämsén
Johtava palkitsemisen konsultti Sini Jämsén on työskennellyt palkitsemisen ja palkkausjärjestelmien konsultoinnin parissa vuodesta 2010 alkaen. Hän on myös toiminut aiheen tutkijana ja väitellyt Aalto-yliopistosta aiheenaan palkkausjärjestelmäuudistukset.
Harri Hietala
Varatuomari Harri Hietala on työlainsäännön ja työmarkkinasopimusten asiantuntija (Sopla.fi) sekä hallitusammattilainen.
Kiisa Hulkko-Nyman
Liiketoimintajohtaja Kiisa Hulkko-Nyman on pitkän uran palkkauksen ja palkitsemisen kehittämisen, tutkimuksen ja johtamisen parissa ja kehittänyt yli sadan yrityksen ja organisaation palkitsemisjärjestelmiä.