Haluamme olla hengessä mukana

Toimimme yhteistyössä Tukikummit-säätiön kanssa lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi

Mandatum Life osallistuu syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten auttamiseen lahjoittamalla kaikkein vaikeimmassa tilanteessa olevien perheiden lapsille tapaturmavakuutuksia Tukikummit-säätiön kautta.

Lahjoitamme kaikkien uusien henkilövakuutus-asiakkaiden ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista noin 1 prosenttia vastaavan summan tapaturmavakuutusturvan järjestämiseen. Tämä tarkoittaa, että vuodessa tapaturmavakuutuksen saa yli 1 000 lasta tai nuorta.

Mandatum Life ja Tukikummit ovat toimineet yhteistyössä syyskuusta 2014 lähtien. Mandatum Lifen tavoitteena on löytää itselleen luontevia keinoja auttaa, ja yhteistyö Tukikummit-säätiön kanssa antaa tähän mahdollisuuden.

Henkilöriskeihin varautuminen on Mandatum Lifen toiminnan ytimessä. Lapsen tapaturmavakuutus antaa turvaa odottamattomien tilanteiden varalta ja korvaa esimerkiksi hoitokuluja tapaturman sattuessa. Tapaturmavakuutus myös alentaa urheiluseurojen lisenssimaksuja, mikä voi mahdollistaa lapsen harrastuksen.

Tukikummit-säätiön kautta lahjoittamamme vakuutukset myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Näin Tukikummit-säätiö toimii

Tukikummit-säätiö vastaanottaa lahjoituksia eri tahoilta. Kukin lahjoittaja osallistuu itselleen parhaiten sopivalla tavalla ja summalla. Säätiö toimii vapaaehtoisvoimin, ilman kuluja.

Kirkon diakoniatyö käyttää Tukikummien keräämät varat kokonaisuudessaan hädänalaisten nuorten ja lasten avustuksiin. Kirkon Diakoniarahaston asiantuntijaryhmä myöntää avustukset hakemusten perusteella. Paikallisseurakunnat avustavat perheitä hakemusten tekemisessä.

Perheet saavat avustukset palveluina tai välineinä.

"Haluamme olla hengessä mukana ja kantaa osaltamme vastuuta turvaverkon rakentamisesta sellaisille perheille, jotka ovat arjessaan vaikeassa tilanteessa.

Vakuutusturvan tarjoaminen on meille luontevin keino auttaa. Monella Tukikummien avustamalla perheellä ei ole ollut mahdollisuutta pohtia lastensa tapaturmavakuutusturvaa. Toivomme, että lahjoittamamme tapaturmavakuutus helpottaa perheen tilannetta ainakin tältä yhdeltä osalta."

-Toimitusjohtaja Petri Niemisvirta

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.