Kapitalförvaltning för företag

En omvälvande tillväxthistoria

JAG VILL DISKUTERA KAPITALFÖRVALTNING

Kapitalförvaltning för företag

En omvälvande tillväxthistoria

JAG VILL DISKUTERA KAPITALFÖRVALTNING

Ökar företagets tillgångar i värde?

Med hjälp av vår kapitalförvaltning hittar du smidiga och skräddarsydda lösningar för företagets tillgångar och drar nytta av fördelarna med saminvestering. Med oss öppnas portarna till bättre möjligheter. Genom att investera tillsammans med oss sitter du vid samma bord som de bästa investerarna och drar nytta av vår specialkompetens också inom alternativa investeringar.

När du investerar klokt, tryggar du företagets framtid och möjliggör framtida investeringar oavsett rådande konjunkturer. Om ditt företag har förmögenhet som kunde investeras eller kontotillgångar i väntan på kommande investeringsbehov på lång sikt, lönar det sig att sätta pengarna i arbete så effektivt som möjligt. Vi erbjuder kapitalförvaltningstjänster som motsvarar ditt företags behov. Du får ett enkelt och flexibelt avtal för investeringstillgångarna. Vi fastställer först tillsammans den kassabuffert som företaget behöver och de överskjutande tillgångarna investeras enligt dina mål.

Saminvestering – vid samma bord med de stora

Våra kapitalförvaltningskunder drar nytta av vårt unika utbud av placeringsobjekt. Genom Mandatums kapitalförvaltning kan du också investera enligt vår saminvesteringsmodell i samma placeringsobjekt tillsammans med oss. På detta sätt får du tillgång till sådana placeringsobjekt som i allmänhet endast erbjuds storinvesterare.

Bland vårt mångsidiga urval av placeringsobjekt hittar du lämpliga investeringsalternativ eller kombinationer av olika objekt som passar dina mål.

Kapitalförvaltningstjänster tillhandahålls av Mandatum Livförsäkringsaktiebolag och som dess ombud fungerar Mandatum Asset Management Ab och Mandatum Life Service Ab. Kapitalförvaltningsavtalet är en fondanknuten försäkring som tillhandahålls av Mandatum Livförsäkringsaktiebolag.

Överväger du att sälja ditt företag?

Vi hjälper dig att säkerställa ett smidigt ägarbyte, när du planerar att sälja ditt företag eller överföra företaget till nästa generation. Läs mer om våra tjänster för företagets ägarbyte.

Intresserad?

  1. Lämna dina kontaktuppgifter med vidstående blankett

    Vi kontaktar dig och kommer överens om ett möte. Uppge gärna i fältet för tilläggsuppgifter när vi bäst kan nå dig via telefon.

  2. Vi kartlägger ditt behov

    Vi går igenom din situation och kartlägger dina behov i anslutning till investering.

  3. Vi kommer överens om nästa steg

    Efter att vi diskuterat med dig kan vi erbjuda lämpliga investeringstjänster för din situation.