Yrittäjä, tehdään varoillesi parempi suunnitelma

Saat meiltä yksilöllisen ja verotuksellisesti järkevän ratkaisun varallisuutesi turvaamiseen ja kasvattamiseen.

Yrittäjä, me lupaamme paremman suunnitelman - oli sitten kyse oman tai yrityksesi varallisuuden hoitamisesta tai molemmista. Parempi suunnitelmamme on monipuolinen ja verotuksellisesti järkevä ratkaisu varojesi hoitamiseen sekä tulevaisuutesi turvaamiseen.

Huomioimme aina elämäntilanteesi ja yrityksesi tilanteen. Saat asiantuntevaa apua muun muassa perintösuunnittelussa, henkilöriskeihin varautumisessa ja yrityksen omistajanvaihdostilanteissa.

Kun teemme paremman suunnitelman varoillesi, pääset nauttimaan laajasta sijoituskohteiden valikoimastamme sekä sijoittamaan suursijoittajien kohteisiin, joita meille tarjotaan osana Sampo-konsernia. Valikoimassamme on myös kumppanimme, maailman suurimman varainhoitotalon, BlackRockin sijoituskohteita.

Asiakkaanamme sijoitat aina vakuutussopimuksessa, jossa voit vaihtaa sijoituskohteita ja nostaa sijoittamasi pääoman ilman verovaikutusta. Maksat veroja vasta, kun nostat tuottoa sopimuksesta.*

Älä odota. Tehdään varoillesi parempi suunnitelma.

*)Verotusta koskevat tiedot perustuvat 1.12.2014 voimassa olevaan lainsäädäntöön. Mandatum Life ei vastaa verotukseen mahdollisesti tulevista muutoksista.

Sinulle, joka et vielä sijoita aktiivisesti

Tavoitteenasi on varallisuuden arvon turvaaminen ja maltillinen tuotto. Et aktiivisesti etsi sijoituskohteita, mutta haluat turvata varallisuutesi inflaatiolta.

Varasi on sijoitettuna esimerkiksi pankkitilillä, määräaikaisella sijoitustilillä tai muussa riskittömässä kohteessa.

Parempi suunnitelma laittaa laiskan rahan tuottamaan:

 • Suojaat varallisuuttasi inflaatiolta
 • Nautit tehokkaasta sopimusrakenteesta
 • Sijoitat verotuksellisesti järkevästi
 • Saat apua esimerkiksi perintösuunnitteluun ja henkilöriskeihin varautumiseen sekä omistajavaihdostilanteisiin

Sijoitat jo aktiivisesti itse

Sijoitat tällä hetkellä varojasi itse ja tavoittelet tuottoa. Sijoitat esimerkiksi osakkeisiin, rahastoihin ja korkoihin, mutta et hyödynnä sijoitusammattilaisten palveluita apunasi.

Parempi suunnitelma on joustava ja verotuksellisesti järkevä ratkaisu varojesi hoitamiseen:

 • Kasvatat varallisuuttasi ilman jatkuvaa kirjanpitoa
 • Voit vaihtaa sijoituskohteita ja nostaa pääomaa ilman verovaikutusta
 • Pääset kohteisiin, jotka ovat vain suursijoittajien ulottuvilla
 • Nautit laajasta ja monipuolisesta sijoituskohteiden valikoimasta
 • Sijoitusammattilaistemme näkemys on sijoituspäätöksiesi tukena
 • Saat apua esimerkiksi perintösuunnitteluun ja henkilöriskeihin varautumiseen sekä omistajavaihdostilanteisiin

Käytät varainhoidon ammattilaisia

Varojasi hoitaa sijoitusammattilainen tai sijoitat itse asiantuntijan avustuksella. Haet varallisuudellesi tuottoa ja turvaa. Arvostat monipuolisia sijoitusmahdollisuuksia ja haluat sijoittaa suursijoittajille tarkoitettuihin kohteisiin.

Parempi suunnitelma on verotuksellisesti järkevä ratkaisu varojesi hoitamiseen:

 • Sijoitat ilman jatkuvaa kirjanpitoa
 • Verotus ei ohjaa sijoituspäätöksiäsi, voit nostaa pääomaa ilman verovaikutusta
 • Nautit laajasta ja monipuolisesta sijoituskohteiden valikoimasta
 • Pääset kohteisiin, jotka ovat vain suursijoittajien ulottuvilla
 • Asiantuntijamme vastaavat varallisuutesi hoitamisesta tai toimivat tukenasi sijoituspäätöksissäsi
 • Saat apua esimerkiksi perintösuunnitteluun ja henkilöriskeihin varautumiseen sekä omistajavaihdostilanteisiin

Haluatko, että varojasi hoitaa sijoitusammattilainen?

Tarjoamme entistä paremmat palvelut yrittäjälle, joka haluaa jättää sijoitusten hoitamisen sijoitusasiantuntijoillemme. Mandaattivarainhoidossa ja Sijoitusten hoitopalvelussa tavoitteenamme on vakaa tuotto pitkällä aikavälillä. Sijoitustesi hoidosta huolehtivat sijoitusalan ammattilaiset ja sinä voit keskittyä liiketoimintaasi.

 

Haluatko sijoittaa itse?

Tarjoamme käyttöösi kattavan ja laadukkaan valikoiman sijoituskohteita. Sijoitat kanssamme samoihin kohteisiin, joita tarjoamme instituutioasiakkaillemme. Lopulliset sijoituspäätökset teet itse.

Mandaattivarainhoito on palvelumme yli 250 000 euron sijoitettavan varallisuuden hoitoon. Henkilökohtainen varainhoitajasi huolehtii sijoituksistasi yhdessä sovitun sijoitusstrategian  mukaisesti.

Sijoitusten hoitopalvelu sopii kaikille alle 250 000 euron sijoituksille. Valitset vain itsellesi sopivan riskitason mukaisen sijoitusstrategian ja huolehdimme varoistasi.

Konsultoiva varainhoito tarjoaa sinulle henkilökohtaista varainhoitoa, kun sijoitettavan varallisuutesi arvo on yli 250 000 euroa. Valitset itse tavoitteisiisi parhaiten sopivat sijoituskohteet joko valikoimastamme tai yhteistyökumppaniemme ratkaisuista oman asiantuntevan varainhoitajasi avustuksella.

Rakenna oma salkkusi. Olipa tavoitteenasi säästää tai sijoittaa löydät itsellesi sopivat sijoituskohteet kattavasta valikoimastamme. Hallinnoit sijoituksiasi helposti verkkopalvelussamme.

Yrityksen varainhoito

Yrittäjänä joudut huolehtimaan oman varallisuutesi kartuttamisen lisäksi siitä, että yrityksesi varat ovat parhaassa mahdollisessa hoidossa. Kun sijoitat viisaasti, turvaat yrityksesi tulevaisuuden ja mahdollistat investoinnit, suhdanteista riippumatta.

Vakuutussopimuksen ansiosta yrityksen varoja voidaan sijoittaa ilman jatkuvaa kirjanpitoa.

Haluatko sijoittaa pitkällä aikavälillä vai valmistaudutko muutaman vuoden päässä olevaan investointiin? Varaudutko yrityskauppaan ja haluat suunnitella yrityksesi talouden kuntoon? Sijoitusstrategiasi valintaan vaikuttaa myös se, millaisella riskillä haluat sijoittaa. Ole yhteydessä meihin ja tarjoamme sinulle yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut.