Itsenäisiä sijoituspäätöksiä, suuren sijoittajan tietoa ja sijoituskohteita, jotka ovat vain harvojen ulottuvilla

Konsultoivassa varainhoidossa hyödyt kokeneiden asiantuntijoidemme sijoitusosaamisesta, tiedosta ja suosituksista, mutta teet lopulliset sijoituspäätökset itse. Varainhoitopalvelumme toteutetaan vakuutussopimuksessa, mikä tarkoittaa, että voit vaihtaa sijoituskohteita ja nostaa sijoittamasi pääoman ilman verovaikutusta. Maksat veroja vasta, kun nostat tuottoa sopimuksesta.*

Tarjoamme laajan valikoiman sijoituskohteita. Olemme osa Sampo-konsernia ja teemme yhteistyötä maailman suurimman varainhoitotalon BlackRockin kanssa. Kun sijoitat iShares-indeksituotteisiin kauttamme, yhdistät indeksisijoittamisen ja vakuutussijoittamisen hyödyt.

Varainhoitajasi pitää sinuun yhteyttä yhdessä sopimallanne tavalla. Voit seurata sijoituksiasi verkkopalvelussamme ja saat halutessasi varainhoitoraportin vähintään neljä kertaa vuodessa. Varainhoidon asiakkaana tarjoamme sinulle myös juridisia neuvonantajapalveluita sijoitustesi ja henkilökohtaisen taloutesi hoitamiseen liittyen.

Tehdään yhdessä varoillesi parempi suunnitelma.

*)Verotusta koskevat tiedot perustuvat 1.1.2018 voimassa olevaan lainsäädäntöön. Mandatum Life ei vastaa verotukseen mahdollisesti tulevista muutoksista.

Sijoitusmahdollisuuksia, joita et muualta saa

Konsultoivan varainhoidon asiakkaanamme sinulle avautuvat ovet sijoituskohteisiin, jotka ovat monien sijoittajien ulottumattomissa. Voit valita sinulle sopivimmat kohteet laajasta sijoituskohdevalikoimastamme.  Tarjoamme valikoitujen kumppaneiden sijoitustuotteita ja voit myös sijoittaa suoraan arvopapereihin.

Olemme  lisäksi maailman suurimman varainhoitotalo BlackRockin yhteistyökumppani ja tarjoamme siksi käyttöösi iSharesin yli 700 indeksirahaston eli ETF:n valikoiman ja globaalin markkinajohtajan osaamisen.

Lisäksi tarjoamme säännöllisesti vallitsevaan markkinatilanteeseen sopivia rakennesijoituksia sekä erikoiskohteita, jotka tyypillisesti ovat tarjolla vain institutionaalisille sijoittajille.

Maailman johtava varainhoitotalo kumppanina

BlackRock on maailman suurin varainhoitotalo ja indeksisijoittamisen maailmanlaajuinen markkinajohtaja. BlackRockin hallinnoimat varat ovat 5,1 biljoonaa dollaria (30.9.2016).

iShares on BlackRockin ETF (Exchange Traded Fund) -liiketoimintaan keskittyvä yksikkö. iShares on pörssinoteerattujen rahastojen (ETF) globaali markkinajohtaja ja on siten tuotekehityksen eturintamalla yli 700 indeksirahastollaan.

iShares osake-, korko- ja raaka-ainerahastoja  on maailmanlaajuisesti. iShares ETF-tuotteita ostetaan ja myydään tavallisten osakkeiden tavoin arvopaperipörsseissä.

Sopiiko Konsultoiva varainhoito sinulle?

  • Haluat hyötyä vakuutussopimuksen eduista: sijoituskohteiden vaihtaminen ja allokaatioiden muuttaminen on vaivatonta ja verotuksellisesti järkevää.
  • Haluat tehdä lopulliset sijoituspäätökset itse, mutta hyödyntää sijoitusammattilaisten osaamista ja näkemyksiä päätöstesi tukena. Saat  tietoa markkinoiden tapahtumista ja uusista sijoituskohteista.
  • Sijoitettava varallisuutesi on yli 250 000 euroa.
  • Pidät tärkeänä varainhoitopalvelua tarjoavan yrityksen kotimaisuutta, vakavaraisuutta ja luotettavuutta.
  • Haluat pääsyn laajaan sijoituskohdevalikoimaan, josta voit valita haluamasi kohteet.
  • Haluat hyödyntää  maailman johtavan varainhoitotalo BlackRockin laajaa ETF -valikoimaa.

Saat meiltä yksilöllisen ja verotuksellisesti järkevän ratkaisun varallisuutesi turvaamiseen ja kasvattamiseen oman riskiprofiilisi mukaan.

Huomioimme aina elämäntilanteesi ja saat lisäksi asiantuntevaa apua esimerkiksi perintösuunnittelussa sekä henkilöriskeihin varautumisessa.

Varainhoidossamme varallisuuttasi kartuttaa yli 80 ammattilaista, joilla on pitkä kokemus ja osaaminen sijoitusmarkkinoista sekä Suomessa että ulkomailla.